Skip to main content

Δημιουργήστε το Γραφείο τέλειο σπίτι σε 8 βήματα

Το σπίτι σας είναι το κάστρο σας, αλλά μπορεί επίσης να είναι η κεντρική θέση εντολή για την επιχείρησή σας, ή μια δευτερεύουσα χώρο εργασίας, αν συχνά φέρνουν δουλειά στο σπίτι. Εάν η τελευταία, μπορεί να μην έχετε πολύ εισόδου για την εμφάνιση του γραφείου στο χώρο εργασίας σας (ή καμπίνα). Ωστόσο, όπως ο βασιλιάς ή βασίλισσα του κάστρου σας, μπορείτε να σχεδιάσετε και να διακοσμήσετε το γραφείο το σπίτι σας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αυτές είναι μερικές συμβουλές για να κρατήσετε στο μυαλό σας να δημιουργήσετε το τέλειο γραφείο στο σπίτι.

Επιλέξτε προσεκτικά

Κατά την επιλογή της θέσης του γραφείο στο σπίτι σας, εξετάστε το θόρυβο και την κίνηση παραγόντων. Για παράδειγμα, αν το γραφείο είναι κοντά στο δρόμο, μπορείτε να ακούσετε τους ανθρώπους που περπατούν ή / και την οδήγηση. Επίσης, θεωρούν την κίνηση στο σπίτι σας. Αν σκοπεύετε να εργαστείτε στο γραφείο σας, όταν η υπόλοιπη οικογένεια είναι στο σπίτι, τοποθετώντας το κλείσει στην κουζίνα, μπάνιο ή οικογενειακό δωμάτιο σημαίνει ότι θα μπορούσε να έχει πολλούς επισκέπτες ή ίσως να αποσπάται εύκολα από κοντά τους ήχους.

Από την άλλη πλευρά, αν έχετε μικρά παιδιά, θα μπορούσε να είναι καλύτερο να τοποθετήσετε το γραφείο σχετικά κοντά στο playroom τους, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητά τους.

Σκεφτείτε μια μινιμαλιστική προσέγγιση

Justin Klosky, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της OCD Εμπειρία (Οργάνωση & Δημιουργία Πειθαρχία), λέει, «Τάσεις έρχονται και φεύγουν – αλλά δεν έχει σημασία το χρώμα Pantone της χρονιάς, πάντα το αγαπημένο μου τάση είναι ένα minimal αισθητικής. Κρατώντας χώρο στο γραφείο σας καθαρό με μικρό, μη αποσπούν την προσοχή πινελιές της προσωπικότητας εδώ ή κάνει εκεί μια διαφορά στην παραγωγικότητα και βοηθά να κρατήσει το κεφάλι σας σαφές.»

Στην πραγματικότητα, Mariko Baerg, ένας μεσίτης στο Bridgewell Ρεάλ Ομάδα Estate στο Βανκούβερ, λέει ότι έχει δει μια τάση σε αυτή την προσέγγιση. «Υπάρχει μια κίνηση σε ένα μινιμαλιστικό χώρο με λίγη ακαταστασία και την εστίαση μόνο στα ουσιώδη:. Φορητού υπολογιστή, ασύρματο εκτυπωτές / σαρωτές, ένα γραφείο και ντουλάπια»

Κόψτε τα καλώδια (ή τουλάχιστον να τους κρύψουν)

Ασύρματη σύνδεση εκτυπωτές και σαρωτές είναι ένας τρόπος για να διατηρήσουμε αυτά τα άσχημα καλώδια εκτός του οπτικού πεδίου και να μειώσει τις πιθανότητες να γλιστρήσουν από πάνω τους. Klosky συνιστά επίσης ένα φορητό υπολογιστή δύο-σε-ένα σε συνδυασμό με ένα ασύρματο χαλί φόρτισης, ασύρματο πληκτρολόγιο και αποβάθρες κεραυνό αν χρειάζεστε διπλή αναγραφή. Ωστόσο, αν δεν έχετε ασύρματο εξοπλισμό, Klosky λέει ότι μπορείτε να κρύψετε το 99 τοις εκατό των καλωδίων σας από το να δει. «Μπορείτε να το κάνετε αυτό με ένα πανούργο σύνθετο από PVC σωληνώσεων, Velcro και φερμουάρ δεσμούς με την τοποθέτηση πηγές ενέργειας κάτω από τα γραφεία και έξω από τα μάτια.»

Αποφύγετε την ακαταστασία χαρτί

Πιστεύετε πραγματικά χρειάζεστε για να κρατήσει όλα αυτά τα έγγραφα; Klosky συμβουλεύει τους αναγνώστες να πάει χωρίς χαρτί. «Αντίο Rolodex και το σχεδιασμό – με την ψηφιοποίηση βιβλίο διευθύνσεων σας και κρατώντας online ημερολόγιο σας, το δίκτυό σας είναι κυριολεκτικά στα χέρια σας είτε εν κινήσει ή ενώ εργάζεστε από το σπίτι», λέει. «Ψηφιοποίηση σας επιτρέπει επίσης να σαρώσετε και να τεμαχίσει τα έγγραφα για την ανακύκλωση, την πρόληψη της περαιτέρω χρήσης του χαρτιού και διάσωση του πλανήτη.»

Γίνε πράσινος

Εργασία στο σπίτι είναι καλύτερο από το να είσαι σε ένα αποπνικτικό κτίριο γραφείων, αλλά είστε ακόμα σε εσωτερικούς χώρους. Ωστόσο, πράσινο μπορεί να σας βοηθήσει να σας φέρει τα υπαίθρια μέσα. «Ένα φυτό, για παράδειγμα, φέρνει μια χαμηλών τόνων πηγή της ζωής και το χρώμα σε κάθε δωμάτιο,» λέει ο Klosky.

Baerg συμφωνεί ότι αυτή είναι μια τάση που έχει δει το σπίτι γραφεία. «Τα φυτά ή πράσινο τόνους τοίχο γίνονται δημοφιλείς επειδή συνήθως κοιτάζοντας οθόνες των υπολογιστών ή κινητά τηλέφωνα μας, και με αυτό το πράσινο πτυχή είναι εύκολο για τα μάτια και μας βοηθά να αισθάνονται πιο κοντά στη φύση», λέει.

Αφήστε το φως

Οι μελέτες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που εργάζονται στο φυσικό φως είναι πιο παραγωγικοί, απορροφούν περισσότερη βιταμίνη D, κοιμούνται καλύτερα το βράδυ και να έχουν λιγότερα προβλήματα στα μάτια. Το φως μπορεί επίσης να βελτιώσει τη διάθεσή σας. Και αν χρειάζεστε έναν επιπλέον λόγο για να βάλει το γραφείο σας σε μια τοποθεσία που σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθούν από το φυσικό φως, σκεφτείτε το εξής: Χρησιμοποιώντας το φυσικό φως μπορεί να μειώσει ηλεκτρικό λογαριασμό σας.

Ανακατέψτε σε

Αν το γραφείο σας είναι ορατό από τους άλλους χώρους του σπιτιού, να εξετάσει πώς θα εναρμονιστεί με παρακείμενες περιοχές. Η επιλογή στυλ και τα χρώματα θα πρέπει να είναι συμπληρωματικές, δεν συγκρούονται. Στην παραπάνω φωτογραφία, το γραφείο στο σπίτι περιέχει τα αρχιτεκτονικά στοιχεία που βρέθηκαν σε όλη την house.However, αν μπορείτε να κλείσετε την πόρτα στο γραφείο σας, υπάρχει μεγαλύτερη ευχέρεια στο σχεδιασμό και τη διακόσμηση επιλογές σας.

Προσθέστε την έμπνευση

Ενώ Klosky συνιστά μια μινιμαλιστική προσέγγιση, λέει θα πρέπει να υπάρχει μια θέση για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Μερικές φορές, εμφανίζοντας τα αγαπημένα σας πράγματα μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και να οδηγήσει σε καλύτερη εργασία σας. Για παράδειγμα, αν είστε ένας καλλιτέχνης, εμφανίζει ορισμένα από τα έργα τέχνης σας. Αν είστε ένας λογιστής, αλλά αγαπώ ταξιδεύουν σε εξωτικές τοποθεσίες, να κρατήσει σουβενίρ κοντά. Μπορούν να σας εμπνεύσει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε το τρόπο ζωής σας.