Skip to main content

Δημιουργική κοινές ιδέες Υπνοδωμάτιο για το δωμάτιο ενός Modern Kids’

Δημιουργική κοινές ιδέες Υπνοδωμάτιο για το δωμάτιο ενός Modern Kids'

Γέλιο … κλάμα … παίζουν … αγωνίζονται. Μια κοινή υπνοδωμάτιο αδελφός είναι μια κυψέλη της δραστηριότητας και τις ανάγκες. Και αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά για τους γονείς να αντιμετωπίσουν κατά τη δημιουργία από κοινού υπνοδωμάτιο των παιδιών τους. Με το διπλάσιο του ποσού (ή περισσότερα) από εξελισσόμενες προσωπικότητες και ανάγκες, είναι συχνά ένα δύσκολο έργο για τους γονείς για να φιλοξενήσει αποθήκευσης, το χώρο και το μοναδικό στυλ του κάθε παιδιού.

Εδώ είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές για την αντιμετώπιση των κοινών προκλήσεων σχεδιασμό και να δημιουργήσει μια ευτυχισμένη και λειτουργικό χώρο για τους νέους συγκατοίκους σας.

Δημιουργική κοινές ιδέες Υπνοδωμάτιο για το δωμάτιο ενός Modern Kids'

Δημιουργώντας ένα αγόρι και κορίτσι κοινόχρηστο χώρο

Σχεδιάζοντας ένα δωμάτιο για έναν αδελφό και μια αδελφή δεν πρέπει να είναι προκλητική. Στην πραγματικότητα, είναι πιθανότατα ο ευκολότερος πρόκληση να ξεπεραστούν κατά το σχεδιασμό ενός κοινόχρηστο χώρο.

Το πρώτο σας βήμα είναι να επιλέξετε μια υποκείμενη παλέτα χρωμάτων για τα κύρια στοιχεία του χώρου (τοίχοι, χαλί, έπιπλα) που είναι ουδέτερο φύλο … και, αν είναι αρκετά μεγάλος για να συνάδουν με, ότι κάθε αδελφό δίνει τα μπράβο. Συνδυασμούς χρωμάτων όπως το λευκό και γκρι, τυρκουάζ και λευκό ή ένα μείγμα από τα βασικά χρώματα λειτουργούν καλά και για τα δύο αγόρια και κορίτσια.

Για να συμπληρώσει υποκείμενη παλέτα, στρώμα συμπληρωματικά χρώματα και τα σχέδια σας πάνω από αυτό. Για παράδειγμα, σε ένα γκρι και λευκό δωμάτιο, προσπαθήστε τονίζοντας με κίτρινα αξεσουάρ. Για τα πρότυπα, κλίνουν προς ρίγες, Chevron ή στερεά με μεγάλο γεωμετρικό σχήμα (ες).

Κατά την επιλογή των επίπλων, επιλέγουν τα έπιπλα με καθαρές γραμμές και αυτό είναι μη-θέμα (αποστασιοποιηθεί από τον αγωνιστικό αυτοκίνητο ή κοιμούνται κρεβάτια ομορφιάς) και τη σύζευξη με ουδέτερο χρώμα πρώτης ανάγκης, όπως λάμπες και επεξεργασίες παραθύρων.

Το συναρπαστικό μέρος της δημιουργίας ενός super διασκεδαστικό υπνοδωμάτιο για τους νέους γόνου σας accessorizing και προσαρμογή σχεδιαστικά στοιχεία για να ταιριάζει με εκκολαπτόμενους την προσωπικότητά τους. Επιλέξτε σχεδιαστικά στοιχεία που κάνουν το χώρο να αισθανθεί σαν να ανήκει σε δύο από αυτά. Εξατομικεύστε αξεσουάρ σε όλη την αίθουσα, όπως τέχνη τοίχων ή τα άγκιστρα παλτό. Marquee τα φώτα με τα ονόματά τους ή την πρώτη αρχική προσθέσετε ένα ποπ της ενέργειας και τον ενθουσιασμό σε κάθε χώρο. Ομοίως, διακριτικά προσθέσετε ειδικά θέματα φύλου σε ένα ή δύο εξαρτήματα, αλλά να τους κρατήσει το χρώμα συντονισμένη. Για παράδειγμα, όταν accessorizing με κόκκινο, δοκιμάστε ένα μαξιλάρι ρίξει με ένα κόκκινο πυροσβεστικό γι ‘αυτόν, και ένα μαξιλάρι με ένα κόκκινο λουλούδι ή καρδιά γι’ αυτήν. Αποθήκευσης που είναι συμπληρωματικό προς το σύστημα σχεδιασμού, αλλά ειδικά για κάθε φύλο (σκεφτείτε κάρβουνο για τα αγόρια και κίτρινο για τα κορίτσια) μπορεί επίσης να τραβήξει άψογα ένα δωμάτιο μαζί.

Δημιουργώντας ένα δωμάτιο για διαφορετικές ηλικίες

Μερικές φορές δεν είναι μόνο Jeremy και η Σάρα που χρειάζεστε για να φιλοξενήσει, αλλά ένα 3-year-old Jeremy και 4 μηνών Sarah μπορεί σίγουρα να προσθέσετε ένα άλλο στρώμα από το άγχος του σχεδιασμού.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι η διάταξη επίπλων. Αν έχετε ένα μωρό, οι πιθανότητες είναι εσείς θα είστε μέσα και έξω από το δωμάτιο τη νύχτα για να τείνουν προς το μωρό. Εάν είναι δυνατόν, τοποθετήστε τα κρεβάτια τους σε αντίθετες γωνίες ή τοίχους με το παχνί είναι πιο προσιτό στην πόρτα. Προφανώς δομικά στοιχεία, όπως τα παράθυρα και τις θερμάστρες μπορούν να υπαγορεύουν διαφορετικά, αλλά στόχος του σχεδιασμού σας είναι να δώσει σε κάθε παιδί την πιο άνετο ύπνο χωρίς ένα ξυπνήσει το άλλο.

Δημιουργική κοινές ιδέες Υπνοδωμάτιο για το δωμάτιο ενός Modern Kids'

Δημιουργώντας μια παιδική χαρά που τα δύο αδέλφια μπορούν να απολαύσουν, ακόμη και ταυτόχρονα, είναι εξαιρετικά χρήσιμη, ιδιαίτερα για κουρασμένα μαμάδες και μπαμπάδες. πατάκια, μαξιλάρια και μαλακό μεγαλύτερα αντικείμενα, όπως ένα κουνιστό αλογάκι και σκηνές είναι τέλεια για να περιγράψει την περιοχή και διασκέδαση, τόσο για να παίξει στο. Τοποθετήστε παιχνίδια μεγαλύτερο παιδί σας σε προσιτές δοχεία αποθήκευσης, αλλά υψηλότερα από το πάτωμα, ώστε το νεότερο δεν μπορεί εύκολα να Άγγιξέ το.

Για παράδειγμα, αν είναι ένα ράφι, κύβος αποθήκευσης ή τον τοίχο μονάδα, τοποθετήστε το μωρό φιλικό παιχνίδια και τα αντικείμενα στα χαμηλότερα ράφια. μικρό παιδί ή μεγαλύτερο παιδί σας μπορεί να σταθεί και να φτάσει για το καλάθι των Lego.

Ενσωματώστε στοιχεία που δείχνουν τα παιδιά σας αυξανόμενη οικογένειά τους. Φωτογραφίες από τα παιδιά μαζί, πλαισιωμένο αποτυπώματα του όταν ο καθένας ήταν νεογνά τους ενθαρρύνει να εκτιμήσουν νεότερους ή μεγαλύτερα αδέλφια τους, ενώ προσθέτοντας μια ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρά τους.

Δημιουργία άφθονο χώρο αποθήκευσης για δύο ή περισσότερα

Η εύρεση του χώρου σε ένα δωμάτιο για διπλάσια έπιπλα και αποθήκευσης είναι ένα από τα πιο τρομακτικό καθήκοντα κατά το σχεδιασμό ενός κοινού δωματίου. Αυτό είναι όπου η επινοητικότητα και την επεξεργασία των ματιών πρέπει να κλωτσήσει σε υψηλή ταχύτητα. Το λιγότερο είναι σίγουρα περισσότερο σε ένα κοινό υπνοδωμάτιο, όπως είναι πολυλειτουργικό και από κοινού σχεδιασμό.

Ως βασική γραμμή, επιλέγοντας να εκσυγχρονιστούν τα έπιπλα είναι απαραίτητη για να κρατήσει την αίσθηση δωμάτιο με ευρύχωρο όσο το δυνατόν και να επιτρέψει την αποθήκευση και αναπαραγωγή. Αν τα παιδιά σας είναι αρκετά παλιό, κουκέτες είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή. Είτε L-σχήματος ή κάθετη, μία κουκέτα είναι μια αποτελεσματική χρήση του χώρου και μάλιστα πολλές φορές έχει ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο από κάτω.

Μιλώντας για … κάτω από το κρεβάτι αποθήκευσης, όπως συρτάρια πτυσσόμενα είναι πάντα χρήσιμη για τη δημιουργία περισσότερο χώρο και μπορεί να κρατήσει εποχιακή ή περιορισμένη στοιχεία χρήσης. κιβώτια αποθήκευσης με μαξιλάρια μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάθισμα σε ένα τραπέζι παιχνιδιού, καθώς και κρύβουν ένα βουνό από παιχνίδια. Μια μονάδα τοίχο με συρτάρια μπορεί να τραβήξει διπλό καθήκον ως κομμό και επιφάνεια.

Ράφια είναι εξαιρετικά βολικό για την οργάνωση παιχνιδιών, καθώς δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο και μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από κομμά, τα γραφεία, ακόμα και πάνω από την πόρτα για δύσκολα αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν. Ομοίως, τοποθετώντας ένα ράφι, στους πρόποδες του κρεβατιού δεν καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο στον τοίχο και μπορεί ακόμη και να σας δώσει μια άλλη επιφάνεια κοντά στο κρεβάτι για μια λάμπα ή νύχτας βιβλίο.

Για τα ρούχα, τοίχο και την πόρτα άγκιστρα είναι χρήσιμες για την καθημερινή go-to στοιχεία. Στην ντουλάπα, εγκατάσταση δύο ράβδους (δηλαδή διπλή ανάρτηση), ώστε κάθε παιδί μπορεί να έχει ξεχωριστό χώρο κρέμονται.

Ανεξάρτητα από την πρόκληση του σχεδιασμού σας, όταν δημιουργείτε ένα κοινόχρηστο δωμάτιο για τα παιδιά σας, αν θέλετε να παραμείνετε στην πολυμήχανος, αποτελεσματική, διασκεδαστική και δημιουργική επιλογές, θα είστε χωρίς αμφιβολία τη δημιουργία ενός υπνοδωματίου τα παιδιά σας θα λατρέψουν!

Πώς σκοπεύετε να σχεδιάσει υπνοδωμάτιο των παιδιών σας;