Skip to main content

Δημιουργικό Γραφείο Διακόσμηση Συμβουλές για να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητά σας

Δημιουργικό Γραφείο Διακόσμηση Συμβουλές για να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητά σας

Δεν είναι μυστικό ότι το περιβάλλον είστε στο να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο πώς αισθάνεστε, αλλά ξέρατε ότι μπορεί επίσης να σας κάνει πιο παραγωγικοί στη δουλειά;

Όπως αποδεικνύεται, υπάρχουν ένα σωρό απίστευτα απλή και οικονομική κόλπα διακόσμηση μπορείτε να ενσωματώσετε στο γραφείο σας  που θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο ενεργοποιημένο, έμπνευση και κίνητρο για να αναλάβει την ημέρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια της επίφοβη το απόγευμα ύφεση.

Και η ομορφιά των περισσότερων από αυτές τις συμβουλές είναι ότι μπορούν να εφαρμοστούν σχεδόν σε οποιοδήποτε γραφείο, μεγάλο ή μικρό, το σπίτι ή το αυτοκίνητο. Έτσι, δεν έχει σημασία η εσωτερική συνθήκες εργάζεστε, δοκιμάστε μία, δύο ή και τα οκτώ από αυτές τις ιδέες για να δημιουργήσετε μια πιο ευτυχισμένη, πιο υγιείς και πιο παραγωγικοί χώρο εργασίας.

Μεγιστοποίηση Φωτισμός

Η βελτιστοποίηση του φωτισμού σας είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ενισχύσει την ενέργεια σας και να μειώσετε την καταπόνηση των ματιών που έρχεται από την προσπάθεια να διαβάσει με χαμηλό φωτισμό. σας εάν μπορείτε είσαι, μεγιστοποιήσουν το φυσικό φως εργάζεστε όσο το δυνατόν περισσότερο με τη χρήση καθαρή, δροσερή επεξεργασίες παραθύρων και όχι βαριά και αδιαφανή. Αλλά ακόμα και αν τον έλεγχό σας πάνω από το φυσικό φως σας είναι περιορισμένος, επιλέγοντας φωτεινό λευκό λαμπτήρες θα κάνει μια μεγάλη διαφορά στην καθημερινή αποθέματα ενέργειας σας.

decluttered Μινιμαλισμός

Μια μινιμαλιστική αισθητική κάνει περισσότερα από ό, τι κάνουν χώρο σας να φανεί όλα τα είδη των κομψό και φιλόξενο? καθιστά επίσης πιο εύκολο να γίνουν τα πράγματα. Ακαταστασία γύρω από το γραφείο σας διατρέχει τον κίνδυνο να σε κάνουν να νιώθεις συγκλονισμένοι και πολύ περισσότερο άγχος από ό, τι είναι απαραίτητο. Έτσι, έχουν ως στόχο να κρατήσει απλά το γραφείο σας και χωρίς ακαταστασία για ένα vibe εκπνέετε που προκαλεί η κάθε μία και κάθε μέρα.

εμπνέει χρώματα

Χρώμα είναι γεμάτη με δυναμικό της παραγωγικότητας, ώστε να το χρησιμοποιήσετε με το εγκαταλείψουν. Επιστημονικές μελέτες αφθονούν διαλαλούν την άμεση επίδραση του χρώματος τόσο τη διάθεση και την παραγωγικότητα. Blueish χρώματα διεγείρουν το μυαλό, κίτρινα χρώματα εμπνεύσει τη δημιουργικότητα και το πράσινο επάγει αισθήματα χαλάρωσης, αλλά φυσικά, αυτό μπορεί να ποικίλει από άτομο σε άτομο. Προσδιορίστε χρώματα που βρίσκουν προσωπικά την τόνωση και την ενσωμάτωσή τους όπου κι αν μπορείτε.

Τονωτικό Άρωμα

Το κλειδί για την παραμονή διεγείρονται όλες τις ζωντανές κουραστική μέρα είναι να βεβαιωθείτε ότι δεν αισθήσεις σας έχουν παραμεληθεί, και αυτό σημαίνει ότι πληρώνουν το μυαλό για να τις μυρωδιές wafting μέσα στο χώρο σας. Peppermint χρησιμοποιείται συνήθως για να ενεργοποιήσει και να ανανεώσετε, βοηθώντας συγκέντρωση, ενώ μυρωδιές εσπεριδοειδών μπορεί ανάταση και de-στρες. Και αν είστε ανήσυχοι θα ξεχάσετε να σβήσει ένα αρωματικό κερί, αιθέρια διαχύτες πετρελαίου είναι ένας πολύ καλός-και υπερ-ασφαλή-τρόπος για να εξασφαλιστεί άρωμα το παιχνίδι σας είναι ισχυρά.

Ζωηρό πράσινο

Ως άνθρωποι, είμαστε φυσικά όντα που μπορεί να υποστεί σοβαρά αν δεν έχουμε αρκετό φύσης στην ημέρα με την ημέρα μας. Ευτυχώς, αυτό είναι ένα εύκολο πρόβλημα για την καταπολέμηση της. Η προσθήκη πρασίνου στο χώρο εργασίας σας θα φέρει αισθάνονται καλά vibes, ενώ τον καθαρισμό του αέρα σας  και να  προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να προσαρμόσετε και να ενισχύσει το χώρο σας με διακοσμητικά δοχεία και βάζα.

Κινητήρια μηνύματα

Όταν αισθάνεστε μπλα και χωρίς έμπνευση, είναι δύσκολο να βγάλεις την καλύτερη εργασία σας. Καθιστά επίσης εύκολο να ξεχάσουμε γιατί εργάζεστε τόσο σκληρά, για να αρχίσει με. Προσθέτοντας μερικά κομμάτια για να επιδείξει το αγαπημένο σας υποκινούν τα μηνύματα μπορεί να κάνει ένα σοβαρό αντίκτυπο στην καθημερινή σας έξοδο. Και αυτές τις μέρες υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά στυλ τυπογραφίας, εκτυπώσεις και φωτογραφίες για να επιλέξουν από, ότι είστε αναγκασμένοι να βρείτε το τέλειο κομμάτι (ή δύο) για να ταιριάζει στο γούστο σας.

Πρακτική (και όμορφη) Αποθήκευση

Ένας από τους μεγαλύτερους ενόχους πίσω από το χάος της παραγωγικότητας-zapping που είναι μια ακαταστασία γεμάτο γραφείο είναι απλά δεν έχει την κατάλληλη σπίτι για τα πάντα σχετικά με αυτό. Ενσωματώνοντας τακτοποιημένο και καθαρό κουτιά αποθήκευσης στο σπίτι τα πράγματα όπως το γράψιμο σκεύη, έγγραφα πριν από όπου και αν επεξεργασία, και διάφορα είδη γραφείου θα σας κάνει το χώρο σας να φαίνεται πιο οργανωμένη και να είναι ένα πάρα πολύ ευκολότερο να το κρατήσει με αυτόν τον τρόπο.

Έμπνευση Όραμα συμβούλιο

Μια corkboard διαθέτει καθημερινά να-DOS σίγουρα βοηθάει στο μπροστινό μέρος της παραγωγικότητας, αλλά προσθέτοντας στόχους για το μέλλον, με τη μορφή των φωτογραφιών και των μηνυμάτων θα αυξήσει την παραγωγή κατά δέκα φορές τη δύναμή του. Δοκιμάστε να πίνακα φελλού σας σε έναν πίνακα όραμα που χαρακτηρίζει τα πράγματα που θα θέλατε να επιτευχθεί στο εγγύς και απώτερο μέλλον και να παρακολουθήσουν και να αυξήσει την καθημερινή επίπεδα το κίνητρό σας.