Skip to main content

Δωρεάν Up Counter Διαστήματος με αυτές τις ιδέες Μικρές Οργάνωση κουζίνας

Είναι το μαγείρεμα και διασκεδαστικό στη μικρή κουζίνα σας είναι δύσκολο; Μια κουζίνα στούντιο μεγέθους είναι μια πρόκληση για να εργαστούν σε, αλλά μερικές μικρές ιδέες οργάνωσης κουζίνα και μια-δυο ώρες από το χρόνο σας μπορεί να μετατρέψει teeny την κουζίνα σας σε ένα σύγχρονο, μινιμαλιστικό όνειρο για το μαγείρεμα και το γιορτάζει.

Έχουμε πέντε έμπνευση, μικρές κουζίνες για εσάς που βράχο. Είναι γεμάτο από ιδέες για το πώς μπορείτε να declutter την κουζίνα σας σε φρέσκα, νέους τρόπους. Έχουμε συμπεριλάβει επίσης ορισμένες μικρές οργάνωση της κουζίνας τα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε ή να προσθέσετε νέα αντίθετο διάστημα και να βρει ένα σπίτι για όλη την ακαταστασία που του αρέσει να κρεμάσει έξω σε μετρητές σας.

1. Φως, φωτεινά και βιομηχανικά μικρή κουζίνα

Πρώτα απ ‘όλα, να εξετάσει τη ζωγραφική την κουζίνα σας σε ένα ελαφρύ, φωτεινό λευκό για να φρεσκάρετε. Ή να καλύπτει τις σκοτεινές, ξεπερασμένη τοίχους ή πόρτες γραφείων με ένα φρέσκο, νέο αφαιρούμενη ταπετσαρία.

Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να πετάξει έξω αυτά τα κουτιά της καρδιάς της παλάμης σας δεν χρησιμοποιούν ποτέ και να αποφασίσει τι άλλο μένει ή πηγαίνει. Μόλις έχετε μια καλή ιδέα για το πόσο εργάζεστε, ήρθε η ώρα να βρούμε ένα σπίτι για ό, τι έχει απομείνει.

Φυλάξτε αυτό δεν είναι ελκυστικό στα ντουλάπια σας. Τα υπόλοιπα στοιχεία μπορούν να εμφανίζονται στο νέο, βιομηχανικά, ράφια εστιατόριο σε στιλ, τα μπαρ και τα άγκιστρα, όπως στην παραπάνω φωτογραφία.

2. Μικρές σύγχρονη κουζίνα διαθέτει μια σπονδυλωτή, το τροχαίο νησί

Σε πολλές μικρές κουζίνες δεν υπάρχει μεγάλη αντίθεση χώρο για να εργαστεί με. Βασικές συσκευές, όπως καφετιέρα και φούρνο μικροκυμάτων μπορεί να φάει το μικρό χώρο που έχετε. Υπάρχουν λύσεις. Επιλέξτε συσκευές που μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή κάτω από-γραφείων τοποθετηθεί. Ή να προσθέσετε ένα βαρύ καθήκον τοίχο ράφι για να κρατήσει τα βαρέα συσκευές, όπως φούρνο μικροκυμάτων.

Ένα μικρό νησί κουζίνα μπορεί να προσθέσει επιπλέον χώρο μετρητή, καθώς και αποθήκευσης – και ακόμη και ένα μπαρ πρωινού. Μικρό, στρογγυλό ή τετράγωνο νησιά λειτουργεί καλύτερα σε μικρότερες πλατεία χώρους. Σκεφτείτε μια πιο στενό νησί για ένα ορθογώνιο χώρο. Ένας καναπές κονσόλα με ρόδες θα ήταν μια μεγάλη ιδέα σε ένα μεγαλύτερο, μαγειρεία κουζίνα. Μπορείτε να το ρολό σε μια κουζίνα, όπως απαιτείται και στη συνέχεια το βάζουμε πίσω πίσω από τον καναπέ σας όταν τελειώσετε.

Butcher μπλοκ ή καροτσάκια μπαρ είναι άλλες μεγάλες επιλογές επειδή συχνά έρχονται με τροχούς για να κυλήσει το νησί σας από το δρόμο. Ένα ψηλότερο καλάθι λειτουργεί καλά με σκαμπό.

3. Μια σύγχρονη μικρή κουζίνα με πλωτά ράφια τοίχου για την αποθήκευση

Αν δεν έχετε αρκετά ντουλάπια της κουζίνας, αλλά άφθονο χώρο στον τοίχο, ένα καθαρό, σύγχρονο τρόπο για να ελευθερώσετε πάγκους της κουζίνας σας είναι να εμφανιστεί και είδη καταστημάτων σε δροσερό κυμαινόμενο ράφια ή προεξοχές σαν την παραπάνω κουζίνα.

Θέλετε να δώσετε την κουζίνα σας μια ματιά υψηλού σχεδιασμού, όπως η φωτογραφία; Ομάδα τα στοιχεία από το χρώμα και να προσθέσετε μερικά αντικείμενα τέχνης ή πλαισιωμένο φωτογραφίες. Αφήστε μερικές περιοχές των ακμών άδειο, ώστε να μην φαίνονται πολύ γεμάτα.

Μια άλλη μεγάλη επιλογή του σχεδιασμού στην παραπάνω εικόνα είναι η χρήση του καθρέφτη στο backsplash. Προσθέστε λίγο καθρέφτη σε ένα τμήμα του τοίχου σας πίσω από το πάγκο για να επεκτείνουν το χώρο και να αντανακλούν περισσότερο φως.

4. Μικρές ιδέες οργάνωσης κουζίνας που διαθέτει βιβλιοθήκες

Προσθήκη ή αντικατάσταση ντουλάπια της κουζίνας μπορεί να είναι ακριβό. Και αν νοικιάσετε, δεν μπορεί ακόμη να επιτραπεί το έργο. Γιατί να μην αγοράσει κάποια καλή, φθηνή βιβλιοθήκες και να κάνει έναν τοίχο αποθήκευσης για όλα τα είδη κουζίνας σας;

Ψάξτε για ψηλότερα, αλλά στενά βιβλιοθήκες και mix and match πόρτες για να κρύψει μερικά από τα στοιχεία. Ή μια επιλογή από τα καλάθια μπορεί να χρησιμεύσει ως συρτάρια σε βιβλιοθήκες σας, έτοιμο να πιάσει όλα τα μικρότερα αντικείμενα και πετσέτες.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα μικρή ιδέα κουζίνα στην παραπάνω εικόνα είναι τα άγκιστρα πάνω από το παράθυρο για την ανάρτηση κατσαρόλες και τηγάνια. Κατσαρόλες και τηγάνια καταλαμβάνουν πολύ χώρο και κρέμεται τους από ένα ράφι κατσαρόλα ή τα άγκιστρα είναι ένας καλός τρόπος για να ελευθερώσετε ένα γραφείο ή πάγκο.

5. Μια μινιμαλιστική κουζίνα που φέρνει πολλές ιδέες μικρό οργάνωση διαμέρισμα μαζί

Αυτό το όμορφο και χωρίς ακαταστασία κουζίνα λειτουργεί επειδή τα περισσότερα στοιχεία είναι πολλαπλών χρήσεων. Μια μικρή βιβλιοθήκη με τοποθετημένο πάγκο δημιουργεί ένα νησί με την αποθήκευση και την καταπολέμηση της επιφάνειας. Οι cubbies μπορεί να κρατήσει ακόμη και μικρές συσκευές. Πάνω από μια ντουζίνα μαχαίρια διατηρείται σε ένα μικρό μπλοκ μαχαίρι στον πάγκο.

Μία ράβδος από ανοξείδωτο χάλυβα επιτοίχια μπορεί να κρατήσει μαγειρικά σκεύη και με άγκιστρα, ακόμη και κούπες καφέ ή μικρότερο κατσαρόλες και τηγάνια. Ο κάτοχος ποτήρι κρασί επιτοίχια μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως πλωτό περβάζι.