Skip to main content

Ζεστό Ιδέες Μεταλλικό Εξάρτημα για να φωτίζει μέχρι το μπάνιο σας

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι τάσεις σχεδιασμού έρχονται και παρέρχονται, αλλά το επόμενο μεγάλο πράγμα είναι ζεστά μεταλλικά εξαρτήματα στο μπάνιο. Πηγαίνουν τις ημέρες του κρύου χρώμιο και ανοξείδωτο ατσάλι. Αυτές τις μέρες, είναι η δημιουργία ελκυστικούς χώρους με τους όμοιούς του χαλκό, μπρούντζο, ορείχαλκο και χρυσό.

Αν έχετε απορίες σχετικά με το πώς να ενσωματώσει καλύτερα αυτά τα υλικά στο σχεδιασμό σας χωρίς να αφήσετε το σχέδιο να γίνει πολύ ρετρό, δεν στενοχωριέμαι. Έχουμε τις συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιούν ζεστό μέταλλα για να δημιουργήσουν ένα κομψό αισθητική που θα λατρέψετε για πολύ καιρό ακόμα.

1. Πηγαίνετε για το χρυσό

Η ιδέα της χρησιμοποίησης του χρυσού σε ένα μπάνιο μπορεί να φαίνεται ξεπερασμένη. Όμως, αυτό το βλέμμα έχει πρόσφατα βιώνει μια αναβίωση, και αφήστε μας να σας διαβεβαιώσω ότι σίγουρα φέρνει το πολυτελές επαφή που θα περίμενε κανείς.

Το κλειδί για τη χρήση του χρυσού σε ένα σύγχρονο πλαίσιο είναι να επικεντρωθεί σε σχήματα αιχμής. Ψάξτε για στοιχεία όπως βρύσες καταρράκτη και μινιμαλιστικό ελέγχους ντους σε αυτό το φινίρισμα. Επίσης, να θυμάστε ότι όταν πρόκειται για το χρυσό, το λιγότερο είναι περισσότερο. Χρησιμοποιήστε το ως έμφαση στο σχεδιασμό σας και όχι ένα κύριο συστατικό.

2. Επιλέξτε χαλκού

Υπάρχει κάτι για τον τρόπο που το φως ανακλάται από χαλκό που το κάνει ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Για το λόγο αυτό, σύντομα θα γίνει ένα go-to επιλογή για όποιον θέλει να δημιουργήσει ένα μπάνιο που είναι πραγματικά ένα προπέτασμα. Σκεφτείτε το χρησιμοποιεί για το κομβικό σημείο του χώρου σαν μια μεγάλη μπανιέρα ή εξετάσουν μίξη και το ταίριασμα με άλλο μέταλλο.

Ένα από τα άλλα θετικά χαρακτηριστικά του χαλκού είναι ότι είναι αρκετά εύκολο για τη φροντίδα. Τις περισσότερες φορές, ζεστό νερό είναι το μόνο που χρειάζεται για να αποκατασταθεί ένα φθαρμένο εξάρτημα ή στοιχείο φωτισμού σε πρώην λάμψη του. Για αυτές τις περιπτώσεις που απαιτούν μια πιο λεπτομερή καθαρισμό, παραλείψτε τις σκληρές χημικές ουσίες υπέρ μιας πιο ήπια καθαριστικό όπως σαπούνι πιάτων.

3. Φωτίστε επάνω με ορείχαλκο

Brass ήταν γύρω για πολύ καιρό και είναι φυσικό την αντοχή σε συνδυασμό με το εν λόγω γυαλισμένο λάμψη θα δώσει κάθε μπάνιο μια αρχοντική εμφάνιση, ειδικά όταν αντισταθμίζεται με πιο σκούρα χρώματα που κάνουν το ποπ φινίρισμα. Αυτό το τέρμα θα πρέπει να είναι μια κορυφαία επιλογή, τόσο πιο σύγχρονα και πιο παραδοσιακές χώρους.

Ωστόσο, ο ένας παράγοντας που πρέπει να εξετάσει πριν από τη λήψη των βυθίσει με ορείχαλκο είναι ότι δεν απαιτεί κάποια τακτική συντήρηση για να το κρατήσει αναζητούν μεγάλη. Είναι πάντα καλύτερο να συμμορφώνονται με συγκεκριμένες οδηγίες συντήρησης του κατασκευαστή, έτσι ώστε ρουτίνα σκουπίστε κατεβάζει πρέπει να γίνεται με εγκεκριμένο καθαριστικό.

4. Φέρτε σε ορισμένες Χαλκού

Χάλκινο είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή για το μπάνιο σας τελειώνει, διότι σε αντίθεση με πολλά άλλα μέταλλα, μπορεί πραγματικά να πάρει καλύτερα με την ηλικία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη «το πετρέλαιο-τρίβονται χάλκινο» ή «χέρι-τρίβονται χάλκινο» δεν δίνεται ένα εξωτερικό τελείωμα για να τους προστατεύσει από τα στοιχεία μετά την κατασκευή. Την πάροδο του χρόνου, τη χρήση και την έκθεση με τα στοιχεία που θα δημιουργήσει ένα μοναδικό πρότυπο χρώσης που βαθαίνει την αισθητική.

Για το λόγο αυτό, σας συνιστούμε χάλκινο σε όσους απολαμβάνουν εκλεκτής χαρακτήρα και γοητεία. Από το χάλκινο ήταν επίσης πολύ δημοφιλής κατά τη διάρκεια της επαναστατικής εποχής, τείνει να ταιριάζει ιδιαίτερα καλά μέσα αποικιακή σπίτια ή άλλα παρόμοια παραδοσιακά σχέδια.