Skip to main content

Ζώντας Ιδέες Δωμάτιο – Η Μελέτη Οδηγός πόρων Ultimate

Μόλις μέσα από την πόρτα σας, η πρώτη αίθουσα οι καλεσμένοι σας και τα μέλη της οικογένειας είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε είναι το σαλόνι σας. Θα φιλοξενήσει συναντήσεις στο σαλόνι σας, σνακ στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση, να ακούσουν τα παιδιά πρακτική μουσικά όργανα, και ακριβώς γενικά παρέα σε αυτό το πολυλειτουργικό χώρο. Ο τρόπος που σχεδιάζουν το σαλόνι σας να ρυθμίσετε την αίσθηση σχέδιο για ολόκληρο το σπίτι σας. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την διακόσμηση σαλονιού σε διάφορες περιόδους του έτους για διαφορετικές διακοπές και εποχές.

Επειδή ξοδεύετε τόσο πολύ χρόνο σε χώρους διαβίωσης σας, τη φυσική και οπτική άνεση είναι σημαντική. Δεν χρειάζεται να συμβιβαστεί όσον αφορά το στυλ και διακόσμηση υπέρ της άνεσης, όμως. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να συμπληρώσετε το σαλόνι σας με έπιπλα που είναι τόσο λειτουργική όσο και όμορφη. Ομοίως, μπορείτε να επιλέξετε κομμάτια προφορά και καλύμματα δαπέδου που διαθέτουν, επίσης, την άνεση και τη χρηστικότητα.

Μια άλλη σημαντική πτυχή να εξετάσει κατά το σχεδιασμό ζωτικό χώρο σας είναι αντοχής. Λόγω της μεγάλης κυκλοφορίας σαλόνι σας θα είναι πιθανώς εμπειρία, αξίζει να αφιερώσετε λίγο περισσότερο στα έπιπλα και το δάπεδο υψηλότερης ποιότητας έπιπλα για να πραγματοποιήσει εκτεταμένη χρήση και δεν απαιτούν συνεχή επιδιόρθωση, ανακαίνιση ή καθαρισμού. Επιλέξτε τα υφάσματα που είναι τόσο ευχάριστο και ανθεκτικό. Επιπλέον, να επιλέξετε τα χρώματα που μετάβασης και όταν βγεις στον πηγαιμό για νέα στοιχεία διακόσμηση κάθε σεζόν.

Πιο εκτεταμένα έργα αναδιαμόρφωσης σαλόνι μπορεί να περιλαμβάνει διαρθρωτικές αλλαγές. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν την αλλαγή παράθυρα και τις πόρτες, αντικαθιστώντας τους τοίχους με δοκάρια στην οροφή για να δημιουργήσει μια ανοιχτή αντίληψη και επισκευάζει ή αντικαθιστά τζάκια. Εάν το σχέδιό σας περιλαμβάνει αυτά σε βάθος αλλαγές, θα πρέπει να την έρευνα τοπικούς κανονισμούς δόμησης και επιτρέπουν τις απαιτήσεις. Οι αλλαγές που περιλαμβάνουν ηλεκτρικές ή υδραυλικές εργασίες μπορεί να απαιτούν εργασία με έναν επαγγελματία σύμφωνα με την άδεια ειδικές άδειες. Αν το εσωτερικό οι αλλαγές σας επηρεάσουν εξωτερική σχεδίαση σας, και ελέγξτε με τους ιδιοκτήτες σπιτιού συνεργασία σας για να διασφαλίσετε ότι θα διαμένουν στο εσωτερικό τους κανονισμούς.

Δεν έχει σημασία πόσους τρόπους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χώρο σας ή πόσες φορές κάθε χρόνο, μπορείτε να αλλάξετε τις tchotchkes σας, μπορείτε να βρείτε ζουν ιδέες δωμάτιο του συλλογή από κομμάτια έμπνευση που έχουμε συγκεντρώσει και να μοιραστεί παρακάτω. Από υπερ-επίσημη για την εξαιρετικά άνετο, το καθιστικό σας μπορεί να γίνει το μηδέν από το οποίο θα εισαγάγει το σχεδιασμό του σπιτιού σας.

Ζώντας Ιδέες Δωμάτιο κεντρικό σημείο

Όπως συμβαίνει με όλα τα μοναδικά σχεδιασμένα δωμάτια στο σπίτι σας, θα θελήσετε να έχετε ένα κομβικό σημείο για το σαλόνι σας. Αυτό το κομβικό σημείο είναι που τα μάτια σας αμέσως ισόπαλη, όταν μπαίνετε στο δωμάτιο. Χωρίς ένα κομβικό σημείο, το δωμάτιό σας μπορεί να αισθάνεται σαν μια συντριπτική συνδυασμός της διακόσμησης θέματα, κάθε ανταγωνισμό με την επόμενη για την προσοχή.

Ένα κεντρικό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσει ένα κομβικό σημείο στο σαλόνι σας. Σαλόνι ιδέες κεντρικό μπορεί να περιλαμβάνει τα floral σχέδια, ένα περίτεχνο κομμάτι του σχεδιασμού, όπως ένα μονόγραμμα ή ένα εντυπωσιακό τζάκι. Το δικό σας έπιπλα μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε το κεντρικό σαλόνι. Κλασικά σχέδια τοποθετούν συνήθως καναπέδες ή θέσεις κατά μήκος των τοίχων, δημιουργώντας κενό στη μέση του δωματίου. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να κεντράρετε σας έπιπλα καθιστικού για να δημιουργήσει τόσο μια μεγάλη οπτική και μια ζεστή ομιλητικός περιοχή. Μην φοβάστε από τις γωνίες, είτε, όταν τακτοποιήσετε τα έπιπλα σας. Συχνά, τοποθετώντας απέναντι κομμάτια στη διαγώνιο μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την αίσθηση του σαλονιού σας.

Μικρές ιδέες Σαλόνι

Μεγιστοποιήστε το χώρο σας με το μινιμαλιστικό σχεδιασμό, έξυπνο κομμάτια της διακόσμησης που κάνει ένα μικρό χώρο να αισθάνονται μεγαλύτερη ή κομμάτια που εξυπηρετούν πολλαπλούς σκοπούς. Όταν πρόκειται για μικρές ιδέες καθιστικό, το κοινό θέμα είναι ότι το λιγότερο είναι περισσότερο, τόσο στα χρώματα που θα επιλέξετε για τους τοίχους σας και τα έπιπλα που γεμίζει το χώρο. Υπερμεγέθη έπιπλα μπορεί να κάνει ένα ήδη μικρό χώρο να αισθανθεί ακόμα πιο περιορισμένος, και να αλλάξετε ένα χώρο με πολλές δυνατότητες σε ένα χώρο που δεν μπορεί να περιμένει για να βγείτε. Ομοίως, υπερβολικά ζωηρά χρώματα βαφής μπορεί να κάνει τους τοίχους σας μοιάζουν σαν να κλείνει μέσα στο δωμάτιό σας.

Αντ ‘αυτού, ο στόχος για ένα ελαφρύ και ευάερο, με μικρότερες ή πιο λεπτή εμφάνιση έπιπλα, και τονίζουν το φως και φωτεινά με ουδέτερες αποχρώσεις, άπλετο φυσικό φως και καθρέφτες για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του επιπλέον χώρου. Λυγαριά ή βικτωριανής εποχής ξύλινα έπιπλα μπορεί να ανοίξει αμέσως ένα μικρό χώρο. Φως μπλε και κίτρινα μπορεί να κάνει ένα στενό χώρο να φαίνεται μεγαλύτερο και λιγότερο παλαιοπωλείο, κατάστημα ειδών σε τραπέζια και τους τοίχους σας, μπορεί να δημιουργήσει μια λιτή και φιλόξενο σχεδιασμό.

Υπνοδωμάτιο Διακόσμηση

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία από τις δύο σχολές σκέψης για ιδέες διακόσμησης σαλόνι – μια ποικιλία από κομμάτια που όλα αντανακλούν ένα ενιαίο θέμα ή ένα απλό σχέδιο που μπορεί να είναι το σκηνικό για κομμάτια διακόσμηση που αντιπροσωπεύει πολλές μορφές. Για να ξεκινήσετε το σχεδιασμό σας αναδιαμορφώνει σαλόνι, κυριολεκτικά αρχίζουν από το μηδέν. Αν το σαλόνι σας είναι μέρος ενός πολύ μεγαλύτερου ανοικτού χώρου ιδέα μέσα στο σπίτι σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα διαφορετικό είδος του δαπέδου, όπως μια κουβέρτα περιοχής, να συμψηφίσει το καθιστικό. Από την άλλη πλευρά αυτού του σχεδιασμού, αν έχετε ένα μικρό σαλόνι, ενοποιώντας το δάπεδο με τις γύρω περιοχές μπορεί να οδηγήσει στην αίσθηση ενός πολύ μεγαλύτερου χώρου.

Εκτός από τον τύπο δάπεδο, μπορείτε να αλλάξετε το στυλ και το χρώμα του δαπέδου σας για να δημιουργήσετε διαφορετικές αισθάνεται. Ένα ζωντανό γεωμετρικό σχέδιο είναι μια μεγάλη προσθήκη σε ένα νεωτεριστικό χώρο, ενώ refinished ξύλινα πατώματα μπορεί να επικεντρώσει την προσοχή πίσω στο παρελθόν ένα ιστορικό σπίτι του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συμπληρωματικά χρώματα μεταξύ πατώματα και τους τοίχους σας για να δημιουργήσετε τη συνολική χρωματική παλέτα.

Σαλόνι Ιδέες Ζωγραφική

Ένα δοχείο του χρώματος είναι ένας από τους ευκολότερους, ταχύτερη και λιγότερο δαπανηρή τρόπους για να αλλάξει εντελώς την εμφάνιση του σαλονιού σας. Δύο μεγάλες σαλόνι ιδέες χρώμα περιλαμβάνει την προσθήκη ενός τοίχου προφορά και προσθέτοντας υφή στους τοίχους σας. Αν το σαλόνι σας λείπει ένα κομβικό σημείο, ή αν θέλετε να δώσετε έμφαση περαιτέρω ένα κομβικό σημείο, ένα τοίχο προφορά μπορεί να τονίσει μια συγκεκριμένη απόχρωση, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα συμπληρωματικό σχέδιο, όπως ρίγες ή δύο αποχρώσεις που χωρίζονται από μια ράγα καρέκλα. Σε ένα μικρό δωμάτιο που ένα φωτεινό τόνο μπορεί να συντρίψει, μπορείτε ακόμα να ενσωματώσει το αγαπημένο σας χρώμα σε έναν τοίχο, ενώ οι άλλοι διαθέτουν ένα πιο ουδέτερο χρώμα. Αν τα κομμάτια διακόσμηση σας μπορεί καλύτερα να περιγραφεί ως εκλεκτική, ένα τοίχο προφορά μπορεί να πάρει σε μια κοινή απόχρωση και κάνουν κάθε ποπ στοιχείο.

Υφή τοίχοι είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να αλλάξετε την αίσθηση του σαλονιού σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε οπτική ή φυσική υφή για να εκπληρώσει αυτή την ιδέα. Με οπτική υφή, τοίχο σας μπορεί να παρουσιάσει ένα σχέδιο φτερό με αντίθεση χρωμάτων στο κύριο χρώμα του τοίχου. Αυτός ο τύπος σχεδιασμού εξακολουθεί να είναι επίπεδη ενάντια στον τοίχο και συχνά ονομάζεται faux ζωγραφική. Για τη φυσική υφή, η τελική σχέδιό σας μπορεί να περιλαμβάνει την εμφάνιση ενός τοίχου γύψο, ένα αποτέλεσμα στροβιλισμού, μεσογειακή ή Ισπανικά υφή μαχαίρι, ή σχεδόν οποιαδήποτε άλλη υφή μυαλό σας μπορεί να φανταστεί κανείς. Μόλις επιλέξετε συνολικό σχεδιασμό του δωματίου σας, ύφανση τοίχοι σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το αναδείξουν.

Εμπνευση

Αν είστε αγωνίζονται να βρουν τις καλύτερες ιδέες σαλόνι για να ενημερώσετε το σπίτι σας, χρησιμοποιήστε τεράστια βιβλιοθήκη μας εμπνεύσεις σχεδιασμού για να ξεκινήσετε. Για εκλεκτική συλλογή, διαβάστε για τη δημιουργία μια μοναδική vintage αίσθηση. Όταν ήρθε η ώρα να ανακαινίσουμε για την περίοδο των διακοπών, χρησιμοποιούν τις ιδέες των Χριστουγέννων σχεδιασμό μας για την έμπνευση. Εάν δεν μπορείτε να υπολογίσετε όπου θα πρέπει να τοποθετηθεί η τηλεόραση, έχουμε συμβουλές για αυτό πάρα πολύ. Και μην ξεχάσετε να δείτε infographic μας που παρέχει καθοδήγηση σχετικά με τον καθορισμό από τα έπιπλά σας για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα. Όταν ξοδεύετε περισσότερο χρόνο για περίσκεψη σχεδιάζουν το σχέδιό σας, το σαλόνι σας θα γίνει η θαυμάσια φιλόξενο χώρο που θέλετε να είναι.