Skip to main content

Ιδέες Εύκολη Κουζίνα Wall Διακόσμηση

Ιδέες Εύκολη Κουζίνα Wall ΔιακόσμησηΑγαπάτε αναζητούν μέσα από τα τελευταία περιοδικά σχεδιασμού για ιδέες διακόσμησης κουζίνας, αλλά δεν έχουν το χρόνο ή τον προϋπολογισμό για μια μεγάλη αναδιαμορφώνει; Έχουμε μερικές γρήγορες και εύκολες συμβουλές διακόσμησης για το πώς να δώσει την κουζίνα σας μια ενημέρωση αξίζει ένα περιοδικό στο σπίτι. Το καλύτερο μέρος είναι ότι αυτές οι ιδέες διακόσμησης της κουζίνας να αναμίξετε και να ταιριάξετε όμορφα – χρησιμοποιήστε ένα ή μερικά από κοινού.

Εμείς φυσικά βλέπουμε τα πράγματα στο ύψος των ματιών πρώτη, και μία από τις πιο αξιοσημείωτες αλλαγές που μπορείτε να κάνετε είναι να διακοσμήσει τους τοίχους της κουζίνας σας. Οι περισσότερες προσπάθειες για τη διακόσμηση της κουζίνας τοποθετούνται στις συσκευές, πάγκους και gadgets μαγείρεμα. Όμως, οι τοίχοι είναι όπου μπορείτε να κάνετε ένα μεγάλο αντίκτυπο με ένα εύκολο έργο DIY.

Ρίξτε μια γρήγορη ματιά στην κουζίνα σας. Τι βλέπετε πρώτα; Ένας σκοτεινός, βαρετό τοίχο; Ή, ακόμη χειρότερα, μια ξεπερασμένη faux εργασία χρωμάτων πλήρες με κισσό ή φρούτα με θέμα το έργο stencil; Ήρθε η ώρα να γίνει μια αλλαγή.

Ενημέρωση κουζίνα διακόσμηση τοίχο σας με εύκολο, αλλαγές στο σχεδιασμό-καταλαβαίνω θα μετατρέψει τη μαγειρική σας και γευστική εμπειρία. Εδώ είναι 5 ιδέες διακόσμησης κουζίνας που λαμβάνουν τοίχους της κουζίνας σας από κουρασμένος για να εμπνευσμένη:

1. Το Τρία-χρώμα παλέτα

Το χρώμα είναι ένα από τα πιο γρήγορος και πιο ανέξοδο τρόπο για να ενημερώσετε ένα δωμάτιο. Αλλά υπέροχα χρώματα τοίχο της κουζίνας δεν συμβαίνει τυχαία. Το μυστικό είναι στην παλέτα τριών χρωμάτων:

Χρώμα 1 : Ένα υπάρχον χρώμα κουζίνα που δεν μπορεί να αλλάξει. Αυτό μπορεί να είναι το χρώμα του πάγκου ή ντουλάπια.

Χρώμα 2 : Ένα ουδέτερο της επιλογής σας. Χρησιμοποιήστε το για το νέο χρώμα τοίχο της κουζίνας που συμπληρώνει το χρώμα 1. Θα χρησιμεύσει ως διακόσμηση σκηνικό σας.

Χρώμα 3 : Το χρώμα που κάνει την κουζίνα σας μοναδική. Είναι συχνά μια τολμηρή και απρόσμενη χρώμα που λειτουργεί με παλέτα σας. Χρώμα 3 προσθέτει ποπ στην κουζίνα σας. Χρησιμοποιήστε το ως ένα κομμάτι δήλωση για τα αξεσουάρ σας, όπως σκαμπό μπαρ, βάζα ή μαγειρικά σκεύη.

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε το τέλειο παλέτα τριών χρωμάτων είναι να αρπάξει δείγματα χρωμάτων στις αποχρώσεις που σας αρέσει και να ανακατέψει τους γύρω μέχρι να είστε ευχαριστημένοι με το συνδυασμό. Μόλις βρείτε την υπογραφή παλέτα τριών χρωμάτων σας, να έχετε μια σειρά από τσιπ χρωμάτων βολικό για ψώνια αξεσουάρ.

2. Η Καλύτερη Κουζίνα που διακοσμεί τις ιδέες Ξεκινήστε με ένα Εστιακό Σημείο

Προσπαθήστε να δείτε την τρέχουσα διακόσμηση της κουζίνας σας με τον τρόπο ο επισκέπτης θα το δείτε για πρώτη φορά. Περπατήστε στην κουζίνα σας και σκεφτείτε τι θα παρατηρήσετε. Είναι το πρώτο πράγμα που θα δείτε κάτι που σας αρέσει; Αν όχι, τι θα προτιμούσατε να παρατηρήσετε πρώτα; Κάντε εκείνο το σημείο και το πιο κοντινό τοίχο σημείο εστίασης σας.

Εστιακά σημεία είναι εντυπωσιακές και οπτικά πηδούν έξω σε σας. Σε σύγκριση με το υπόλοιπο της κουζίνας, το σημείο εστίασης είναι έντονο και μοναδικό. Για να δημιουργήσετε ένα κομβικό τοίχο στην κουζίνα σας, δοκιμάστε μια από αυτές τις τεχνικές:

  • Paint εστιακό τοίχο σας στο τολμηρή απόχρωση που επιλέξατε για την παλέτα τριών χρωμάτων της κουζίνας σας
  • Κρεμάστε ένα μεγάλο κομμάτι της τέχνης στον εστιακό τοίχο
  • Χρησιμοποιήστε υφή, μοτίβο, ή vibrantly χρώμα ταπετσαρία

Να ατρόμητος όταν ντύνοντας σημείο εστίασης σας – αυτό είναι μόνο ένα τοίχο.

3. Ανοίξτε Ράφια – η τελευταία τάση στην κουζίνα Wall Decor

Εάν έχετε ενημερωθεί διακόσμηση της κουζίνας σας με φρέσκα, μόδα-προς τα εμπρός χρώματα και εστιακό τοίχο, ήρθε η ώρα να προσθέσετε στρώματα. Η τελευταία τάση στο σχεδιασμό κουζίνας είναι ανοιχτή ράφια, αντί ντουλάπια. Αυτό το βλέμμα φωτίζει μια κουζίνα από τη δημιουργία οπτικού χώρου, αλλά απαιτεί από εσάς να κρύψει όλα τα Tupperware και ακατάλληλα γυαλιά σε λιγότερα γραφεία.

Αντί να βγάλουν τα επάνω ντουλάπια σας, δοκιμάστε να ενημερώσετε την κουζίνα διακόσμηση τοίχο σας με την τοποθέτηση ενός ή δύο πλωτά ράφια σε μια ανοικτή τοίχο. Κυμαινόμενο ράφια έρχονται σε πολλές μορφές και είναι εύκολο στην εγκατάσταση. Κρατήστε τα στοιχεία κυμαινόμενου οθόνη ράφι ελάχιστες και ασορτί για ένα περιοδικό-ready ματιά.

Για μια μεγαλύτερη αλλαγή, να λάβει τις πόρτες μακριά από ένα ή δύο ντουλάπια της κουζίνας και το χρώμα ή ταπετσαρία στο πίσω μέρος του υπουργικού συμβουλίου. Τώρα έχετε ένα νέο ράφι ανοιχτή οθόνη. Για να δώσει νέα ζωή της οθόνης σας, προσθέστε LED κάτω από-γραφείων φωτισμού για να επισημάνετε τα στοιχεία. φώτα με μπαταρία είναι διαθέσιμες εάν καλωδίωση υπουργικό συμβούλιο είναι ένα θέμα.

4. Η Προσεκτικά-επιμέλεια Κουζίνα Design τοίχο

Ρυθμίστε την κουζίνα σας, εκτός από την προσθήκη πινελιές της προσωπικότητάς σας. συλλογές Gallery τοίχο είναι δημοφιλής με τους σχεδιαστές και τα περιοδικά επειδή είναι μοναδικό και κάνει μια βαρετή τοίχο ενδιαφέρουσα. Συγκεντρώστε τα αγαπημένα αντικείμενα μαζί και να τα χρησιμοποιήσει ως διακόσμηση τοίχο της κουζίνας.

Σύγχρονες ιδέες διακόσμησης κουζίνα για μια συλλογή γκαλερί τοίχο περιλαμβάνουν:

  • Πλαισιωμένη εξώφυλλα άλμπουμ
  • Καλάθια
  • Πλαισιωμένο ταπετσαρία ή ύφασμα swatches
  • Vintage πιάτα
  • Κενά αντίκες πλαίσια των διαφόρων σχημάτων και μεγεθών
  • Μια ποικιλία των κατόπτρων

Δεν υπάρχουν απόλυτοι κανόνες σχεδιασμού για τη δημιουργία ενός τοίχο γκαλερί κουζίνα. Συμμετρική, με σχέδια ή freestyle τοποθέτηση είναι όλα καλά προσεγγίσεις. Για να εξοικονομήσετε χρόνο (και επιπλέον τρύπες καρφί στον τοίχο), να οργανώσει τη συλλογή σας στο πάτωμα πριν το κλείσιμο για την καλύτερη απόσταση και την τοποθέτηση.

5. Προσαρμόστε το τοίχο της κουζίνας σας με Chalkboard Paint

Ένα κουτάκι μαύρη μπογιά πίνακα κιμωλίας είναι φθηνή και ένας πολύ καλός τρόπος για να ντύσει επάνω ένα τοίχο έμφαση στην κουζίνα σας. Το μαύρο είναι ένα τολμηρό, εντυπωσιακό χρώμα του τοίχου και το τέλειο σκηνικό για τις συνεχώς μεταβαλλόμενες κιμωλία τέχνη σας.

Αν είστε έξω από το χώρο στον τοίχο, μια επιφάνεια πόρτας ή ντουλάπι είναι ένα άλλο μεγάλο πίνακα κιμωλίας (και μενού για δείπνο) στα σκαριά. Θυμηθείτε να στρώμα. Μια πλωτή ράφι ή συλλογής τοίχο γκαλερί στο μαυροπίνακα τοίχο σας προσθέτει στην μοναδική εμφάνιση νέων, ενέπνευσε τους τοίχους της κουζίνας σας.