Skip to main content

Καταπληκτική Black & White Rooms φαγητό που λειτουργούν Μονόχρωμη μαγεία τους

Αναπόσπαστο χώρο για κάθε οικογενειακό δείπνο, η τραπεζαρία είναι ένα ζωτικής σημασίας – αλλά συχνά παραβλέπεται – μέρος του σπιτιού. Πλήρωση του χώρου μεταξύ σαλονιού και κουζίνας, συχνά λειτουργεί ως ενδιάμεσος σχεδιασμός, δεν οδηγούν. Χρησιμοποιώντας συνθήματα μονόχρωμη εσωτερικό μπορεί να δώσει το προσκήνιο τραπεζαρία. Ρίξτε μια δήλωση πολυέλαιο πάνω από τη μέση του το τραπέζι σας, σημειώνοντας το σημείο για το φαγητό και το γέλιο. Διαμορφώστε το χώρο με ασυνήθιστα καμπύλες καρέκλες, γύρω από ένα τραπέζι σε ένα σύγχρονο φινίρισμα. Βάψτε τους τοίχους σε αποχρώσεις φιλμ νουάρ για να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα στο κέντρο του σπιτιού σας για τη διασκέδαση. Ρίξτε μια ματιά στην κορυφή δωμάτια τριάντα τραπεζαρία μας ότι τυφλώνουν σε μαύρο και άσπρο.

κυκλικό μαύρο κρεμαστό κόσμημα φως πράσινο βάζο και άσπρο τραπεζαρία

Ένα σήματα κύκλο το σημείο όπου η οικογένεια έρχεται μαζί. Αυτό το φως και λευκό δωμάτιο κάνει έναν πολυέλαιο δήλωση, γεωμετρικά υπερσύγχρονο καρέκλες και σκάει ζωής πράσινο χαρακτηριστικά.

διαφορετικά γωνία ξύλινο δάπεδο από μαύρο και άσπρο τραπεζαρία

Κάντε σχεδιαστικά στοιχεία σας λεπτή, με τη χρήση υφή υλικών στην τραπεζαρία σας. Αυτό το καθαρό design δημιουργεί διαγώνια αυλάκια στο ξύλινο πάτωμα της, cubbies σε καρέκλες σιλικόνης και φιμέ τζάμια σε μια συλλογική επίδειξη κρέμεται μίνι φώτα μενταγιόν.

γυαλισμένο κουρτίνες σιφόν όροφο μονόχρωμη τραπεζαρία

Κάθε γκουρού φωτισμού ξέρει ότι Πάντων VP6 φώτα είναι η επιχείρηση. Αυτά τα μοναδικά μενταγιόν τραπεζαρία μπορεί εύκολα να υπογράμμισης χρώμα θέμα, και αυτό το μαύρο γυαλισμένο ξύλινο πάτωμα, λευκό σιφόν κουρτίνα και παιωνία μπουκέτο combo δεν αποτελεί εξαίρεση.

κάδρα με εικόνες pod καρέκλες μονόχρωμη τραπεζαρία

Μια μονόχρωμη φινίρισμα δεν πρέπει να είναι αυστηρά μαύρο και άσπρο. Αυτό το δωμάτιο διαθέτει σκανδιναβικό καρέκλες στυλ με κάρβουνο και μια σειρά από σέπια εκτυπώσεις για να ταιριάζει με μπουκάλια κρασί και ένα κόσμημα στην κουζίνα.

σκυρόδεμα ρυθμό πυλώνα φωτισμού μονόχρωμη τραπεζαρία

Μια ημι φως κρεμαστό προσθέτει το δράμα και την τέχνη των γευμάτων. Κάντε μια είσοδο για την τραπεζαρία σας με το κλασικό λευκό-ματ δάπεδα, καθαρό έπιπλα και ένα ελαφρύ με χαμηλό κρέμεται σε ένα ασυνήθιστο σχήμα.

στένσιλ πολυέλαιο πλακάκια μονόχρωμη όροφο τραπεζαρία

Διαφορετικά υλικά μπορεί να συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα δωμάτιο, δεν συγκρούονται με αυτό. Αυτό το μικρό συγκρότημα από σουέτ καρέκλες και ένα ιστό της αράχνης πολυέλαιο ταιριάζουν με τα χρώματα της κουζίνας, δημιουργώντας παράλληλα οπτική εστίαση. Ένα δοχείο του πράσινου προσθέτει ταλέντο.

μισό μισό γραφείο μονόχρωμη τραπεζαρία το φαγητό χώρο

τραπεζαρία δεν χρειάζεται πάντα να είναι φανταχτερός. Αυτό το ξύλινο τραπέζι με ξυλάνθρακα δοκούς δρα ως μια ανάγνωση, πρωινό, μελέτη και τραπεζαρία αίθουσα, όπως λεπτές κάρβουνο ράφια γραμμές οι τοίχοι.

μινιμαλιστικό φωτισμού κάμερα μονόχρωμη τραπεζαρία

Φροντίστε να είναι κλασικό απλό μονοχρωμίες. Μια δέσμη των τριών κάμερας ανάβει ακτίνα έως δύο μαύρο και άσπρο πάνελ σε αυτό το μπλοκ χρώμα μοντέρνο σχεδιασμό της κουζίνας.

λευκό φανάρι μαύρο τοίχους μονόχρωμη τραπεζαρία

Εμποτίσουν τραπεζαρία σας με μια γεύση της Ανατολής, με ένα ζευγάρι γιγαντιαίων κινέζικα φανάρια. Περιτριγυρισμένο από λείο μαύρο τοίχους και ταβάνια, ένα πολυ-αυλακωτό δάπεδο και ψάθινες καρέκλες ζαχαροκάλαμο προσθέσει το χαρακτήρα και την υφή.

ελαφρύ ξύλινο τραπέζι και το πάτωμα ασπρόμαυρο τραπεζαρία

Θέλετε να συνδυάσει το Victorian με ένα σύγχρονο χώρο τραπεζαρίας; Χρησιμοποιήστε τις βασικές λευκούς τοίχους, δύο δραματικές καρέκλες με βελούδινη ταιριάζουν κυλινδρικό μενταγιόν αντανακλάται μέσα από έναν καθρέφτη.

λευκό γαλλικό παράθυρα μονόχρωμη τραπεζαρία

Σκανδιναβικές τραπεζαρίες μπορεί να κάνει ένα μονόχρωμο σχεδιασμό φως εμφάνιση, φωτεινό και ανοιχτό. Λίγα μπαλκονόπορτες, άσπρο ζωγραφισμένο δάπεδο και σκάει μαύρο ντουλάπια κάνουν αυτό κοινόχρηστη κουζίνα και τραπεζαρία χώρο όνειρο του σεφ.

ανάποδα κωνικό φανάρια τσιμεντένιο πάτωμα μονόχρωμη τραπεζαρία

Αξιοποιήστε στο έπακρο ενός επιμήκους χώρο τραπεζαρίας, από το σχεδιασμό σε μαύρο και άσπρο. Μια συγκεκριμένη δεσμεύεται όροφο αναξιοπαθούντα μαύρο δοκάρια, λευκό pod καρέκλες και δύο δραματικές κυλινδρικό πολυελαίους σε ένα χώρο ιδανικό για την ψυχαγωγία.

ξύλινα πόδια γλάστρες με φυτά μοντέρνο μαύρο και άσπρο τραπεζαρία

Μικρή σκάει από το ξύλο κάνουν μαύρο και άσπρο θερμότερο. Τα πόδια καρέκλα και χλωμό ξύλινο πάτωμα του αυτό το κλασικό βλέμμα τραπεζαρία κλέβουν την παράσταση μέσα σε γλάστρες αναρρίχηση πράσινο.

μίγμα των φώτων κρέμεται μονόχρωμη τραπεζαρία

Το φαγητό στο μαξιλάρι bachelor ποτέ δεν κοίταξε καλύτερα. Μια σειρά από μαύρα μενταγιόν κρέμεται πάνω από ένα μαύρο και άσπρο πίνακα, ως ένα μινιμαλιστικό σαλόνι και κουζίνα κάνουν οι ίδιοι εν ανεπαρκεία.

οριζόντια φως κρεμαστό κόσμημα μαύρο και άσπρο διατροφικές περιοχή

Ήδη οπαδός του λευκού κουζίνες; Τόπος σκάει από το μαύρο στο μαύρο καρέκλες cubby, φώτα οροφής, εισάγεται και μια μεγάλη μονόχρωμη αφηρημένη για να κάνει χώρο για φαγητό σας μαύρο και άσπρο.

φως origami γυαλισμένο δάπεδο από μαύρο και άσπρο τραπεζαρία

Φροντίστε να είναι απλή με ένα λευκό origami φωτός πάνω από το τραπέζι σας. Αυτή η περιοχή λειτουργεί για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, ενώ ένα βάζο με λουλούδια προσπαθεί να τεντώσει το ύψος της. Ένα μαύρο ξύλινο χαρακτηριστικό του σχεδιασμού προσθέτει χαρακτήρα.