Skip to main content

Κομψή κουζίνα Υπουργικού Συμβουλίου Αναβαθμίσεις για ένα φωτεινό, Αναβάθμιση Κουζίνα

Κομψή κουζίνα Υπουργικού Συμβουλίου Αναβαθμίσεις για ένα φωτεινό, Αναβάθμιση Κουζίνα

ντουλάπια της κουζίνας σας δώσει τον τόνο για το υπόλοιπο της κουζίνας σας. Εάν έχετε ένα ανοικτό σχέδιο ορόφων, έχουν επίσης μεγάλη επίδραση στη συνολική διακόσμηση του σπιτιού σας. Αναβάθμιση ντουλάπια της κουζίνας σας μπορεί να προσθέσει μια σημαντική wow factor στο δωμάτιο ή ακόμα και ολόκληρο το σπίτι σας. Θα πάρετε επίσης μια μεγάλη επιστροφή στην επένδυσή σας.

Σύμφωνα με το κόστος εναντίον Αξία Έκθεση για το 2015, ανάλογα με το πεδίο εφαρμογής του έργου της κουζίνας σας, μπορείτε να περιμένετε μια επιστροφή 67-80% της επένδυσής σας. Έτσι, κάνει το μεγάλο βήμα και να μετατρέψει το πιο χρησιμοποιούνται δωμάτιο στο σπίτι σας σε απόλυτο φαβορί χώρο σας!

Δοκιμάστε μια τολμηρή, Απροσδόκητη Χρώμα

Τα περισσότερα ντουλάπια της κουζίνας είναι κάποια παραλλαγή ενός λεκέ από ξύλο, ή πιο πρόσφατα, απλά άσπρο ή μαύρο. Σκεφτείτε μια πιο απρόσμενη επιλογή του σχεδιασμού για την κουζίνα σας, επιλέγοντας ένα τολμηρό χρώμα σε ένα λείο φινίρισμα, όπως αυτές κηλίδα καμένο γραφεία πορτοκαλί.

Κρατήστε το υπόλοιπο της παλέτας σχεδιασμό σας ουδέτερο, έτσι που ντουλάπια σας μπορεί να κάνει μια δήλωση χωρίς να συντρίψει το χώρο. Ζεύγος με τραγανή υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα και συσκευές για μια μοντέρνα εμφάνιση με έναν τόνο της προσωπικότητας.

Μεγιστοποίηση Κάθετη χώρο σας με Bright White

Αν έχετε ψηλά ταβάνια, ή απλά θέλετε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση της ψηλά ταβάνια, ελέγξτε φωτεινό λευκό ψηλά ντουλάπια της κουζίνας.

Ανάλογα με την ποιότητα των υφιστάμενων γραφείων σας, αυτό μπορεί να είναι ένα DIY project που μπορείτε να πάρετε, απλά ζωγραφική και την ενημέρωση του υλικού για να κάνει το βλέμμα της κουζίνας πιο αναβαθμισμένη. Προσθήκη χύτευση στέμμα, όπου τα γραφεία πληρούν το ανώτατο όριο για να δημιουργήσετε μια ματιά απρόσκοπτη.

Συνδυάστε διαφορετικά υλικά και χρήση φωτισμού για να επισημάνετε Ειδικά Τεμάχια

Αν σας αρέσει το καθαρό βλέμμα του πόρτες γραφείων από γυαλί, αλλά φοβούνται να μην κρατήσει ένα αρκετά τακτοποιημένο κουζίνα για να έχουν το περιεχόμενο των γραφείων σας σε σταθερή οθόνη, υπάρχει ένας συμβιβασμός.

Αντικαταστήστε μερικές πόρτες ντουλάπι με γυάλινες ένθετα για να κάνουν το βλέμμα της κουζίνας σας πιο ανοικτά και να επιδείξει τα στοιχεία που σας αρέσει, όπως αντίκες φλιτζάνια του τσαγιού, λεπτή Κίνα, ή το αγαπημένο πλάκες κιρκίρι σας που προσθέτουν ένα μεγάλο ποπ χρώμα στην κουζίνα σας.

Προσθέστε απλή φωτισμού σε γραφεία για να τονίσει τα ειδικά στοιχεία σας, κάνοντας αίσθηση κουζίνα φωτεινή σας, μεγαλύτερα και πιο φιλόξενο.

Επιλέξτε μια ενημερωμένη έκδοση της Παραδοσιακής Wood Grain ντουλάπια

Τα περισσότερα γραφεία κόκκους ξύλου μπορούν να κάνουν μια ματιά σπίτι πολύ με ημερομηνία. Αλλά δεν υπάρχει καμία ανάγκη για να τα εγκαταλείψουν. Μπορείτε ακόμα να απολαύσετε την αντοχή και την ζεστασιά του ξύλου ντουλάπια και να κρατήσει το χώρο που αναζητούν σύγχρονες απλά επιλέγοντας ένα πιο σύγχρονο φινίρισμα.

Αυτά τα ξύλινα ντουλάπια αναπολώ το μαλακό ρουστίκ αίσθηση της παρμένο ξύλο. πολυδιάστατο χρώμα τους δίνει ένα ξεπερασμένο ματιά από μακριά, ενώ η λεία, ράφια από γυαλί, και φωτεινό λευκό πάγκων βοηθήσει ο χώρος βλέμμα φως και μοντέρνα.

Δημιουργήστε μια γιορτή για τα μάτια Όπως σας καθώς και το στομάχι σας

Εάν έχετε ένα πάθος για την μαγειρική και την ψυχαγωγία, πιθανώς δείχνει μαγειρικά σκεύη σας. Μην κρύβετε όμορφα πιάτα σερβιρίσματος ή φανταχτερά νέα gadgets κουζίνα σας πίσω από τα μαύρα, βαριές πόρτες γραφείων.

Μετατρέψτε όλες τις πόρτες γραφείων σας για το γυαλί για να δημιουργήσετε έναν ανοιχτό χώρο που αναδεικνύει όλα τα πράγματα μαγειρική. Γυαλί γραφεία μετατρέψει την κουζίνα σας σε έργο τέχνης, έτσι ώστε τα χρώματα και τα σχέδια των πιάτων σας να γίνει εξίσου σημαντική με σχεδιαστικές επιλογές όπως το χρώμα τοίχο ή backsplash σας.

Γυαλί ντουλάπια σας αναγκάζουν να παραμείνετε οργανωμένοι – τουλάχιστον όταν η εταιρεία έρχεται πάνω – ή κινδυνεύουν να χρειάζεται να βεβαιώσει την αταξία κάθε φορά που θα μπείτε στην κουζίνα. Μπορούν επίσης να κάνουν πολύ πιο εύκολο για τους επισκέπτες να περιηγηθείτε κουζίνα σας.