Skip to main content

Κομψό μπλε Ιδέες Living Room

Τα καλύτερα δωμάτια Μπλε Living

Μπλε σαλόνια έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Από τις παραδοσιακές στις σύγχρονες, με τα πάντα στο μεταξύ, το μπλε είναι ένα χρώμα που εκτείνεται σε όλη στυλ μοιάζει με καμία άλλη. Στην πραγματικότητα, δίπλα σε ουδέτερα, δεν υπάρχει grasscloth-καλύπτονται χρώμα για να διακοσμήσετε με ό, τι μπλε. Έτσι, αν τα γούστα σας μετατρέψει σε φωτεινά και έντονα, ή μαλακή και λεπτή, αυτά τα μπλε ιδέες καθιστικό είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει άφθονη έμπνευση.

Γυαλιστερό και Δραματικής

σχεδιαστής Celebrity Thom Filicia είναι γνωστή για τη δημιουργία χώρων που είναι κλασικό αλλά έχουν κάποια απρόσμενη αίσθηση που τους διαφοροποιούν από το πλήθος. Αυτό το μπλε σαλόνι στο Greenwich, Connecticut δεν αποτελεί εξαίρεση. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι, ενώ το χρώμα είναι ένα πολύ σκούρο μπλε, έχει ένα γυαλιστερό φινίρισμα που το καθιστά πιο συναρπαστικό και ζωντανό από ένα ματ φινίρισμα θα. Σκεφτείτε αυτή την τεχνική, όταν χρησιμοποιεί τα χρώματα βαφής σκοτάδι.

Κλασικό και Συγκρατημένη

Ένα κλασικό καθιστικό, όπως αυτό σχεδιάστηκε από το Echelon Προσαρμοσμένη σπίτια, είναι το ιδανικό σκηνικό για τις παραδοσιακές και συγκρατημένη μπλε τοίχους Wedgwood. Όταν συνδυάζεται με το λευκό ταβάνι beadboard και ελαφριά άσπρη καρυδιά δάπεδο το χρώμα διαβάζει σχεδόν όπως ένα ουδέτερο, αλλά εξακολουθεί να προσδίδει αρκετό βάθος για να κρατήσει την αίσθηση δωμάτιο ισχυρή. Το χρώμα σε συνδυασμό με αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες του δωματίου αποδεικνύουν ότι ο χώρος μπορεί να έχει έναν τόνο της προσωπικότητας πριν από ένα ενιαίο κομμάτι των επίπλων βρίσκεται μέσα.

Ζεστό και άνετο

Δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός χρώματος από το μπλε και το πορτοκαλί. Στην περίπτωση της αυτό το ζεστό και φιλόξενο μπλε σαλόνι, σχεδιαστής Cory Κόνορ χρησιμοποιείται ένα σκοτεινό, αλλά ζωντανή απόχρωση ως πρωτεύον χρώμα και, στη συνέχεια, τονισμένα με νότες σκουριασμένο πορτοκαλί. Με τη ζωγραφική του built-in βιβλιοθήκες το ίδιο χρώμα με τα grasscloth-καλύπτονται τοίχους, έχει δημιουργήσει ένα αίσθημα οικειότητας, και υπάρχει μια αίσθηση που αναδύεται από αυτό το ζεστό και φιλόξενο χρώμα.

Καθαρίστε και Σύγχρονη

Αντίθεση είναι το κλειδί σε αυτή τη μεταβατική σαλόνι με Alice Burnham Interior Design. Σκούρο μπλε grasscloth ταπετσαρία παρέχει το τέλειο σκηνικό για δύο έργα της σύγχρονης τέχνης, ενώ ένα μπλε μέσα του αιώνα μοντέρνα καναπέ σκάει κατά κατάλευκα επισανίδωμα. Παρά τη χρήση πολλών μπλουζ σκοτεινό, το δωμάτιο διατηρεί ένα ελαφρύ, ευάερο αίσθηση χάρη στη λελογισμένη χρήση του λευκού και του κρεμ.

Βοημίας Casual

Τα απαλά χρώματα της θάλασσας και του ουρανού είναι ιδανικό για μποέμικο στυλ δωμάτια. Σε αυτό το καθιστικό, σχεδόν κάθε χρώμα είναι μια απόχρωση του μπλε, χωρίς πραγματική χρώματα έμφασης να μιλήσει. Αυτό το βλέμμα τόνο σε παρόμοια απόχρωση μπορεί να είναι δύσκολο να τραβήξει μακριά, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, το τεράστιο παράθυρο και τεράστια ποσότητα του φυσικού φωτός που προέρχονται μέσα από την παροχή ένα διάλειμμα από το ενιαίο διάρκεια του χρώματος.

Breezy Παραλία Style

Σχεδιαστής Sabrina Alfin δημιούργησε ένα ανεμοδαρμένο, παραλία στιλ καταφύγιο με το πάντρεμα blues υγρά με αμμώδεις ουδέτερα σε αυτό το σπίτι περιοχή San Fransisco Bay. Slipcovered έπιπλα βοηθά προσδίδουν στο χώρο μια χαλαρή και casual ατμόσφαιρα, ενώ φυσικά καλλωπισμούς όπως μια κουβέρτα από γιούτα, ψάθινα καλάθια, και driftwood αναδεικνύει βοήθεια φέρει το σπίτι θέμα παραλία.

Μαλακό και Λεπτές

Λεπτό μπλουζ είναι μεγάλη για την προσθήκη μαλακό κομψότητα σε κλασικό χώρους. Εδώ σχεδιαστής Χριστίνα Μαρία χρησιμοποίησε ένα απαλό μπλε φουντωτά καναπέ σε ένα πολύ παρόμοια απόχρωση και τα τείχη για να δημιουργήσετε μια άνετη και ήρεμη χώρο.

Εκλεκτική Ηλεκτρικά Σαλόνι

Τέξας με βάση το σχεδιαστή Erin Williamson δημιούργησε δράμα σε αυτό το χώρο με μια βαθιά, σχεδόν ηλεκτρικό απόχρωση του μπλε. Με τα Εταζέρες μπαμπού στυλ που ζωγράφισε το ίδιο χρώμα με τους τοίχους, σχεδόν φαίνεται να κατασκευαστεί και να δώσουν στο δωμάτιο μια αίσθηση του μεγάλου αρχιτεκτονικού βάθους. Ο καναπές κρέμα ουσιαστικά πηδά έξω από τον τοίχο, δημιουργώντας ένα δυναμικό σημείο εστίασης.

Ηρεμία και Cool

Ένα χαλαρωτικό παλέτα απαλό μπλε, γκρι και λευκό κάνει για μια ατμόσφαιρα ήρεμη σε αυτό το παραδοσιακό στιλ σαλόνι. Εδώ η ομάδα από Digs Design Company χρησιμοποιείται μια μαλακή απόχρωση του μπλε στους τοίχους και στη συνέχεια στρώσεις σε είδη της ίδιας τονικής ποιότητας για να δημιουργήσουν το βλέμμα.

Crisp και εξελιγμένα

Οι φίλοι του τραγανή και σοφιστικέ στυλ μεταβατική μπορεί να πάρει ακριβώς αυτό που θέλουν χρησιμοποιώντας αποχρώσεις πιο σκούρο μπλε. Σε αυτό το μεγάλο μπλε σαλόνι η ομάδα σχεδιασμού της Πνευστά Et Λεπτομέρειες χρησιμοποιείται Stiffkey Μπλε από Φάροου και μπάλα στους τοίχους που προσθέτουν πλούτο και χαρακτήρα και όμορφα ενισχύει τις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες. Σε συνδυασμό με τα ουδέτερα χρώματα των επίπλων και τα πλούσια ξύλινα πατώματα το αποτέλεσμα είναι τόσο εντυπωσιακό και περίπλοκο.

Cosmopolitan Chic

Οι showhouses Διακοσμητής σχεδιαστεί για να επιδείξει το ταλέντο του σχεδιασμού του εσωτερικού επαγγελματίες σχεδιαστές, και σε πολλές περιπτώσεις τους δίνει την ευκαιρία να λυγίσουν τους μυς τους και να έχουν λίγη διασκέδαση. Σε αυτό το δωμάτιο από την kips Bay Διακοσμητής Showhouse σχεδιαστή 2012 Brian del Toro χρησιμοποίησε το εντυπωσιακό συνδυασμό της σκοτεινής κιρκίρι και ασβέστη για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με ναυτικό ή λουλακί, κιρκίρι έχει μια ζεστασιά που προσθέτει ζεστασιά στα δωμάτια σκοτάδι.

funky Παραδοσιακά

Σύμφωνα με τον σχεδιαστή Annie Lowengart, η έμπνευση για αυτό το μπλε σαλόνι προήλθε από ένα παλιό μωσαϊκό γίνεται σε πλούσια blues και ζεστό ambers. Με βάση αυτά τα θεμέλια ένα κομψό ακόμη funky σαλόνι γεννήθηκε. Το τείχος χαρακτηριστικό και χτισμένο σε βιβλιοθήκες είναι βαμμένα σε Farrow & Ball κινεζική μπλε που προσθέτει ζεστασιά και λίγη διάθεση για παιχνίδι σε αυτήν την θαυμάσια εκλεκτική σαλόνι.

Σκοτεινή και Moody

Βαθιά indigo είναι μια πλούσια και ισχυρή χρώμα και ανάλογα με το πώς έχει χρησιμοποιηθεί μπορεί να είναι σκοτεινή και κυκλοθυμική, ή τολμηρή και uplifting. Σε αυτό το δωμάτιο σχεδιάστηκε από τη Linda Burnside Interiors είναι ένα κομμάτι και των δύο. Το χρώμα στους τοίχους είναι αρκετά σκοτεινή και πλούσια, αλλά οι σκάει χρησιμοποιούνται στα έπιπλα ανοιχτόχρωμη και κουρτίνες υφάσματα προσθέτουν μια αίσθηση διάθεση για παιχνίδι.

διακριτικά Παράκτια

Τα ανοιχτά χρώματα είναι ιδανικά για, χώρους ανοικτού ευάερο, όπως αυτό ανοιχτό σαλόνι έννοια και κουζίνα που σχεδιάστηκε από Schell Brothers Home Builders. Θυμίζει τη θάλασσα, το χρώμα του τοίχου είναι ιδανικό για χώρους που προσπαθεί να επιτύχετε μια παράκτια vibe. Η προσθήκη στο χρώμα της άμμου ταπετσαρία, ένα πέτρινο τζάκι και οροφή beadboard ολοκληρωθεί η παράκτια εμφάνιση χωρίς να είναι κιτς.