Skip to main content

Κουζίνα αναδιαμορφώνει Ιδέες που θα αποσβένεται

Οι κουζίνες είναι ένας τόπος τροφή και κοινωνικότητας. Τροφίμων, την οικογένεια και τους φίλους σμίξει για να δημιουργήσετε ένα νικηφόρο συνδυασμό. Έτσι, είναι απόλυτα λογικό ότι αναδιαμορφώνει τόσο συχνά συνδέονται προς την κουζίνα. Αλλά τι γίνεται με τη σκέψη της κουζίνας σας σε μακροπρόθεσμη έννοια, όσον αφορά τις επενδύσεις και να επιστρέψει; Θα τα έργα αναδιαμορφώνει κουζίνα σας να είναι μια θετική συμβολή στην αξία του σπιτιού σας ή θα διαβρώσει αυτή την τιμή;

Για να μεγιστοποιηθεί η οικονομική απόδοση της αναδιαμορφώνει κουζίνα σας, να έχετε τα βασικά στο μυαλό και την αποφυγή τάσεων. Τάσεις είναι διασκέδαση, αλλά οι αγοραστές είναι πιο ενημερωμένοι από ποτέ και δίνουν μεγαλύτερη σημασία σε στερεά στοιχεία, όπως μετρητές, ντουλάπια, και καλό φωτισμό.

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι το υψηλό κόστος αναδιαμορφώνει κουζίνα δεν μεταφράζεται αυτόματα σε υψηλές αποδόσεις. Ακόμα κι αν οι αγοραστές μπορούν να κατέχουν αναδιαμορφώνει σας σε μεγάλη εκτίμηση, την αρχική σας επένδυση θα μπορούσε να αποδειχθεί τόσο πολύ ώστε να μπορεί να είναι δύσκολο να το εξοφλήσει.

Ζωγραφική κουζίνα σας μια εμπνευσμένη χρώμα

Ζωγραφική κουζίνα σας μια εμπνευσμένη χρώμα

Το χρώμα είναι το αλατοπίπερο της ζωής της κουζίνας. Επιλέγοντας το τέλειο χρώμα δεν κάνει μόνο για ένα ζωντανό, ευχάριστο χώρο, αλλά είναι μια ιδέα που μπορεί ανέξοδα να επιστρέψει μεγάλη αξία. Για λίγο περισσότερο από το κόστος της βαφής και μερικά εργαλεία, που μπορείτε να majorly dial up τον παράγοντα wow στην κουζίνα σας. Φροντίστε να είναι διαχρονικό και παραδοσιακό με ένα all-λευκό χρώμα σχεδίου της κουζίνας. Ή πάρτε το αντίθετο καρφί και να πάει κομψό με ένα μαύρο κουζίνα. Feng shui χρώματα εμπνευσμένα από την κουζίνα να κρατήσει τα πράγματα δροσερό, χαλαρή και ουδέτερη. Δεν έχει παραγραφεί εδώ? το χρώμα της κουζίνας σας υπαγορεύεται μόνο από τη φαντασία σας.

Αναβάθμιση ντουλάπια κουζίνας σας

Μια λέξη που δεν θέλουν να ακούσουν για ντουλάπια της κουζίνας σας: ημερομηνία. Έτσι, για να προσελκύσουν μέγιστη τιμή στην αναδιαμορφώνει κουζίνα σας, βάλτε ντουλάπια στην κορυφή της λίστας σας.

Ενημέρωση ντουλάπια της κουζίνας σας δεν πρέπει πάντα να σημαίνει σκίσιμο έξω και αντικαθιστώντας την τρέχουσα ντουλάπια σας, αν και σε ορισμένες αγορές ακινήτων, πλήρη αντικατάσταση μπορεί να είναι απαραίτητη. Ενημέρωση κουζίνα σας μπορεί να είναι τόσο απλή και ανέξοδη όπως τη ζωγραφική ντουλάπια σας. Ή να ασκήσει δημιουργική μπριζόλες σας με τη διασκέδαση, χαμηλού κόστους έργα DIY κουζίνα, όπως χειροποίητα ντουλάπι ξύλο που τραβά.

Ένα βήμα προς τα πάνω, τόσο από την άποψη του κόστους και του αγοραστή έφεση, είναι επισκευάζει υπουργικού συμβουλίου. Επισκευάζει σημαίνει αντικαθιστώντας τα περισσότερα οπτικά εμφανή χώρο γραφείων, οι πόρτες γραφείων και μέτωπα συρτάρι. Ένας τεχνικός ισχύει καπλαμά πραγματικό ξύλο από την πλευρά των κουτιών υπουργικού συμβουλίου. Η τελική πινελιά είναι που τραβάει το έργο μαζί: νέα φωτιστικά υπουργικού συμβουλίου.

Προσθέστε ένα εντυπωσιακό Backsplash

Εντυπωσιακό Backsplash

Μια backsplash κουζίνα είναι το ιδανικό στοιχείο για να προσθέσετε ή να αναβαθμίσετε την άποψη των επενδύσεων από το αρχικό κόστος είναι χαμηλό, ενώ η οπτική επίδραση είναι υψηλή. Η χαμηλή τιμή της προσθήκης ενός backsplash οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι αρμοκάλυπτρα είναι do-it-yourself. Shimmering γυαλί ή μέταλλο κεραμίδια είναι σίγουρο ότι θα προσελκύσει την προσοχή, και οι περισσότεροι μπορούν να αυτο-εγκατασταθεί με μόνο μια μικρή πλακάκια τεχνογνωσία. Ή να κρατήσει την τιμή ακόμα χαμηλότερη, με εύκολη-να-do, δημιουργική do-it-yourself backsplash αμυχές που μπορεί να ολοκληρωθεί σε μια ημέρα ή δύο: ταπετσαρία, αυτοκόλλητα πλακάκια, σανίδες laminate δάπεδα, ή καπλαμά πέτρα.

Εγκαταστήστε Gorgeous χαλαζία Πάγκοι

Μεταξύ των πάγκων κουζίνας, laminate, συγκεκριμένα, από ανοξείδωτο χάλυβα, στερεή επιφάνεια, και μια σειρά από άλλα κόμματα διεκδικούν την κατάσταση «καλύτερο πάγκο». Αλλά ένα υλικό πάγκο οδηγεί πάντα τις συσκευασίες: countertops χαλαζία. Ένα υβριδικό ορυκτών και ρητίνες, χαλαζίας είναι ένα σχεδόν τέλειο υλικό για countertops. Μοιάζει με φυσική πέτρα, αλλά είναι πιο δύσκολο από ό, τι φυσική πέτρα. Είναι ως αδιαπέραστη ως στερεή επιφάνεια, αλλά δεν θα το μηδέν σαν στερεή επιφάνεια. Αυτό το χαμαιλέοντας των επιφανειών μπορεί να πάρει διαφορετικές προσωπικότητες, επίσης, υιοθετώντας πάντα, από ένα παραδοσιακό πέτρινο-όπως εμφάνιση με μοντέρνα και βιομηχανική εμφάνιση του σκυροδέματος. countertops χαλαζία είναι ακριβά, οπότε βεβαιωθείτε ότι αναμενόταν τιμή πώλησης του σπιτιού σας μπορεί να υποστηρίξει αυτή την αναβάθμιση.

Κρεμάστε μερικά φανταστικά φώτα κρεμαστό κόσμημα

Φωτιστικά κουζίνας, συχνά αγνοείται, αξίζει τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν έχει μόνο ένα καλά σχεδιασμένο πακέτο φωτισμού φωτίζει όμορφη κουζίνα σας, ο ίδιος ο φωτισμός μπορεί να γίνει αντικείμενο της προσοχής. Σε αντίθεση με το άλλο αναμονής κουζίνα, τοποθετημένος φωτισμός, φωτισμός μενταγιόν ανακοινώνει η ίδια μπροστά και στο κέντρο.

Με μενταγιόν κουζίνα, η καλύτερη συμβουλή είναι να πάει μεγάλο και τολμηρό. Αλλά να είστε σίγουροι για κλιμάκωση του μεγέθους των μενταγιόν στην κουζίνα σας, και αποφύγετε να συντρίψει το χώρο.