Skip to main content

Μεγαλοπρεπής Mid-Century Modern Ιδέες Σχεδιασμός Homes

Γιατί Mid-Century Homes είναι ένα διαρκές Αγαπημένα

Αυτό που κάνει αυθεντικά, τα μέσα του αιώνα μοντέρνα σπίτια τόσο ακαταμάχητη μετά από όλα αυτά τα χρόνια; Ίσως είναι λόγω της ριζικά απλοποιημένο σχήμα τους. Σκεφτείτε κομψές γραμμές ή οργανικές καμπύλες, συχνά χαρακτηρίστηκαν από τα μεγάλα παράθυρα ότι ενωμένη εσωτερικούς χώρους με μεγάλη ύπαιθρο.

Το κίνημα του σχεδιασμού μέσα του αιώνα, η οποία ξεκίνησε το 1940 και ολοκληρώθηκε στις αρχές του 1960, γιορτάζει το γάμο του μορφή και τη λειτουργία με ελάχιστες και, συχνά, συγκρατημένα σχεδιαστεί κατοικημένη αρχιτεκτονική και διακόσμηση του σπιτιού. Ήταν επίσης η περίοδος που μπαίνει στην εποχή του σπιτιού απόλαυση, που υπομένει σε αυτήν την ημέρα. Για πρώτη φορά, κατά μέσο όρο οι ιδιοκτήτες σπιτιού άρχισε να διαμορφώσετε χώρους διαβίωσής τους τόσο εντός όσο και εκτός, για να αντανακλά το γούστο και τον τρόπο ζωής τους. Ίσως αυτή η γιορτή του εαυτού στο σπίτι είναι ο λόγος που τα μέσα του αιώνα μοντέρνα σπίτια είναι ακόμα ένα αρχιτεκτονικό αγαπημένη. Για να πάρετε ουσία μας, ιδού τα ακόλουθα παραδείγματα.

Καμπίνα Καλαίσθητο Mid-Century

 Καμπίνα Καλαίσθητο Mid-Century

Το τυπικό σπίτι μέσα του αιώνα, είναι γνωστό για την ενιαία όροφο και κοντά στο σχεδιασμό του εδάφους συχνά ξεφεύγουν από τα ευμεγέθη παράθυρα. Ωστόσο σπίτια A-πλαισίου, όπως αυτό της καμπίνας Καλιφόρνια εμφανίζεται στο Glamping Hub, ήταν εξίσου δημοφιλής ως δεύτερες κατοικίες. Αυτή η κατοικία έχει ένα ανοικτό σχέδιο ορόφων, δύο ορόφους με το ανώτερο ον υπερώο, και φυσικά τα μεγάλα παράθυρα. ελάχιστη εξωραϊσμού του ναυπηγείου επίσης τις ρίζες της στην αισθητική μέσα του αιώνα. Ο υπαίθριος χώρος αισθάνεται σαν μια προέκταση της κατοικίας, λόγω του είναι καλυμμένη με πρόσοψη.

Κλασικό διώροφο Mid-Century Modern House

 Κλασικό διώροφο Mid-Century Modern House

Εδώ είναι μια κλασική κατοικία μέσα του αιώνα ενσωματωμένο το 1951 και ενημερώθηκε πρόσφατα από τον αρχιτέκτονα, Carib Daniel Martin. εξωτερικό του σπιτιού φέρει μερικά από τα τυπικά στοιχεία του κλασικού στυλ. Σημειώστε τις μεγάλες ομάδες των παραθύρων, ένα χαμηλού βήματος δίρριχτη στέγη παράλληλη προς την πρόσοψη, και ένα μείγμα από πλαισιώσει υλικών, τούβλο, ξύλο, και μέταλλο, τα οποία όλα add οπτικά ελκυστικά σχέδια και υφές. Το εσωτερικό διαθέτει ένα υπαίθριο καθιστικό διάταξη επιστέγασμα της οποίας υπήρξε με υψηλή θολωτές οροφές.

Κομψή και μοντέρνα Remodeled Ranch Σπίτι

 Κομψή και μοντέρνα Remodeled Ranch Σπίτι

Επαγγελματική σπίτι πτερύγιο James Δικαστής αποκατασταθεί αυτή τα μέσα του αιώνα μοντέρνα ράντσο του πρώην, πανέμορφη μεγαλείο. Μπλε και άσπρο χρώμα γρονθοκόπησε μέχρι το εξωτερικό τούβλο. Η κομψή χλοοτάπητα και βότσαλα αυλή σε συνδυασμό με το κομψό ματ περίφραξη λάβει προσφυγής συγκράτηση του σπιτιού σε ένα νέο κομψό επίπεδο. Το πάγωμα σε αυτό το παροιμιώδες cupcake είναι το πολύ μεγάλο δρόμο αριθμό αποφάσεων η κατοικία ενός πραγματικού πώμα κυκλοφορίας.

Εκτεταμένο Mid-Century Modern Σπίτι Ranch

 Εκτεταμένο Mid-Century Modern Σπίτι Ranch

Ενσωματωμένο το 1962, αυτό το μέσα του αιώνα σύγχρονη ομορφιά μοιράζονται Terrie O’Connor Realtors είναι ένα εκτεταμένο ράντσο σπίτι γεμάτο Mad Men έφεση. Γυάλινους τοίχους και φεγγίτες παράθυρα και τα δύο χαρακτηριστικά της high-end κτηνοτρόφοι, πλημμυρίζουν το εσωτερικό με φυσικό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το εσωτερικό διαθέτει ανοιχτή αντίληψη, η οποία αν δεν είστε εν γνώσει, έγινε ένα πράγμα κατά τη διάρκεια του κινήματος του μοντερνισμού.

Woodland Αρχική Εμπνευσμένο από Mid-Century Ski Chalet

Woodland Αρχική Εμπνευσμένο από Mid-Century Ski Chalet

Πίσω στη δεκαετία του 1950, σκανδιναβικό σικ ήταν εξίσου ευρέως προσβάσιμα όπως είναι σήμερα. Αυτή η καμπίνα μέσα του αιώνα εντοπίστηκε στην Glamping Hub, θυμίζει ένα σκανδιναβικό Σαλέ. Το εξωτερικό του διαθέτει μια δραματική δίρριχτη στέγη και την οροφή ψηλά παράθυρα. Τα τελευταία παντρεύεται μια υπέροχη εξωτερική όψη με τον κύριο εσωτερικό χώρο καθιστικού. Μια γέφυρα από carves κέδρου από ένα πολύ ευχάριστο υπαίθριο χώρο που είναι τέλειο για το καλοκαίρι φαγητό ή κλωτσώντας πίσω με ένα ζεστό μηλίτη το φθινόπωρο.

Mid-Century Ranch Σπίτι

 Mid-Century Ranch Σπίτι

Το σπίτι Ranch στυλ είναι ένα κλασικό μέσα του αιώνα. Το μικρό σπίτι μόνο όροφο έγινε γρήγορα μια βάση στη νότια Καλιφόρνια τη δεκαετία του 1940 και στη συνέχεια απλώνεται ανατολικά. Κτηνοτρόφοι, όπως αυτό το παράδειγμα από Glamping Hub έχουν εντυπωσιακά χαμηλό προφίλ, λόγω της σχεδόν επίπεδη κλίση στέγες τους και κοντά στην κατασκευή του εδάφους.

Gorgeous Ρετρό αναδιαμορφώνει

 Gorgeous Ρετρό αναδιαμορφώνει

Εδώ είναι ένα άλλο εντυπωσιακό ρετρό αναδιαμορφώνει από τον James δικαστή. Ο στόχος αυτού του προγράμματος ήταν να διατηρήσει την αρχική, μοντερνισμού γοητεία του κατοικία, ενώ προσθέτοντας μάρκα spanking νέες λεπτομέρειες διορθώσει την εποχή. Σημειώστε τη έξυπνη χρήση της ξύλινα πλαίσια πήχεως. Αυτοί ακριβώς μπροστά από το σπίτι, προσφέρουν σκιά και προστασία της ιδιωτικής ζωής, ενώ οι ράγες στην οροφή κρύβουν μια ελκυστική AC συμπυκνωτή-ευφυές σωστά; Ο καθένας στο σπίτι θα πρέπει να έχουν εξωτερικό φωτισμό. Εδώ μια υδρόγειο σφαίρα κρεμαστό κόσμημα φωτίζει τον αριθμό του δρόμου το βράδυ, ενώ ο δανεισμός λίγο Don Draper στυλ.

Mid-Century Dome σπίτι χτίστηκε για τη Βιώσιμη διαβίωσης

 Mid-Century Dome σπίτι χτίστηκε για τη Βιώσιμη διαβίωσης

Αναμφισβήτητα, το σπίτι θόλος είναι ένα από τα πιο οραματιστής τύπους μέσα του αιώνα, κατοικίες δομές. Αρχιτέκτονας και εφευρέτης Buckminster Fuller συνέλαβε αυτά τα υψηλής απόδοσης πλίνθους για την αειφόρο διαβίωση. σφαιρικό σχήμα τους καθιστά το μεγαλύτερο μέρος του αποτυπώματος τους, παρέχοντας πιο υποφερτός τετραγωνικά μέτρα από τα παραδοσιακά σπίτια. Αυτά τα καμπύλα σπίτια είναι επίσης πιο ενεργειακά αποδοτική χάρη στην επιφάνειά τους προς όγκο.

Αυτό το γήπεδο-τέλειο παράδειγμα ενός σπιτιού τρούλο χτίστηκε το 1953. Πρόκειται για ένα ιστορικό αριστούργημα ονομάστηκε το ηλιέλαιο. Σχεδιάστηκε από τον James Dresser πρώην μαθητευόμενος Frank Lloyd Wright. Ένα από τα μοναδικά εξωτερικά χαρακτηριστικά του είναι η κορυφώθηκε, γεωμετρικά παράθυρα που επιτρέπουν στο φυσικό φως, ενώ το κλείδωμα σκληρή άμεσες ακτίνες. Αυτό το βίντεο από μετοχές σύγχρονο τρόπο Realty Δίκτυο περισσότερα για αυτό το μοναδικό στο είδος του σπιτιού.

Mid-Century Modern Σπίτι με πολλά χαλιναγώγηση προσφυγών

 Mid-Century Modern Σπίτι με πολλά χαλιναγώγηση προσφυγών

Τρόπο πριν xeriscaping έγινε ένα πράγμα, ιδιοκτήτες ακινήτων που ζουν σε θερμά κλίματα είχε χαλίκι καλυμμένο με ναυπηγεία σε όλη τη δεκαετία του ’50, του ’60 και του ’70. Αυτό το σπίτι μέσα του αιώνα ανακαινίστηκε από τον James δικαστής περιλαμβάνει ένα νέο μοντερνιστικό-εμπνευσμένο τοπίο κατάλληλο για ξηρά της περιοχής και αχνιστό καιρού.

Mid-Century Modern πεταλούδα Στέγη

 Mid-Century Modern πεταλούδα Στέγη

Μια στέγη πεταλούδα, η οποία μιμείται το σχήμα της πτέρυγας του εντόμου, είναι ένα άλλο κοινό χαρακτηριστικό δει σε μερικά σπίτια τα μέσα του αιώνα, όπως αυτό επισημάνθηκε στο Παλμ Σπρινγκς σπίτια. Το εξωτερικό χαρακτηριστικό συνήθως σε συνδυασμό με τα ψηλά παράθυρα, επεκτάθηκε το εσωτερικό ύψος της οροφής σε δραματικά επίπεδα. Σημείωση η εγκύκλιος δρόμο, μια φορά το βασικό για μεγάλα κτήματα γίνει μια πολυπόθητη χαρακτηριστικό για προαστίων τα μέσα του αιώνα με μεγάλες αυλές.

Σπίτι σε Mid-Century Modern Υποδιεύθυνση

 Σπίτι σε Mid-Century Modern Υποδιεύθυνση

Υπάρχουν πολλές γειτονιές σε όλη τη χώρα γεμάτο με κλασικά σπίτια Midcentury, κάποια επανέλθουν στην αρχική τους αίγλη.

Arapahoe Acres σε μια πόλη που ονομάζεται Englewood στο Κολοράντο είναι ένα παράδειγμα. Η κατασκευή των κλασικών κατοικίες μεσαίας τάξης συμπλήρωση της γειτονιάς που ξεκίνησε το 1949 και ολοκληρώθηκε το 1957.

Το έργο του Frank Lloyd Wright βαθύτατα ενέπνευσε το σχεδιασμένο από αυτά τα σπίτια σαν αυτό, για παράδειγμα, φωτογραφήθηκε από Butterbean. Το σπίτι διαθέτει οροφή ενός χαμηλή εκσφενδονίζεται, και ένα παράθυρο που καλύπτει μέτωπο, και τα δύο χαρακτηριστικά της τα μέσα του αιώνα οικιστική αρχιτεκτονική. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στην πρόσοψη και προειδοποίηση ότι η δομή αποτελείται από οπλισμένο σκυρόδεμα μπλοκ και κουφώματα χάλυβα. Και τα δύο οικοδομικά υλικά θεωρούνται απόλυτα σύγχρονη εκείνη την εποχή.

Πρότυπο Mid-Century μικρό σπίτι

 Πρότυπο Mid-Century μικρό σπίτι

Κάθε προαστιακή γειτονιά που είναι τουλάχιστον 75 ετών έχει μερικά μέτρια σπίτια μέσα του αιώνα με παραδοσιακά κορυφώθηκε στέγες και τα συνημμένα γκαράζ. Πρόσθετα στάνταρ χαρακτηριστικά σε αυτές τις δομές, οι οποίες ήταν συνήθως λιγότερο από 1.200 τετραγωνικά πόδια, περιλαμβάνουν παράθυρα και ένα καλά διαμορφωμένο, αλλά και απλό μπροστινή αυλή και δρόμο.

Mid-Century σπίτι με επίπεδη στέγη

 Mid-Century σπίτι με επίπεδη στέγη

Palm Springs είναι γνωστή για την υπέροχη και πολυτελή σπίτια, μερικά τα μέσα του αιώνα με επίπεδες στέγες, όπως φαίνεται. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα σπίτια με άριστα επίπεδο κατάλληλο μόνο για θερμά κλίματα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι επίπεδες στέγες δεν ενθαρρύνουν την αποστράγγιση και έχουν περιπλέξει τα συστήματα υδρορροών. Και οι δύο μπορούν να είναι ένα πρόβλημα, όταν πρόκειται για περιοχές τέσσερις σεζόν που ασχολούνται με τα νεκρά φύλλα και το χιόνι.