Skip to main content

Μεταμορφώστε Υπόγειο σας με αυτές τις δημιουργικές ιδέες

Τα Υπόγεια υποβάλλονται σε μια αναγέννηση αυτή τη στιγμή. «Παραδοσιακά, υπόγεια γέμισαν με μια τομή, μια μεγάλη οθόνη τηλεόρασης, ένα τραπέζι μπιλιάρδου και ένα μικρό ψυγείο για τα μικρά αναψυκτικά,» σύμφωνα με τον Patrick Garrett, πραγματικό μεσίτης ακινήτων στο H & H Realty στην Trussville, AL.

Ωστόσο, ο ίδιος λέει ότι το υπόγειο είναι τώρα μετάβαση από το σπήλαιο ο άνθρωπος σε οικογενειακό δωμάτιο. «Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού σύγχρονη τώρα πρόκειται για τον παράγοντα“wow”,» Garrett εξηγεί. Από κινηματογραφικές αίθουσες στα γραφεία και ακόμα και κουζίνες, οι ιδιοκτήτες σπιτιών χρησιμοποιούν υπόγεια τους για πολύ περισσότερο από ό, τι αποθήκευσης.

Εδώ είναι μερικές ευφάνταστους τρόπους που μπορείτε να μετατρέψει το υπόγειό σας.

Αρχική θέατρο

Μπορείτε να φέρετε το Χόλιγουντ στο σπίτι με ένα υπόγειο σπίτι θέατρο. «Από μάζας κατ ‘οίκον δωμάτια οικογενειακό παιχνίδι σε πλήρη άνθηση θέατρα σπίτι, μπορείτε να περιμένετε να δείτε υπερμεγέθη καρέκλα θέατρο καθίσματα, υψηλής ανάλυσης LCD προβολείς που παράγουν εικόνες ποιότητας θέατρο τοποθετούνται σε οροφές, και εικόνες το πλήρες πλάτος και το ύψος των τειχών .», λέει ο Garrett. Θα μπορούσατε ακόμη και να προσθέσετε μια μηχανή ποπ κορν για να ολοκληρωθεί το θέμα κινηματογράφο.

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του παιχνιδιού

«Οι ιδιοκτήτες σπιτιού, επίσης, τη δημιουργία πολλαπλών περιοχών διασκέδαση και χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών φωτισμού για να αυξήσετε ή να μαλακώσει την ατμόσφαιρα», λέει ο Garrett. «Κατά τη γνώμη μου, υπόγεια είναι ακόμα μια μεγάλη ζήτηση από το σπίτι αναψυχής, ακόμη και αν μόνο για την πολυτέλεια διασκέδαση των φιλοξενουμένων και των φίλων.» Αυτό το δωμάτιο υπόγειο παιχνίδι προσφέρει πολλές περιοχές για τους επισκέπτες για να κρεμάσει έξω και να χαλαρώσετε.

Γραφείο στο σπίτι

Δεν παίρνει πολύ για να δημιουργήσει ένα γραφείο στο σπίτι στο υπόγειο. Ένα τραπέζι και μια καρέκλα ή δύο είναι όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα ωραίο, ήσυχο μέρος για να λειτουργήσει χωρίς περισπασμούς.

υπόγειο μπαρ

Ένα υπόγειο μπαρ προσθέτει ένα άλλο επίπεδο της διασκέδασης. Για σύνθετα ανασχηματισμοί υπόγειο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προγραμματίσουν το μέλλον. «Εάν σχεδιάζετε ένα υπόγειο αναδιαμορφώνει, καθορίζει τον προϋπολογισμό σας εκ των προτέρων,» συμβουλεύει JB Sassano, ο πρόεδρος της κ Πολυτεχνίτης. Είτε κάνει την εργασία σας ή τη μίσθωση ενός επαγγελματία, ο ίδιος λέει ότι είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι κάθε έργο πληροί τις τοπικές διατάξεις.

σουίτα υπόγειο

Όταν μετατρέψει το υπόγειό σας με ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο και μπάνιο που είναι αυτό το φιλόξενο, πρέπει να συμβουλεύονται – οι επισκέπτες δεν μπορούν να θέλει να φύγει. «Αν πρόκειται να προσθέσετε ένα άλλο μπάνιο, θα πρέπει να προσλάβει έναν εξουσιοδοτημένο υδραυλικό», λέει ο Sassano. «Αν είστε απλά την ενίσχυση της υπάρχουσας μπάνιο, κάποια χρώματα, μια πιο σύγχρονη ματαιοδοξία, νέα φωτιστικά, πετσέτες και αξεσουάρ μπορεί να κάνει μια τεράστια επίδραση», λέει.

κουζίνα υπόγειο

Garrett λέει μια άλλη τάση που έχει δει μεταξύ των ιδιοκτητών σπιτιού είναι κουζίνες στο υπόγειο. Εάν το υπόγειό σας είναι κρύο, αέρας μπορεί να στάζει μέσα, σύμφωνα με Sassano. «Κρατήστε ένα υγρό χέρι μπροστά από ένα ελαφρύ πλάκας ή εξόδου διακόπτη? εάν αισθάνεστε αέρα, έχετε μια διαρροή,»λέει. «Η εγκατάσταση φλάντζες αφρώδες υλικό πίσω από όλους τους διακόπτες και πρίζες μπορεί να σταματήσει αυτές τις διαρροές ενέργειας.» Άλλοι τρόποι για την ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης σας στο υπόγειο περιλαμβάνει τη χρήση χαμηλών VOC βουλώνω και αφρώδες ταινίες γύρω από τα παράθυρα και τα πλαίσια θυρών που διαρροή αέρα, συμβουλεύει Sassano. «Επίσης, προσθέστε σαρώνει πόρτα και λάστιχα παπούτσι πόρτα γύρω από το όριο και εξωτερικές πόρτες», λέει.

Τέχνη και πλυσταριό

Αυτό το δωμάτιο πλυντηρίων παρέχει μια κεντρική τοποθεσία για τα πάντα, πλυντήριο-σχετικές. Η μεγάλη βρώμικα ρούχα παρεμποδίζουν βοηθά να κρατήσει το δωμάτιο τακτοποιημένο. Ράφια κατέχει όλα τα εφόδια πλυντηρίων και σιδερώστρα είναι από το πάτωμα και έξω από το δρόμο. Το ευρύχωρο πίνακας παρέχει άφθονο χώρο για να πάει πάσο ρούχα, και τα ντουλάπια παρέχει επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Kid φιλικό προς το υπόγειο

Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε το σπίτι σας τακτοποιημένο και καθαρό είναι να δώσει στα παιδιά το δικό τους χώρο. Αυτό το δωμάτιο είναι φωτεινό και ευάερο, με την αφθονία των φυσικών στοιχείων. «Είναι σημαντικό να καθοριστεί το πεδίο εφαρμογής του υπογείου αναδιαμορφώνει σας, δεδομένου ότι φέροντες τοίχους διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη δομή του σπιτιού σας,» λέει ο Sassano. Αυτό μπορεί να είναι ένας παράγοντας για το πώς να αξιοποιήσετε καλύτερα το χώρο, όταν σκοπεύετε να μετατρέψει το υπόγειό σας.

Αρχική γυμναστήριο

Ποτέ δεν θα έχετε μια δικαιολογία για τη μη άσκηση, όταν το γυμναστήριο είναι κάτω στο υπόγειο (ειδικά αν είναι εξοπλισμένα με μπανιέρα υδρομασάζ!). Ανθεκτική πατώματα είναι σημαντικό όταν βάζοντας ένα γυμναστήριο στο υπόγειο.