Skip to main content

Μικρές ιδέες Σαλόνι να κάνει το μεγαλύτερο μέρος του χώρου σας

Πολλές μικρές ιδέες καθιστικό περιστρέφονται γύρω από ξεγελώντας το μάτι στο να καταστεί η περιοχή φαίνεται πιο ευρύχωρο. Οι στρατηγικές αυτές μπορούν να μετατρέψουν μια περιοχή που αισθάνεται μικρός και κλειστοφοβική σε αυτό που αισθάνεται άνετα και αισθητικά ευχάριστο. Διακοσμήστε με τρόπο που να μεγιστοποιεί το φως και το χώρο, και να δώσουν προσοχή στο πώς να χρησιμοποιήσετε το χρώμα, το μέγεθος και το βάρος. Μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.

Είναι ενδιαφέρον να δοκιμάσουν νέα πράγματα. Μερικές φορές οι παραδοσιακές ιδέες για τη ζωή διακόσμηση των δωματίων δεν είναι η καλύτερη λύση για ένα μικρό διάστημα. Αντί να χρησιμοποιεί περσίδες για τις επεξεργασίες παραθύρων, χρησιμοποιήστε μακρύ, ρέει κουρτίνες επειδή εφιστούν την προσοχή σε κάθετο διάστημα, διευρύνοντας έτσι την περιοχή του δωματίου.

σαλόνι σας, ανεξάρτητα από το μέγεθος, θα πρέπει να είναι σε θέση να λειτουργήσει ως χώρος για χαλάρωση και διασκέδαση. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας τρόπους για να αισθάνεται πιο άνετα.

Διακοσμήστε με καθρέφτες

Οι σχεδιαστές συχνά τοποθετούν καθρέφτες στρατηγικά σε μικρούς χώρους, ώστε να τους κάνει να αισθάνονται μεγαλύτερη. Μία από τις πιο συχνές μικρές ιδέες καθιστικό είναι να κρεμάσει ένα μεγάλο καθρέφτη σε μια κεντρική τοποθεσία για να δημιουργήσει ένα κομβικό σημείο. Για να αντανακλούν το φως και να προσθέσετε μια ωραία ατμόσφαιρα, το έβαλε πίσω από μια πηγή φωτός όπως ένα κερί ή κρεμαστό φωτιστικό. Αν είναι δυνατόν, τοποθετήστε έναν καθρέφτη απέναντι από το παράθυρό σας, ώστε να αντανακλά την άποψη και να δώσει την ψευδαίσθηση ενός άλλου παραθύρου.

Σχεδιάστε το μάτι προς τα πάνω

Ένα δωμάτιο έχει μια κατακόρυφη διάσταση, καθώς και μια οριζόντια. Αν το σαλόνι σας έχει ένα υψηλό ανώτατο όριο, αξιοποιείστε στο έπακρο την επιπλέον χώρο διακοσμώντας το με τρόπο που τραβάει το μάτι προς τα πάνω. Το δάπεδο μέχρι την οροφή κουρτίνες είναι ένας κομψός τρόπος για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Μια άλλη ιδέα είναι να γεμίσει το κάθετο χώρο με ένα θηριοτροφείο των μικρών και μεσαίου μεγέθους έργα τέχνης. Η τεχνική αυτή θα κάνει το χώρο να αισθανθεί μεγαλύτερο από ό, τι πραγματικά είναι, γιατί προσκαλεί το μάτι να περιπλανηθεί πέρα ​​από την οριζόντια χώρου στο επίπεδο του ματιού που μπορεί να αισθάνονται περιορίζεται.

Χρησιμοποιήστε ουδέτερα χρώματα για ένα μικρό σαλόνι

Ένα από τα πιο δημοφιλή μικρά ιδέες καθιστικό είναι η χρήση της ουδέτερα χρώματα στους τοίχους, το δάπεδο, την οροφή και τις ταπετσαρίες επίπλων. Μια παλέτα των off-λευκά ή μπεζ θα επεκτείνει το χώρο με την εμφάνιση για να απωθήσουν τους τοίχους. Soft αποχρώσεις τείνουν επίσης να φωτίσει ένα δωμάτιο από την ανάκλαση του φωτός. Εκτός από τη διεύρυνση μια περιοχή, μια ουδέτερη παλέτα μεταδίδει άμεσα την εκλέπτυνση και δημιουργεί ένα ήρεμο περιβάλλον.

Επιλέξτε έπιπλα με ένα ελαφρύ Εμφάνιση

Όταν ψωνίζετε για τα έπιπλα, να εξετάσει οπτικά το βάρος του. Η έννοια αυτή αναφέρεται στην αντίληψη βαρύτητα ενός αντικειμένου με βάση το μέγεθος, το χρώμα και το σχέδιο. Διαλέξτε κομμάτια που έχουν μια ελαφριά εμφάνιση, όπως βαρύτερα θα φαίνεται να σφίγγω έναν χώρο.

Επιλέγουν απαλά χρώματα πάνω πιο σκούρο αυτά, και επιλέξτε τα κομμάτια που έχουν στα πόδια, αποφεύγοντας εκείνους που είναι boxy. Γυαλί καφέ ή το τέλος πίνακες θα καταλαμβάνουν λιγότερο οπτικό διάστημα από ξύλινα επειδή μπορείτε να δείτε μέσα από αυτά. Κάθε έπιπλα που δεν εμποδίζουν θέα θα κάνουν μια περιοχή να φαίνεται πιο ανοιχτή.

Επιλέξτε μικρής κλίμακας Έπιπλα

Ο κατάλογος των ιδεών μικρό καθιστικό, δεν θα ήταν πλήρης χωρίς τη σύσταση για να επιλέξετε τα έπιπλα που δεν θα εξουδετερώσει το δωμάτιο ή φαίνεται να κυριαρχούν στο χώρο. Ένας καναπές με λεπτές όπλα και ένα σφιχτά επικαλυμμένα πίσω είναι προτιμότερο να ένα με ουσιαστική βραχίονες και ένα πολυ-μαξιλάρι πίσω.

Αν ο χώρος είναι περιορισμένος, μπορείτε να το κάνετε χωρίς έναν καναπέ εντελώς, είτε επιλέγοντας ένα διθέσιο καναπέ ή επιλέγουν να τοποθετήσετε τέσσερις καρέκλες γύρω από ένα τραπέζι του καφέ. Όταν διαλέγετε καρέκλες, να εξετάσει χωρίς χέρια αυτά, διότι θα καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο από ένα μοντέλο με τα χέρια.

You may also like