Skip to main content

Μοντέρνο και κομψό ιδέες για το γραφείο το σπίτι σας

Ο καθένας έχει ένα διαφορετικό σύνολο των αναγκών για το χώρο εργασίας τους, τόσες πολλές ιδέες σχεδιασμού είναι σε καμία περίπτωση ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλους. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η δημιουργία του τέλειου χώρου γραφείων είναι αδύνατη, μακριά από αυτό.

Έτσι, εάν αισθάνεστε συγκλονισμένοι από την ιδέα της δημιουργίας ενός χώρου που θα σας επιτρέψει να εργάζονται από το σπίτι, δεν εξετάσουμε περαιτέρω. Έχουμε συντάξει έναν κατάλογο των προτάσεων που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα γραφείο στο σπίτι που είναι εξίσου λειτουργικό και φιλόξενο.

1. Δημιουργία περιοχές εστίασης

Όπως μπορείτε να οραματίζονται το σχέδιο για το γραφείο σας, φροντίστε να λαμβάνεται υπόψη το σύνολο των δραστηριοτήτων που θα ολοκληρωθεί στο χώρο. Περισσότερο από πιθανό, θα πρέπει να ενσωματώσει ένα γραφείο στη χρήση, ενώ την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας. Αλλά για να ολοκληρώσει μια ευρεία ποικιλία των εργασιών, ξεχωριστούς χώρους εστίασης μπορεί να είναι χρήσιμη.

Εκτός από την κύρια χώρο εργασίας σας, σκεφτείτε κάποιο επιπρόσθετο χώρο καθιστικού για συζητήσεις ή συνάντηση με τους πελάτες. Εναλλακτικά, αν υπάρχουν πολλαπλά μέλη της οικογένειας που πρέπει να μοιράζονται το χώρο, να κρατήσει τα πράγματα οργανωμένα, δίνοντας σε κάθε άτομο ένα άτομο μέρος για να δουλέψουμε.

2. Ενσωματώστε Άφθονο αποθήκευσης

Κρατώντας ένα γραφείο που διοργανώθηκε μπορεί να είναι ένας αγώνας για πολλούς. Ειδικά, εάν είστε κάποιος που έχει την τάση να γίνει θαφτεί κάτω από ένα απείθαρχο γραφείο, έτσι είναι σημαντικό να ενσωματώσει την αφθονία των λύσεων αποθήκευσης στο σχεδιασμό σας.

Αν έχετε το διαθέσιμο χώρο, γραφεία ή ενσωματωμένο ins είναι ιδανικά για την αποθήκευση μεγαλύτερων αντικειμένων. Ανοίξτε ράφια είναι ένας εύκολος τρόπος για να αναμίξετε λειτουργικά στοιχεία και τα στοιχεία ντεκόρ, καθώς και.

3. Επιλέξτε μια ουδέτερη

Μία από τις θεμελιώδεις ιδέες της θεωρίας του χρώματος είναι ότι τα χρώματα που έχουν επιλεγεί για να διακοσμήσει ένα χώρο μπορεί να έχουν ισχυρό αντίκτυπο στις διαθέσεις μας. Μπλε, για παράδειγμα, συχνά ερμηνεύεται ως καταπραϋντικό, ενώ κίτρινο έχει δειχθεί ότι προκαλούν άγχος.

Από ένα χώρο γραφείων είναι ένα μέρος που θέλετε να είναι σε θέση να μείνουμε συγκεντρωμένοι, μπορεί να είναι χρήσιμη η μεγάλη γροθιές του χρώματος  και οι συναισθηματικές αντιδράσεις φέρνουν – άκρη. Αντ ‘αυτού, επικεντρώνονται στην επιλογή ενός ευρέως ουδέτερη παλέτα χρωμάτων που θα σας επιτρέψει να θέσει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας σχετικά με το έργο στο χέρι.

4. Accent Με Προσωπικά Είδη

Όσο είναι σημαντικό να είναι σε θέση να επικεντρωθεί στο εσωτερικό του γραφείου σας, είναι επίσης σημαντικό να δημιουργήσουμε ένα χώρο στον οποίο θα είστε ευτυχείς να ξοδέψετε χρόνο. Μην ξεχάσετε να ενσωματώσει κάποια στοιχεία διακόσμηση και έργα τέχνης τοίχο που αναδεικνύουν τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να γίνει αυτό (ενώ ακόμα δημιουργώντας ένα συνεκτικό σχέδιο) είναι να επιτρέψει τα προσωπικά σας στοιχεία για να υπαγορεύσει τα χρώματα προφορά σας. Κάνετε το καλύτερό σας για να ταιριάζει με τις τολμηρές αποχρώσεις σε αυτά τα προσωπικά αντικείμενα και να τα ενσωματώσει με φειδώ σε όλο το δωμάτιο.

5. Φέρτε στην ύπαιθρο

Η έρευνα δείχνει ότι η παρουσία του φυσικού φωτός σε επαγγελματικούς χώρους έχει συντριπτικά θετικό αντίκτυπο στην παραγωγικότητα των εργαζομένων και ηθικό. Έχει μόνο νόημα ότι οι έννοιες αυτές θα εύκολα να μεταφράσει για το περιβάλλον γραφείο στο σπίτι, καθώς, έτσι ώστε να βρούμε έναν τρόπο να ενσωματώσει την ύπαιθρο.

Όποτε είναι δυνατόν, να κάνει τα παράθυρα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του σχεδίου σας. Σκεφτείτε ευθυγράμμιση γραφείο σας κάτω από το περβάζι του παραθύρου και επιλέγοντας μη παρεμβατική περσίδες. Επιπλέον, μην διστάσετε να συμπεριλάβει και άλλα φυσικά στοιχεία στο σχεδιασμό σας. Φρέσκο ​​πράσινο θα προσθέσετε χρώμα στο χώρο και να ενισχύσει τη διάθεσή σας.