Skip to main content

οι καλύτερες συμβουλές για τη διακόσμηση ενός Υπουργείο Εσωτερικών

Έτσι έχετε ένα γραφείο στο σπίτι. Συγχαρητήρια! Πλήθος των ανθρώπων που αναζητούν ένα ειδικό χώρο στα σπίτια τους, όπου μπορούν να εστιάσουν και να αντιμετωπίσουν τους να-DOS. Τούτου λεχθέντος, η ιδέα ενός γραφείου στο σπίτι και η πραγματικότητα της ύπαρξης ενός μπορεί να είναι πολύ διαφορετική. Έχοντας ένα γραφείο στο σπίτι σας, σημαίνει φιλόξενο εργασίας στο ιερό του ζωτικού χώρου σας. Πώς μπορείτε να κρατήσετε ζεν γραφείο σας; Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα μέρος όπου θα είστε πραγματικά απολαμβάνω να δουλεύω που ενσωματώνει άνετα στο υπόλοιπο του σπιτιού ή διαμερίσματος (και της ζωής) σας, θα πρέπει να σκεφτούμε διαφορετικά τις επιλογές σας για τη διακόσμηση ένα γραφείο στο σπίτι.

Δεν μπορείτε να σκεφτείτε ότι η δημιουργία μιας αισθητικής μπορείτε να απολαύσετε στο γραφείο σας πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα μεταξύ εργασίας και ζωής. Αλλά διακόσμηση ένα γραφείο στο σπίτι με έναν τρόπο που αγαπάτε είναι στην πραγματικότητα αρκετά ισχυρό. Όταν μπορείτε να απολαύσετε το χώρο, θέλετε να το κρατήσετε καθαρό, και μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να απολαύσετε το έργο σας. Η αγγαρεία της κλάσης στο γραφείο – ακόμα κι αν είναι, όπου ζείτε – είναι πολύ πιο εύκολο όταν έχετε να πάτε σε ένα χώρο που είναι ευχάριστο για εσάς.

Με αυτό κατά νου, αξίζει βάζοντας κάποια εργασία σε διακόσμηση γραφείο στο σπίτι σας. Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε, έχουμε στρογγυλοποιείται μερικά από τα κορυφαία παρακάτω συμβουλές.

παραμείνετε οργανωμένοι

Δεν είναι μυστικό. Αρχική γραφεία μπορούν να πάρουν βρώμικο – γρήγορα. Για να διατηρήσετε τις σωρούς στο κόλπο, είναι δελεαστικό να απόθεμα επάνω στις οργανωτικές κάδους, συρτάρια, κλπ Υπάρχουν περίπου ένα εκατομμύριο μεγάλες επιλογές στην αγορά για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το γραφείο το σπίτι σας στην κορυφαία μορφή. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ εύκολο να φέρει ένα μάτσο από αυτά στο σπίτι, χωρίς στην πραγματικότητα την εφαρμογή τους.

Πριν ξεκινήσετε την αποθήκευση έως και σε διοργανωτές συρτάρι και αρχειοθήκες, βάλτε κάποια σκέψη για το πώς μπορείτε πραγματικά  να οργανώσετε. Αυτό που λειτουργεί καλά για σας στο υπόλοιπο του σπιτιού σας; Αν είστε ήδη τη συνήθεια της σάρωσης των εσόδων σας και κρατώντας τα πράγματα ψηφιακά, γιατί να αγοράσει ένα ντουλάπι για το γραφείο το σπίτι σας; Εάν έχετε ένα ενιαίο αγαπημένο στυλό που χρησιμοποιείτε πάντα, γιατί να αγοράσει ένα φλιτζάνι στυλό; Μην πάρετε παρασύρονται σε οργάνωση γραφείου δημοσιότητα. Έχετε την ευελιξία να δημιουργήσει το δικό σας χώρο εργασίας. Κάν ‘το με τρόπο που θα λειτουργήσει για σας μακροπρόθεσμα. Θυμηθείτε, διακόσμηση ένα γραφείο στο σπίτι με έναν τρόπο που δεν αισθάνεται πάρα αποστειρωμένο είναι πολύ πιο εύκολο όταν έχεις αποφύγει τη συσσώρευση σωρούς των κάδων, φακέλους και τους διοργανωτές.

Ανυψώσει τις σκέψεις σας

Ακόμη και το μικρότερο γραφείο στο σπίτι μπορεί να είναι εφοδιασμένο πλήρως με μεγάλη διακόσμηση και την οργάνωση λύσεις. Το κόλπο είναι να σκεφτείτε. Μεγιστοποιήστε την κάθετη τετραγωνικά μέτρα σας με απαγχονισμό τέχνης που αγαπάς, προσθέτοντας πλωτά ράφια ή να εγκαταστήσετε ντουλάπια επάνω στον τοίχο. Το ύψος του τοίχου σας είναι ένα περιουσιακό στοιχείο κατά τη διακόσμηση ένα γραφείο στο σπίτι. Μην φοβάστε να πάρετε παιχνιδιάρικο με αυτό που κολλάει. Ανοίξτε ντουλάπια θα μπορούσε να είναι ίσα μέρη πρακτικό και διασκεδαστικό. Γεμίστε τα με χρήσιμες κάδους μαζί με τα πολύχρωμα βιβλία ή νόημα tchotchkes. Ποτέ μην ξεχνάτε ότι το γραφείο το σπίτι σας είναι ακριβώς αυτό –  τη δική σας . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το ύψος του τοίχου ως καμβά σας για ό, τι θα σας εμπνεύσει και να οδηγήσει την παραγωγικότητά σας.

ακαταστασία καλώδιο Cut

Στην ψηφιακή εποχή μας, ένας από τους απόλυτους χειρότερα πράγματα για τα γραφεία είναι της τεχνολογίας ακαταστασία που συσσωρεύεται. Θα πρέπει πιθανώς τον υπολογιστή και τον εκτυπωτή σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κοιτάζω σε κουβάρι των καλωδίων όλη την ημέρα. Πάρτε μερικά βήματα για να κρατήσει το γραφείο στο σπίτι σας χωρίς ακαταστασία καλώδιο. Κόψτε μια τρύπα στο πίσω μέρος ενός ελκυστικού πλαισίου. Ο δρομολογητής σας και άλλα απαραίτητα τεχνολογίας μπορούν να ζήσουν εκεί με καλώδια τροφοδοτείται από την πίσω. Τοποθετήστε ένα πολύπριζο κάτω ή στο πίσω μέρος του γραφείου σας. Χρησιμοποιήστε δεσμών καλωδίων και άγκιστρα εντολή για να λογομαχούν κάθε κορδόνια που να συνδεθεί σε αυτό το πολύπριζο και τις ζωοτροφές τους κατά μήκος της πλάτης των επίπλων πού είναι έξω από τα μάτια. Θα εκπλαγείτε με τον τρόπο που η απλή αφαίρεση της αηδία καλώδια θα κάνουν το γραφείο σας να αισθανθεί καθαρό και φωτεινό.

Και εγένετο φως

Γραφεία είναι διαβόητη για την πλήρη φωτισμό τους – συγκεκριμένα, φθορισμού. Γιατί γραφεία συχνά επιλέγουν αποστειρωμένο, το κρύο φωτισμού που σας κάνει να νιώθετε σαν να είστε κάτω από ένα μικροσκόπιο; Επειδή ξέρουν μια βασική αρχή εργασίας: Επαρκής μάρκες φωτισμού λειτουργήσει πιο εύκολη. Έχουμε ήδη καταπονήσει τα μάτια μας, κοιτάζοντας οθόνες μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα, περιορίζοντας φωτισμός στο γραφείο του σπιτιού σας. Χρησιμοποιήστε φυσικό φως όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όπου υστερεί. Ένα καλά φωτισμένο γραφείο είναι μια ευτυχής, παραγωγική.

Νιώσε σα στο σπίτι σου

Το γραφείο σας είναι μια επέκταση του σπιτιού ή του διαμερίσματός σας. Θα πρέπει να εξετάσουμε και να αισθάνονται σαν ένα. Διακοσμήστε με τα ίδια θέματα που έχετε χρησιμοποιήσει στο σπίτι σας και να ενσωματώσει τα στοιχεία που αγαπάτε. Τίποτα δεν είναι εκτός ορίων. Αν είστε λάτρης των φυτών, κουβέρτα γραφείο στο σπίτι σας με πράσινο χρώμα. Αν hygge είναι vibe σας, προσθέστε ένα βελούδινο χαλί και ένα ζεστό ρίξει στην καρέκλα του γραφείου σας. Μην περιορίζετε τον εαυτό σας μόνο και μόνο επειδή αυτό είναι ένα χώρο εργασίας. Θα είναι πιο παραγωγικοί σε ένα δωμάτιο που σας φέρνει τη χαρά, οπότε γιατί να μην κάνει κάποια επιπλέον φροντίδα για να δημιουργήσουμε ένα γραφείο που αισθάνεται σαν στο σπίτι σας;

Ξεκινήστε τη διακόσμηση ένα γραφείο στο σπίτι

Θέλετε να ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να διακοσμήσετε το γραφείο σας; Με την έναρξη. Είναι πραγματικά τόσο απλό. Θα ξέρετε διαισθητικά τα βασικά: ένα γραφείο, μια καρέκλα, μια λάμπα. Από εκεί, μπορείτε να απολαύσετε τη διαδικασία για την εξεύρεση κομμάτια που αγαπάτε που εμπνέουν την καλύτερη εργασία σας. Διακόσμηση ένα γραφείο στο σπίτι μπορεί να πάρει χρόνο. Αλλά έχετε όλη σου τη ζωή με την εργασία, έτσι αξίζει τον κόπο!

Τι είναι μερικοί τρόποι που έχετε ολοκληρωμένο το γραφείο σας στο σπίτι σας; Έχετε κάποιες άλλες έξυπνες κόλπα που θα θέλατε να μοιραστείτε;