Skip to main content

Πλυντήριο Δωμάτιο Ιδέες Σχεδιασμός Για να οργανώσετε μικρούς χώρους

Πλυντήριο Δωμάτιο Ιδέες Σχεδιασμός Για να οργανώσετε μικρούς χώρους

Πλυντήριο ρούχων δωμάτια είναι καυτά σημεία για τη βελτίωση των νοικοκυριών αυτές τις μέρες. Είτε δωμάτιο πλυντηρίων σας είναι στο υπόγειο, γκαράζ, κουζίνα ή ντουλάπα – ή είστε αρκετά τυχεροί να έχουν ένα ειδικό δωμάτιο πλυντηρίων – αυτές οι ιδέες δωμάτιο 10 πλυντηρίου θα συμβάλει στη δημιουργία ενός χώρου που είναι οργανωμένη, μέχρι σήμερα και είναι τόσο όμορφο που θα ανυπομονώ να κάνεις τη μπουγάδα.

Πού είναι το καλύτερο μέρος για να προσθέσετε ένα δωμάτιο πλυντηρίων; Εξετάστε πρώτα ευκολία. Ρυθμίστε τα ρούχα σας κοντά στο σημείο όπου άπλυτα συλλέγει, ή κοντά στα υπνοδωμάτια και τα καθαρά ρούχα πηγαίνει. Άλλες αγαπημένες τοποθεσίες πλυσταριό περιλαμβάνουν κοντά στην πίσω πόρτα, στην αίθουσα λάσπη, η κουζίνα, μπάνιο, ντουλάπα, ή γκαρνταρόμπα.

Λάβετε υπόψη ότι οι τυχαίες οι πλημμύρες θα μπορούσε να συμβεί στην περιοχή ρούχων σας. Αδιάβροχο δάπεδο κάτω από το πλυντήριο ρούχων είναι απαραίτητη, ειδικά αν πλυσταριό σας βρίσκεται στον δεύτερο όροφο. Καλή τρόπους για να αδιάβροχο το πάτωμά σας να περιλαμβάνει την προσθήκη πλαστικά καλύμματα πάνω από την ενδοδαπέδια, με βάση ένα ρηχό ταψί για τα πλυντήρια ρούχων για να καθίσει, ή με τη χρήση πλακιδίων ή αδιάβροχο βινυλίου κάτω από πλυντήριο και στεγνωτήριο σας.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να εξετάσει, όταν επιλέγουν μια θέση πλυσταριό είναι ο θόρυβος από τους κραδασμούς του μηχανήματος. πλυντήρια που βρίσκονται στο δεύτερο όροφο θα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με τα μαξιλάρια τους κραδασμούς που αμβλύνει το θόρυβο που εμφανίζεται όταν η μηχανή βρίσκεται σε κίνηση.

Αν και μερικές από εμπνευσμένη φωτογραφίες μας στη γκαλερί είναι μεγάλα δωμάτια, αυτές οι ιδέες λειτουργούν καλά για τα μικρά δωμάτια πλυντηρίων ή χώρων εργασίας πλυντηρίου σε ένα ντουλάπι. Με λίγη δημιουργικότητα και το σχεδιασμό, μια χρήσιμη, αποτελεσματική πλυσταριό είναι δυνατόν.

Εδώ είναι μια λίστα πλυντήριο των 10 εύκολες ιδέες πλυσταριό που οργανώνουν, προσθέτουν αξία και την αναβάθμιση του χώρου σας.

1. Vibrant Πλυντήριο Δωμάτιο χρώματος βαφής

Κάντε το χώρο εργασίας πλυσταριό φωτεινά και χαρούμενα με ένα φρέσκο ​​παλτό του χρώματος. Paint είναι ένα εύκολο DIY τρόπος για την αναβάθμιση πλυντήριο σας σε έναν προϋπολογισμό. Επιλέξτε ένα θέμα το χρώμα που είναι φωτεινό και ανεβάζει τη διάθεσή σας. Δημοφιλή χρώματα βαφής για να ζωντανέψουν περιοχή ρούχων σας περιλαμβάνει ζωντανή τόνους εσπεριδοειδή, όπως ασβέστη πράσινο, κίτρινο ή πορτοκαλί. Ένα καθαρό, λαμπερό λευκό είναι ένα άλλο καθαρό επιλογή που κάνει το χώρο και τη διάθεσή σας να αισθανθεί φρέσκο. Μην σταματήσετε με τους τοίχους, να εξετάσει, επίσης, τη ζωγραφική ρούχων γραφεία του δωματίου σας!

2. Επιπλέον ρούχων Counter Διαστήματος

Μετρητής διάστημα είναι το κλειδί στο πλυντήριο για να κάνει τη διαλογή και το δίπλωμα ρούχων εύκολο έργο. Δημιουργήστε ένα έθιμο σχεδιασμό πλυσταριό με την προσθήκη ενός μετρητή πάνω από side-by-side πλυντήριο και στεγνωτήριο σας.

Αν έχετε τη τετραγωνικά μέτρα, προσθέστε ένα νησί στο δωμάτιο πλυντηρίων σας για να αυξήσετε αντίθετο διάστημα.

3. Ενσωματωμένο ντουλάπια

Για να δημιουργήσετε μια high-end, έθιμο πλυσταριό, εγκατάσταση ντουλάπια κουζίνας γύρω πλυντήριο και στεγνωτήριο σας. Μείνετε για τον προϋπολογισμό με την αγορά φθηνά ντουλάπια και αναβάθμιση τους με αντιθέσεις, φωτεινά χρώματα στους τοίχους ή ταπετσαρία. Αφαιρέστε το υλικό οικοδόμος ποιότητας και να την αντικαταστήσει με τραβήγματα έθιμο συρτάρι. Ένα ευέλικτο και σύγχρονο συρτάρι έλξη θα uplevel το στυλ σας και μπορεί να λειτουργήσει ως μια πετσέτα ή κρεμάστρα ράφι.

Εάν ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος, επισκεφθείτε χρησιμοποιείται τμήμα ενός καταστήματος παροχής εστιατορίου. Ανοξείδωτο τραπέζια εργασίας και ράφια είναι μια σταθερή σύγχρονη αντίληψη πλυσταριό και εύκολο στην εγκατάσταση εναλλακτική λύση για ενσωματωμένο ντουλάπια.

4. Δημιουργική πλυντήριο και στεγνωτήριο Τοποθέτηση

Αν δεν έχετε αρκετό χώρο για να κρατήσει πλυντήριο και στεγνωτήριο πλάι-πλάι, τα στοίβα κατακόρυφα. Αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνεργαστεί με μικρότερους χώρους, ενώ εξακολουθεί να έχει ένα λειτουργικό χώρο πλυντηρίου.

Ένα άλλο δημιουργικό τρόπο για να τοποθετήσετε πλυντήριο και στεγνωτήριο σας είναι να τους σηκώσει από το πάτωμα. Η αύξηση πλυντήριο και στεγνωτήριο είναι πιο εύκολο στην πλάτη, εξαλείφοντας την ανάγκη να σκύψουν για να φορτώσει και να εκφορτώσει το πλυντήριο και στεγνωτήριο. Δημιουργήστε μια περιοχή αποθήκευσης στο χώρο κάτω από το πλυντήριο και στεγνωτήριο. Αυτό αφήνει επίσης το δωμάτιο για να δημιουργήσει ένα χώρο αποθήκευσης στον χώρο κάτω από το πλυντήριο και στεγνωτήριο. Ορισμένοι κατασκευαστές πλυντήριο και στεγνωτήριο προσφέρει το έθεσε μονάδα αποθήκευσης στο τελείωμα αντιστοίχιση της συσκευής.

5. Επιπλέον Ιδέες ρούχων Αποθήκευση

θαλάμων Wall, πλωτά ράφια, καλάθια και τα ρούχα μπαρ είναι όλα καλές επιλογές αποθήκευσης σε ένα δωμάτιο πλυντηρίων.

Να είστε βέβαιος να προσθέσετε ένα βρώμικο σύστημα διαλογής ρούχα για να εξοικονομήσετε χρόνο όταν κάνει μπουγάδα. Ένας καλός κανόνας είναι να έχει τουλάχιστον τρία βρώμικα κάδους πλυντηρίων για λευκό ή ελαφρά ρούχα και σκούρα ρούχα. Μην ξεχνάτε – ζητώντας από τον καθένα στο σπίτι για να ταξινομήσετε τα δικά τους άπλυτα στη σωστή κάδο εξοικονομεί χρόνο.

6. Αναβάθμιση φωτισμού

Τα δωμάτια του πλυντηρίου συχνά βρίσκονται στο σκοτάδι ή παράθυρα χώρους, τόσο καλός φωτισμός είναι σημαντικός. Προσθέστε κάτω από-γραφείων φωτισμού ή ένα μεγάλο, γενικά φωτιστικό για να λαμπρύνει και να διευρύνει το χώρο. Ο καλός φωτισμός βοηθά επίσης να βρείτε κηλίδες και λεκέδες στα στοιχεία πλυντηρίου, ώστε να μπορείτε να προ-θεραπεία πριν το πλύσιμο. Καλύτερα ακόμα, προσθέστε ένα συνδυασμό φωτισμού που περιλαμβάνει κονσέρβα φώτα οροφής, μενταγιόν και κάτω από το φωτισμό γραφείων, όπως η παραπάνω εικόνα.

Όμορφη φωτιστικά δεν είναι μόνο πρακτικά, αλλά να ενισχύσει το σχεδιασμό μιας δωμάτιο πλυντηρίων.

7. αξεσουάρ που Απόκρυψη ρούχων

Ένας τοίχος ή ντουλάπι τοποθετημένο αναπτυσσόμενη σιδερώστρα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρύψει ακαταστασία. Τα περισσότερα σχέδια κρύβουν όχι μόνο τη σιδερώστρα μακριά, αλλά έχει αρκετό χώρο για την αποθήκευση των προμηθειών του σιδήρου και τα ρούχα σας.

Μια επιτοίχια ράφι ξήρανση είναι μια άλλη έξυπνη επιλογή για ευαίσθητα ξήρανση του αέρα, όπως εσώρουχα ή πουλόβερ.

8. Ενδιαφέρουσες μοτίβο Τείχη

Εκτός από το χρώμα, δίνουν πλυσταριό σας μια σύγχρονη ματιά, προσθέτοντας οπτικό ενδιαφέρον στους τοίχους με μοτίβο και υφή. Δύο μεγάλοι τρόποι για να επιτευχθεί αυτό περιλαμβάνουν:

  • Ταπετσαρία. Επιλέξτε ένα τολμηρό, μοντέρνο μοτίβο σε ένα ανθεκτικό στην υγρασία, το χαρτί βινυλίου που είναι εύκολο να σκουπίσει τα κάτω
  • Backsplash. Προσθέστε ένα high-end σχεδιασμό backsplash σε δωμάτιο πλυντηρίων σας. Αν και μερικές από τις πιο όμορφες επιλογές backsplash πλακάκια μπορεί να είναι ακριβό, ένα μικρότερο δωμάτιο πλυντηρίων δεν απαιτεί πολύ πλακιδίων σε όλα

9. Πολλαπλών Χρήσεων δωματίου Δωμάτια Λειτουργικότητα

Αν έχετε περιορισμένο χώρο, κάνει μικρό χώρο πλυντηρίου σας ένα χώρο πολλαπλών χρήσεων. Πολλαπλών λειτουργιών ιδέες πλυσταριό περιλαμβάνουν:

  • δωμάτιο Τέχνη
  • Δωμάτιο λάσπης
  • Αθλητικός εξοπλισμός αποθήκη
  • Οικιακά είδη καθαρισμού αποθήκη

10. Παλαιό ντουλάπα ρούχων

Μία από τις πιο έξυπνες ιδέες πλυσταριό είναι να μετατρέψει μια αίθουσα, γραφείο στο σπίτι ή ντουλάπα δωμάτιο σε ένα δωμάτιο πλυντηρίων.

Να είστε βέβαιος να θέσει πολλά ράφια και προσέξτε για τα διάκενα της πόρτας, έτσι ώστε να μπορεί να κλείσει τις πόρτες, όταν το πλυντήριο δεν είναι σε χρήση.

Πολλές από τις ιδέες πλυσταριό μας είναι εύκολο DIY έργα που μπορείτε να κάνετε σε ένα Σαββατοκύριακο. Ρίξτε μια φρέσκια ματιά στην περιοχή τα ρούχα σας και να δείτε πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε το δικό σας για να οργανώσετε καλύτερα και να προσθέσει αξία στο σπίτι σας. Ποια είναι τα αγαπημένα σας ιδέες για να δοκιμάσετε;