Skip to main content

Πολύχρωμο Paint Ιδέες κουζίνας για να σας βοηθήσει να λαμπρύνει επάνω το σπίτι σας

Πολύχρωμο Paint Ιδέες κουζίνας για να σας βοηθήσει να λαμπρύνει επάνω το σπίτι σας

Οι κουζίνες είναι όπου η ζωή συμβαίνει: οικογενειακά γεύματα, διδάσκοντας τα παιδιά σας πώς να μαγειρεύουν, ακόμα και την παρακολούθηση πόσο ψηλά μεγαλώνουν στο εσωτερικό της πόρτας ντουλάπι. Μεταμορφώστε το αγαπημένο δωμάτιο της οικογένειάς σας από το σπίτι, επιλέγοντας ένα φωτεινό χρώμα βαφής από την επιμελημένη επιλογή μας – στη συνέχεια να κλέψει ακόμα περισσότερο τη διακόσμηση έμπνευση από αυτά τα πανέμορφα ιδέες σχεδίου κουζινών. Ήρθε η ώρα να πάρετε το μαγείρεμα!

Κυανός Μπλε – Αυτό το γλυκό, Midwestern σκιά φαίνεται επιπλέον διασκέδαση όταν ενσωματώνεται με ένα διαμορφωμένο κεραμίδι. Εγκαταστήστε το κεραμίδι σε όλη τη διαδρομή μέχρι το δρόμο για μια backsplash διασκεδαστικό ότι απλά δεν θα σταματήσουν.

Μαλακό Μπλε Γκρι – Αυτό το υπέροχο κουζίνα δημιουργήθηκε από Velinda Hellen για Emily Henderson Σχεδιασμού χρησιμοποιεί ένα καταπραϋντικό μπλε-γκρι για τα γραφεία. Μια ήρεμη σκιά σαν αυτό ποτέ δεν θα πάρει παλιά.

Hunter Πράσινο – Πάρτε ένα σύνθημα από την ομάδα σχεδιασμού Studio McGee: Αυτή η μοντέρνα απόχρωση κάνει καμία φρέσκια ματιά κουζίνα και μοντέρνα. Κρατήστε τα πράγματα φωτεινά με την αντιστοίχιση του χρώματος με λευκή backsplash και funky πλακάκια δαπέδου.

Sunny Λάκκες – Αυτό το κομψό υλικό έρχεται σε άφθονο έντονα χρώματα, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και μπορεί να μετατρέψει μια παραδοσιακή κουζίνα σε ένα σύγχρονο προπέτασμα.

Σκούρο Plum – Αυτή η δραματική μοβ είναι το χρώμα που πρέπει να προσέξετε, σύμφωνα με σχεδιαστής Francesco Bilotto. «Θα δείτε αυτό το ύφος παρουσιαστεί παντού από ντουλάπια κουζίνας στο φουαγιέ», λέει. Είμαστε εν μέρει στη δραματική backsplash σε αυτό το σύγχρονο χώρο.

Ρουστίκ Πράσινο – Μια κουζίνα αγροικία στις αγροτικές Κονέκτικατ αντιγράψει το εξωτερικό πράσινο για ένα καταφύγιο χαλαρή. Παράκαμψη το νησί μπλοκ στη θέση του ένα ζεστό τραπέζι από ξύλο κάνει την αίσθηση χώρο πολύ μεγαλύτερο.

Poppy Νομισματοκοπείο – Για να πάρετε το βλέμμα ρετρό, εμφάνιση για συσκευές παλιό σχολείο-στυλ (αναψυχής ή πρωτότυπα) σε παστέλ και να κρατήσει ό, τι άλλο απλό.

Σκούρο Γκρι – Αυτό δεν είναι ένα οποιοδήποτε ουδέτερο χο-βόμβου. Οι ιδιοκτήτες του αυτό το μικρό σπίτι στο Μπρούκλιν αντληθεί μέχρι τη μοντέρνα επιλογή με νότες πλούσιο καφέ.

Burgundy Red – Αγώνας Merlot σας για ντουλάπια σας για μια κουζίνα που είναι έτοιμο να έχουν μια καλή στιγμή. Μια καρέκλα σμαραγδένιο προσθέτει την τελευταία πινελιά, χωρίς προσανατολίζονταν σε χρώμα επικράτεια των Χριστουγέννων.

Ροζ πράγματα – Δεν πρέπει να μοιάζουν με της Barbie Dream House. Μια ματζέντα πιο σκούρα αισθάνεται σαν στο σπίτι σας σε ένα χώρο που καλλιεργούνται-up.

Kelly Green – Τι θα μπορούσε να ήταν πολύ παραδοσιακό μαύρο-και-κρέμα κουζίνα παίρνει μια ευπρόσδεκτη έκρηξη της φωτεινότητας με ένα backsplash σε μια ευτυχισμένη απόχρωση που ονομάζεται «φύκια».

Χώρα Πράσινο – Να είστε τολμηροί και να ζωγραφίσει τα γραφεία στο αγαπημένο σας χρώμα. Εδώ, ένα ρουστίκ, βεβαιώνει θεραπεία ότι το πράσινο δεν ξεπερνούν το χώρο.

Ηλίανθος κίτρινο – Ζωντανά χρώματα, όπως αυτό το ηλιόλουστο τόνο, ένεση πολυπόθητη ζεστασιά σε μικρές κουζίνες.

Φωτεινό μπλε – Αν δεν θέλετε να καλύψετε ολόκληρη την κουζίνα σας σε ένα εύστοχος χρώμα, επιλέξτε ένα ουδέτερο χρώμα για τα κάτω ντουλάπια, και προσθέστε μια ισχυρή γροθιά με το πάνω μέρος.