Skip to main content

Πώς να διακοσμήσει ένα μικρό σαλόνι

Μην αφήνετε μικρό σαλόνι σας τσιμπήσει το στυλ σας. Δεν έχει σημασία πόσο μικρό χώρο σας, μπορεί ακόμα να εξετάσουμε το κομψό αν είστε ιδιοκτήτης ή ενοικίαση. Ανακαλύψτε τα καλύτερα κόλπα διακόσμηση μικρού χώρου για να διαμορφώσετε το πιο έζησε στο σημείο στο σπίτι σας.

Αγκαλιάστε λευκούς τοίχους σας

Λευκούς τοίχους μπορεί να είναι βαρετή, αλλά και πάλι μπορούν να δημιουργήσουν μια κατευναστική διάθεση. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αγκαλιάζουν ένα λευκό-σε-λευκό εσωτερικό. Αντιστοίχιση τους τοίχους σας με εξίσου απαλό έπιπλα είναι ένα κομψό και απλό τρόπο για να κάνετε οποιοδήποτε μικρό χώρο αισθάνονται πιο φωτεινή και μεγαλύτερες.

Για χαρακτήρας, προσθέστε σκάει χρώματα και πινελιές της υφής. Σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Mercedes Daczi εξατομικευμένες αυτό το άσπρο σαλόνι με μια σειρά από πολύχρωμα και υφής τόνους, συμπεριλαμβανομένων φυτά εσωτερικού χώρου και έπιπλα από λυγαριά.

Εργασία Περίεργο γωνίες σας

Μια αδέξια διαμορφωμένο σαλόνι μπορεί να είναι μπλέκοντας για να διακοσμήσετε, αλλά δεν υπάρχει χώρος είναι ποτέ πολύ περίεργο για την όμορφη διακόσμηση.

Μπορείτε να μετατρέψετε ένα παράξενο τοίχο σε ένα κομβικό σημείο. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος γύρισε την κάθετη χώρο γύρω πόρτα του υπνοδωματίου της σε ένα τοίχο γκαλερί σαλόνι-στυλ.

Δεν είστε σίγουροι πού να βάλει τον καναπέ; Επιλέγοντας ταπετσαρία με ένα τολμηρό σχέδιο να δημιουργήσει ένα κεντρικό σημείο σε ένα περίεργο σχήμα περιοχή. Εδώ ταπετσαρία που χαρακτηρίζει παιώνιες εδραιώνει το σαλόνι.

Σωρός για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα

Μετατρέψτε ένα περιορισμένο σαλόνι σε ένα boho καταφύγιο με ύφασμα. Σε αυτό το σχέδιο από Ευτυχισμένο το εσωτερικό Blog, φυτό εσωτερικού χώρου εμπειρογνώμονας Ιγκόρ Josifovic σωρούς για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα στο μικρό σαλόνι του με ένα μωσαϊκό βαμβάκι και Κιλίμια μαξιλάρια για να ντύσει επάνω ένα προϋπολογισμό καναπέ. Το τουρκικό χαλί κάνει κάθεται στο πάτωμα πιο ελκυστική. Δίπλα στο υφαντό κρέμονται τοίχο είναι πλαισιωμένο πετσέτα κουζίνας που ήταν πάρα πολύ χαριτωμένο να χρησιμοποιήσετε.

Πτυχιούχος Living στιλ κοιτώνα

Μήπως το καθιστικό σας ουρλιάζουν κατάφυτη έφηβο; Αυτό το μικρό μαξιλάρι bachelor από Homepolish είναι γεμάτο με συμβουλές για «adulting» ένα διαμέρισμα.

Το κομψό ράφι ποδήλατο κρατά τους τροχούς και έξω από το δρόμο, ενώ γυρίζετε το ποδήλατο σε ένα διακοσμητικό κρέμεται στον τοίχο. Μια άλλη έξυπνη ιδέα που δεν σπαταλά χώρο στο δάπεδο είναι το πλωτό γραφείο που καλύπτει την αριστερή πλευρά του δωματίου. ενσωματωμένο στα συρτάρια του παρέχουν μια καλή συμφωνία της αποθήκευσης. Αλλά αυτό που μετατρέπει αυτό το 500-τετραγωνικών ποδιών σε ένα άνετο καλλιεργούνται-up στο σπίτι είναι οι διάφορες λεπτομέρειες και στυλ διακόσμηση που προσθέτουν ένα χαρακτήρα ένα του-ένα είδος, από τα πολύχρωμα prints με την εκλεπτυσμένη επίπλωση.

Προσθέστε χρώμα διαβίωσης

Τίποτα δεν prettifies ένα σαλόνι σαν διακόσμηση με φυτά. Ανθοφορία πολυετή φυτά όπως νάρκισσους ή τουλίπες προσθέσετε υπέροχο χρώμα, ενώ φυλλώδη ομορφιές συμπεριλαμβανομένων των φτέρες και φυτά αράχνη φέρει ενδιαφέρουσα υφή (συν τον καθαρισμό του αέρα εσωτερικών χώρων!). Δεν μου αρέσει η κηπουρική; Δοκιμάστε μερικές επιλογές χαμηλής συντήρησης από το χυμώδεις οικογένεια και τα βάζουμε σε χαριτωμένο DIY γλάστρες.

Μετασχηματισμό που Boring Box-διαμορφωμένο χώρο

Αν το σαλόνι σας λείπει αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα προσιτό και μοναδική αφή χωρίς να υποβάλλονται σε μια δαπανηρή ανακαίνιση. Αναδείξτε το προσωπικό σας στυλ, δημιουργώντας ένα τείχος μήκους, όπως αυτό του Joe Ανθρώπου που μεταμορφώνει το δωμάτιό σας σε ένα εντυπωσιακό σημείο εστίασης.

Βρείτε το τέλειο καναπέ για ένα στενό χώρο

Ένα σαλόνι που είναι τόσο στενό και μικρό μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο να διακοσμήσετε. Ωστόσο, όπως και σε αυτό το φωτεινό και ευάερο χώρο επαναληφθεί με ντεκόρ Aid, μια προσεκτικά επιλεγμένη τομής καναπέ μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο μέρος του πολύτιμου τετραγωνικά μέτρα. Κατά την αγορά για έναν καναπέ, ψάξτε για μία που είναι μεγάλη και μπορεί να κλίνει επάνω ενάντια σε έναν τοίχο για να δώσει το σαλόνι σας περισσότερο βάθος.

Σηκώστε το ανώτατο όριο με κάθετες ρίγες

Αν χαμηλό ταβάνι σας είναι κράμπες στυλ σας, τότε ρίξτε μια καλή ματιά σε αυτούς τους τοίχους σε ένα σπίτι διακοσμημένο με Διαφανείς και της Εταιρείας. Οι λεπτές κάθετες ρίγες κάνουν το χαμηλό ταβάνι σε αυτό το compact σαλόνι να φαίνεται μεγαλύτερο.

Glam επάνω με χρυσό Διακόσμηση

Glamorizing ένα μικρό σαλόνι δεν είναι ένα πρόβλημα, αν παρακολουθήσετε την κλίμακα των επίπλων σας. Για παράδειγμα, ένα αναπαυτικό καναπέ θα κάνει κάθε μικρό χώρο αισθάνονται αμελητέα. Ωστόσο, ένα καναπέ διαμέρισμα μεγέθους που είναι επίσης κοντά στο έδαφος (όπως φαίνεται) θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Κρατώντας κλίμακας στο μυαλό είναι επίσης σημαντική κατά την προσθήκη του άγγιγμα του Μίδα. Όλα του χρυσού διακόσμηση εμφανίζονται σε αυτό το μικρό καθιστικό που σχεδιάστηκε από Havenly συνεργαστεί με καναπέ χαμηλού προφίλ. Και, επειδή η διαφάνεια τραπεζάκι του καφέ δεν καταλαμβάνουν οπτική κατοικίας, δημιουργεί την ψευδαίσθηση της περισσότερο χώρο.

Δημιουργήστε ένα κόσμημα-Box Σαλόνι

Το μικρό σαλόνι σε αυτό το πολυτελείας Λονδίνο διαμέρισμα σχεδιάστηκε από τον David Long σχέδια είναι η επιτομή του σικ βασιλική. Ένα ασημί-γκρι παλέτα θέτει τις βάσεις για ένα στρώμα όμορφα αξεσουάρ με πλούσια χρώματα και πλούσια υφάσματα. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η ανέθεσε πορτρέτο που κάνει το χώρο να αισθανθεί μεγαλύτερο σχεδιάζοντας το μάτι επάνω.

Προσοχή στο Κενό πίσω από τον καναπέ

Προσθέτοντας μια βιβλιοθήκη ή ράφια πίσω από τον καναπέ σας είναι ένας ύπουλος και αποτελεσματικός τρόπος για να προσθέσετε οπτικό ενδιαφέρον και την αποθήκευση στο σαλόνι σας. Σε αυτό το σχεδιασμό, φωτεινά χρώματα και ένα μεγάλο παράθυρο βοηθήσει επίσης να μεγιστοποιήσετε εμφανή χώρο.

Κάνετε την ένεση Shabby Chic

Εδώ είναι ένα teensy σαλόνι που όμορφα απεικονίζει shabby chic στυλ σημειωθεί ελαφριά χρώματα, λευκά έπιπλα slipcovered, και το έτος συγκομιδής τόνους. Ο σχεδιασμός διαθέτει ένα άνετο κάθισμα αγάπη, ροζ πολυθρόνα Fleurette, και ένα μαγευτικό πολυέλαιο διασκέδαση μεγέθους.

Χρησιμοποιήστε ένα Μοντέρνο Στυλ

Αν ψάχνετε για να ξεκινήσετε τη διακόσμηση του χώρου σας από το μηδέν, το σαλόνι σε αυτό 600 τετραγωνικών διαμέρισμα πόδια διακοσμημένα με Havenly αποκαλύπτει έναν απλό τύπο για μικρό χώρο διακόσμησης.

Πρώτον, να κολλήσει με χαμηλού προφίλ έπιπλα σε ουδέτερα χρώματα. Μακροπόδαρος κομμάτια όπως το τραπεζάκι του καφέ δημιουργούν μια αίσθηση ευρυχωρίας, επειδή μπορείτε να δείτε περισσότερα από το πάτωμα. Για σκάει από το χρώμα, προσθέστε ένα φυτό εσωτερικού χώρου ή δύο και διαμορφωμένο χαλί. Στη συνέχεια, συμπληρώστε εκείνο το μεγάλο κενό χώρο πάνω από τον καναπέ σας με μια εκτύπωση δήλωση αποφάσεων ή μεγάλου μεγέθους καθρέφτη. Χρειάζεστε ένα φωτιστικό δαπέδου, αλλά δεν έχουν μια ίντσα της οριζόντιας ελεύθερο χώρο; Σκεφτείτε κάτι τοίχο.

Διακοσμήστε Όπως και η γαλλική

Η μικροκαμωμένη σαλόνι σε αυτό το διαμέρισμα του Παρισιού από το Παρίσι Τέλεια τριπλασιάζει ως την τραπεζαρία και την κουζίνα πολύ, χωρίς να αισθάνεται πολυσύχναστες ή skimping στο παλιό κόσμο στυλ. Λίγα έξυπνα κόλπα διακόσμηση κατέστησε δυνατή.

Πρώτον, παρέχοντας μόνο με τα απολύτως απαραίτητα, έναν καναπέ για χαλάρωση και ένα σετ τραπεζαρία για φαγητό ή εργασίας δεν σπαταλά μια σταγόνα τετραγωνικά μέτρα. Δεύτερον, μια μικρή επιλογή των τυπικών καλλωπισμούς από τον κρυστάλλινο πολυέλαιο με το περίτεχνο καθρέφτη συγχωνεύει παριζιάνικη κομψότητα με πρακτική λειτουργία.

Ζεύγος τέλεια κομμάτια μαζί

Πολλά σχέδια Midcentury, όπως και η τραπεζαρία που φαίνεται στα αριστερά, είναι χαμηλωμένη και leggy, η οποία φαίνεται αναλογικά καλύτερα στο μικρό δωμάτιο. Μεγάλες καθρέπτες, όπως το δάπεδο μέχρι την οροφή καθρέφτη πίσω από τον καναπέ, να συνδυάσετε υπέροχα με τα μικρά τετραγωνικά μέτρα, επειδή διευρύνουν οπτικά το μέγεθος μιας περιοχής.

Anchor το σαλόνι με έπιπλα

Όταν πρόκειται για την διακόσμηση των δωματίων όλων των μεγεθών, ένα αντικείμενο α είναι ό, τι άγκυρες χώρο. Σε αυτό το σαλόνι σχεδιασμένο από τον IDF Studio, είναι η βελούδινο καναπέ αποχώρηση που διπλασιάζει ως ένα κρεβάτι επισκέπτη. Οι φωλιές τους πίνακες και τα επικαλυμμένα Οθωμανοί αποθήκευσης έχουν επίσης διπλή σκοπούς για την ψυχαγωγία και τη φιλοξενία.

Αποφύγετε ένα Matchy-Matchy, τρυπώντας ματιά

Αυτό το σαλόνι αισθάνεται μεγαλύτεροι από το πραγματικό μέγεθος του χάρη στα έπιπλα χαμηλωμένη. Δώστε χώρο σας πιο υφή και την προσωπικότητα με την ενσωμάτωση αταίριαστα έπιπλα και διακόσμηση από διαφορετικές εποχές. Όπως και το σύγχρονο καναπέ και εκλεκτής ποιότητας δερμάτινα καθίσματα σε αυτό το δωμάτιο, διαφορετική υφή κομμάτια μπορεί να κοιτάξει ακριβώς όπως απρόσκοπτη ως ένα πλήρες σύνολο.

You may also like