Skip to main content

Πώς να επιλέξει το τέλειο χαλί Τραπεζαρία

Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι πραγματικά να επιλέξετε ένα χαλί τραπεζαρία ; Αυτή είναι μία από τις πρώτες αντιδράσεις που παίρνετε από ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν έχουν ακόμη αρχίσει ψώνια για ένα. Αλλά πολύ σύντομα αντιλαμβάνονται ότι είναι πράγματι μια πολύ πιο περίπλοκη από ό, τι φαίνεται και περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από την απλή αισθητική. Η επιλογή του σωστού χαλί τραπεζαρία περιλαμβάνει ένα δίκαιο ποσό του σχεδιασμού, την κατανόηση των αναγκών σας, και, φυσικά, που φευγαλέα ισορροπία μεταξύ μορφής και λειτουργίας που όλοι μας είναι μετά.

Σήμερα, προσπαθούμε να κάνουμε αυτή την επιλογή πολύ πιο εύκολο και πολύ λιγότερο περίπλοκο από εσάς που δείχνουν προς τη σωστή κατεύθυνση με μερικές έξυπνες συμβουλές «χαλί για ψώνια». Με την περίοδο των διακοπών φέρνει μαζί του κάποιες απίστευτες ευκαιρίες, αυτό είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή για να ψωνίσετε για αυτό το κομψό και πρακτικό χαλί τραπεζαρία που πάντα θέλατε. Έτσι, γιατί να περιμένετε;

1. Η ταξινόμηση κατά μέγεθος Μέχρι την τραπεζαρία

Όπως ακριβώς και στην περίπτωση του να πάρει το σωστό τραπέζι ή ζουν καναπέ δωμάτιο, είναι μια καλή ιδέα να μετρήσει πραγματικά το μέγεθος της τραπεζαρίας σας και τα υπάρχοντα τραπέζι σας πριν ξεκινήσετε για να περιηγηθείτε μέσα από τα πολλά χαλιά που προσφέρονται. Το χαλί πρέπει να είναι τουλάχιστον 24-28 ίντσες μεγαλύτερο από το μέγεθος του τραπέζι για να φιλοξενήσει τις τραπέζι καρέκλες, καθώς και. Μια μεγαλύτερη τραπεζαρία με περισσότερο χώρο ανάμεσα στους τοίχους και το τραπέζι σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα ακόμη μεγαλύτερο χαλί που πηγαίνει πέρα ​​από αυτό ελάχιστη απαίτηση.

Απόσταση ακριβώς δεξιά στην τραπεζαρία με κουβέρτα

Ποιος λέει χαλιά τραπεζαρία πρέπει να είναι απλό και βαρετό

2. Τοποθέτηση με την ατμόσφαιρα

Αν θέλετε να παρουσιάσετε αυτό το υπέροχο δάπεδο σκληρού ξύλου στην τραπεζαρία, προσθέτοντας παράλληλα μια κουβέρτα σε αυτό, στη συνέχεια, αφήνοντας λίγο χώρο μεταξύ χαλί και οι τοίχοι του δωματίου είναι το τέλειο συμβιβασμό. Αυτή είναι και η προτιμώμενη ματιά στις πιο προνομιακές τραπεζαρίες, και σίγουρα προσθέτει στην ατμόσφαιρα της ρύθμισης. Εξετάστε το ύφος της τραπεζαρίας, το σχήμα του το τραπέζι σας και την υπάρχουσα διακόσμηση του δωματίου πριν από την επιλογή του στυλ της ίδιας της κουβέρτας. Να θυμάστε ότι δεν υπάρχει κανένας σκληρός και γρήγορος κανόνας που λέει ότι ένα τετράγωνο τραπέζι λειτουργεί μόνο με ένα τετράγωνο χαλί και ένα στρογγυλό τραπέζι πηγαίνει με ένα γύρο!

Λευκό και μπλε χαλί συμπληρώνει το στυλ παραλία της τραπεζαρίας απόλυτα

Αντισυμβατική διάταξη στην τραπεζαρία επιτρέπει τη λάμψη χαλί μέσω

3. Εύκολος να καθαρίσει

Αυτό μπορεί να μην ακούγεται σαν ένα σημαντικό μικρό πράγμα κατά την αγορά στην πραγματικότητα το χαλί, αλλά σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι μια κουβέρτα που είναι πιο εύκολο να καθαρίσει, θα ξεπεράσει ένα λαμπερό ομόλογό του με ένα παχύ ύφανση που απαιτεί την αφθονία της συντήρησης. Ένα συνθετικό, εσωτερική-εξωτερική χαλί με μια επίπεδη ύφανση είναι ένα ασφαλές και ανθεκτικό επιλογή σε μια τραπεζαρία με την αφθονία της κυκλοφορίας, ενώ μια πιο επίσημη τραπεζαρία που χρησιμοποιείται περιστασιακά θα μπορούσε να φιλοξενήσει ένα πιο χαλί υψηλής συντήρησης. Χαλιά κατασκευασμένα από φυσικές ίνες είναι επίσης πολύ εύκολο να καθαριστεί, καθιστώντας καλά αξίζει το επιπλέον ζύμη που ξοδεύετε για να φέρει ένα σπίτι.

Επίπεδη ύφανση χαλί προσθέτει απλό μοτίβο και στυλ στην τραπεζαρία

Πολύχρωμα χαλί εφιστά την προσοχή σας αμέσως

4. Ξεκινήστε με την κουβέρτα!

Ενώ μιλήσαμε νωρίτερα για ψώνια για ένα χαλί που ταιριάζει με το σύστημα ύφος και το χρώμα των υφιστάμενων τραπεζαρία (ή ενιαίο χώρο) σας, μια αντίθετη προσέγγιση για εκείνους διακόσμηση εντελώς τραπεζαρία τους είναι μια μεγάλη επιλογή επίσης. Ξεκινήστε με το χαλί στην τραπεζαρία και αφήστε το να συνδέουν μεταξύ τους τα διάφορα στοιχεία που μπορείτε να προσθέσετε στη ρύθμιση μετά από αυτό. Αυτό κάνει σίγουρα για ψώνια για ένα νέο χαλί τραπεζαρία πολύ πιο βελτιωμένο με ένα σαφές όραμα για το τι ακριβώς θέλετε και τι θα λειτουργήσει στην τραπεζαρία.

Τραπεζαρία παίρνει χρώμα σχεδίου και σύνθημα από την υπέροχη κουβέρτα

στυλ τεχνίτης τραπεζαρία με πανέμορφη κουβέρτα περιοχής

5. μοτίβο και Αποχρώσεις

Συζήτηση για την επιλογή ενός νέου χαλί, και οι περισσότεροι από εμάς μιλήσουμε πρώτα για το χρώμα, σχήμα και το κόστος. Σωστά; οι πιο βασικές πτυχές όπως το μέγεθος, το υλικό, την ύφανση και τη συντήρηση λαμβάνουν πάντα σε δεύτερη μοίρα τα προφανή αισθητική. Είναι μια κατανοητή τάση, αλλά σας προτείνουμε άλλη μια φορά ότι θα πρέπει πρώτα να περάσουν από τις πρώτες βασικά βήματα πριν από το άλμα στο χρώμα και το σχέδιο. Στερεά χρωματιστές κουβέρτες και χαλιά overdyed είναι σήμερα μια καυτή τάση, και σας επιτρέπουν να προσθέσετε εύκολα το χρώμα στο ουδέτερο, σύγχρονο τραπεζαρία. Κλασικό Μεσογείου χαλιά με μαροκινή-εμπνευσμένα σχέδια ή σύγχρονα αριστουργήματα με αφηρημένα σχέδια έρχονται δίπλα στη γραμμή.

Fabulous overdyed χαλί στο λαμπρό πορφυρό κλέβει την παράσταση εδώ

Πολύχρωμο τρόπος για να δέσει το εκλεκτικό τραπεζαρία

6. οριοθετηθούν με στυλ

Έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις, όταν μιλήσαμε για την αργή διάλυση της αποκλειστικής τραπεζαρία, και τα περισσότερα σύγχρονα σπίτια φαίνεται να θέλουν μόνο ένα απλό χώρο τραπεζαρίας που βρίσκεται δίπλα από την κουζίνα της περιοχής που ζουν. Ένα όμορφο και πολύχρωμο χαλί είναι ο τέλειος τρόπος για να καθορίσει και να οριοθετηθούν αυτή την περιοχή, δίνουν μια ξεχωριστή ταυτότητα, και μάλιστα χωρίς σημαντικές ανακαινίσεις, μόνιμο εξοπλισμό ή ακόμη και υπέρογκα έξοδα. Επίσης σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα νησί εξωτικό, ξεχωριστό στυλ σε ένα μεγαλύτερο χώρο διαβίωσης που είναι σαφώς σύγχρονη.

Vintage κουβέρτα συνονθύλευμα για την τραπεζαρία σε ενιαίο χώρο

Ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε χρώμα έμφασης στην τραπεζαρία

7. Μια επιλογή τρόπου ζωής!

Πόσο συχνά χρησιμοποιείτε την τραπεζαρία; Μήπως βλέπετε δραστηριότητα μόνο κατά την περίοδο των διακοπών, ή είναι γεμάτο με τους φίλους, την οικογένεια και τους επισκέπτες σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο; Εκείνοι που χρησιμοποιούν τραπεζαρία τους με φειδώ μπορούν να επιλέξουν ένα χνουδωτό, ζεστή εμφάνιση χαλί σε λευκό ή πιο ανοιχτές αποχρώσεις του γκρι ή κρέμα γάλακτος. Αυτό είναι μια καλή προσέγγιση και σε σπίτια όπου η τραπεζαρία χρησιμοποιείται περισσότερο ως ένα γραφείο στο σπίτι ή το δωμάτιο μελέτης ή βιοτεχνίες παιδικό δωμάτιο. Αν είστε ψώνια για ένα χαλί για την εν λόγω μικρή τραπεζαρία που πρόκειται να χρησιμοποιείται τακτικά, ή αν απλά δεν μπορεί να κρατήσει pawed φίλο σας μακριά από το χαλί, ένα λιγότερο ακριβό και ανθεκτικό επιλογή είναι ο δρόμος προς τα εμπρός.

Σύγχρονη τραπεζαρία με μια βουτιά του μπλε γκρι και ένα ανοιχτόχρωμο χαλί

Βελούδινα χαλί Δήλος για τη μεταβατική τραπεζαρία