Skip to main content

Πώς να σχεδιάσει ένα μικρό Τραπεζαρία Διάστημα

Ακριβώς επειδή το σπίτι σας δεν έχει χώρο για μια πλήρη, επίσημη τραπεζαρία δεν εννοείτε εξακολουθεί να μην μπορεί να δημιουργήσει ένα μεγάλο χώρο για διασκέδαση. Δουλεύοντας με ένα μικρό χώρο τραπεζαρίας μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά με λίγο προγραμματισμό και προνοητικότητα, μπορείτε να κάνετε σχεδόν οποιαδήποτε ποσότητα της πλατείας εργασίας πλάνα για σας.

Δεν μας πιστεύετε; Κρατήστε κύλιση. Έχουμε σας έφερε καλύτερες συμβουλές μας για το πώς να σχεδιάσουν ένα μικρό χώρο τραπεζαρίας, χωρίς να αφήνει αίσθηση υπερβολικά μικρός. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε ποιες ιδέες θα λειτουργήσει καλύτερα στο δικό σας σπίτι. Με τη βοήθειά μας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χώρο που νιώθει εξίσου σκόπιμη και φιλόξενο.

Ορίστε το διάστημα

Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία κάθε χώρο είναι να το καθορίσει. Εάν ο χώρος τραπεζαρίας σας είναι μέρος του ένα άλλο δωμάτιο, όπως η κουζίνα ή το καθιστικό, θα πάμε να θέλουν να κάνουν σαφές ότι αυτός ο χώρος έχει το δικό του σκοπό. Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσει να γίνει η λειτουργία του χώρου πεντακάθαρη, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για κάθε επιτυχημένο έργο εσωτερική διακόσμηση.

Όσο για το πώς να το τραβήξει μακριά, υπάρχουν δύο τρόποι για να γείωση ένα χώρο μόνη της. Θα μπορούσατε να προσθέσετε μια κρεμαστή φωτιστικό όπως αυτή στην παραπάνω εικόνα, η οποία θα βοηθήσει επίσης να φέρει περισσότερο οπτικό ενδιαφέρον στο χώρο. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε να ενσωματώσει μια κουβέρτα περιοχής κάτω από το τραπέζι. Χρησιμοποιώντας ένα ή δύο από αυτές τις μεθόδους είναι παρόμοια με μια τελευταία πινελιά που θα σας βοηθήσουν τραπεζαρία σας να αισθανθεί σαν μια ολοκληρωμένη σκέψη και όχι τραπέζι και καρέκλες που ήταν ακριβώς ορίζονται στο δωμάτιο.

Γίνετε δημιουργικοί με καθίσματα

Μερικές φορές, όταν εργάζεστε με μικρούς χώρους, που δεν έχουν την πολυτέλεια μετά από μια παραδοσιακή διάταξη. Ενώ μια κανονική επίσημη τραπεζαρία θα περιλαμβάνει συνήθως ένα μακρύ τραπέζι με επένδυση και στις δύο πλευρές με καρέκλες, δεν πρέπει να εξετάσουμε με αυτόν τον τρόπο. Έχετε την ελευθερία να πάρετε δημιουργικοί με καθιστικό και να βρείτε μια διάταξη που λειτουργεί καλά για σας.

Με αυτό κατά νου, σκέφτονται έξω από το κουτί. Είναι η τραπεζαρία σας σε μια δύσκολη γωνία που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την στρογγυλεμένη καθίσματα αντί για το παραδοσιακό ορθογώνιο ή τετράγωνο; Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε παγκάκια στη θέση του καρέκλες για να καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο συνολικά; Εάν είστε πραγματικά σε περιορισμένο χώρο, θα μπορείτε να επωφεληθείτε από πολυλειτουργικά καθίσματα που διπλασιάζεται ως αποθήκη;

Επιλέξτε έπιπλα από ανοιχτόχρωμο

Στο εσωτερικό σχεδιασμό, είναι σημαντικό να εξεταστεί αναλογία, ή τη σχέση μεγέθους μεταξύ όλων των αντικειμένων στο χώρο. Ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται ασαφής, απλά σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια να προμηθεύονται τα αντικείμενα που φαίνονται κατάλληλο μέγεθος για το δωμάτιο, και όχι κομμάτια που αισθάνονται σαν να έχουν γεμιστά ή πνίγονται σε ανοιχτό χώρο.

Σε μικρούς χώρους, θέλετε να εξετάσει τα έπιπλα φωτός, πράγμα που σημαίνει ότι φαίνεται φως όσον αφορά το οπτικό βάρος. Σε γενικές γραμμές, αυτό σημαίνει επιλέγοντας έπιπλα που έχει πόδια. Να είσαι σε θέση να δει το φως να έρθει μέσα από τα έπιπλα, αντί να κλείνει και να κάθεται σε μεγάλο βαθμό από το έδαφος, δίνει την ψευδαίσθηση ότι έχουν περισσότερο χώρο.

Φροντίστε να είναι άνετο

Τέλος, να έχετε κατά νου ότι οι τραπεζαρίες είναι οικεία χώρους. Είναι χώροι που προορίζονταν για τους ανθρώπους να καθίσουν και να μιλήσουν για τις ώρες απολαμβάνοντας ένα καλό γεύμα. Μικρούς χώρους εγγενώς προσθέσετε σε αυτή την αίσθηση της οικειότητας, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην το αγκαλιάσει. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο από το μικρό χώρο τραπεζαρίας σας, θα πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια να κάνει να αισθανθεί άνετα και ζεστά.

Η προφανής απάντηση για το πώς να το κάνουμε αυτό, φέρνοντας στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας. Προσθέστε μερικές μαξιλάρια στο καθιστικό σας και, αν έχετε τη δυνατότητα, κάποια μαξιλάρια ρίξει όπως αυτές που φαίνονται παραπάνω. Από εκεί και πέρα, τα σωστά αξεσουάρ μπορούν επίσης να φέρουν μια αίσθηση άνεσης στο χώρο. Σκεφτείτε την επένδυση σε κάποιο χαλαρωτικό τέχνη τοίχο ή να πάρει ένα ωραίο κεντρικό για το τραπέζι που μπορεί να γίνει ένα κομβικό σημείο.