Skip to main content

Σαλόνια Σχεδιασμός Ιδέες για το βιβλίο εραστές

Παρά ζουν σε αυτήν την ψηφιακή εποχή των eReaders, τίποτα δεν συγκρίνεται με την ηλικία παλιά εμπειρία του να τρίβει μέσα από τις σελίδες του, γοητευμένος στην οικεία μυρωδιά του χαρτιού και του μελανιού. Αρχική βιβλιοθήκες και γωνιές ανάγνωσης εξακολουθούν να κατέχουν τη δημοτικότητά τους, επειδή ως ανθρώπινα όντα που απλώς αγαπούν να είναι ανάμεσα σε αυτές τις τράπεζες χαρτί της γνώσης, περιπέτειας και ρομαντισμού.

Μια μεγάλη βιβλιοθήκη στο σπίτι που εκτείνονται σε πολλούς τοίχους μπορεί να αισθάνεται σαν μια μεγάλη αγκαλιά γύρω από κάτοικο του και μπορεί να κρατήσει μια ζωή της ανάγνωσης που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να σκαλίζω το παρελθόν τσέπες των πληροφοριών? μια εκδήλωση της μάθησης και εξερεύνηση τους. Έτσι, ας διερευνήσουν διάφορες μορφές σαλόνια για τους λάτρεις του βιβλίου …

Σαλόνια Σχεδιασμός Ιδέες για το βιβλίο εραστές

Ένα τέλειο μέρος για να εγκαταστήσετε ένα ιδιαίτερα πανύψηλα βιβλιοθήκη σε ένα ενιαίο χώρο καθιστικού έχει να είναι γύρω από μια σκάλα. Οι αυξανόμενες πέλματα παρέχουν την τέλεια ανάβαση στην κορυφή του δέντρου της γνώσης, επιτρέποντας στάσεις σε κάθε ράφι κατά μήκος του τρόπου. Αν σκάλα στο σπίτι σας είναι το πιο παραδοσιακή ποικιλία και το διάστημα είναι σε ένα ασφάλιστρο, τότε θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το αχρησιμοποίητο χώρο από κάτω για συλλογή βιβλίων σας. Η εξαίσια Eames φορμαρισμένο καρέκλα κόντρα πλακέ παίζει το ρόλο του καρέκλες προφορά εδώ.

σαλόνια μας είναι έτοιμα σημείο χαλάρωσης για να σαλόνι με ένα καλό βιβλίο στο τέλος της μια κουραστική μέρα, ή πάνω από ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο. Με την κίνηση καναπέ ελαφρώς μακριά από τον τοίχο, στο προς το κέντρο του δωματίου, άφθονο χώρο μπορεί να δημιουργηθεί για την εγκατάσταση του συνόλου ράφια πίσω από αυτό. Στενά ράφια το βιβλίο δεν θα προκαλέσει μια τεράστια αφαίρεση της επιφάνειας του εδάφους από το δωμάτιο. Μπορείτε να μαλακώσει το βλέμμα με την τοποθέτηση κάποιων διακοσμητικά φυλλώδη φυτά εσωτερικού χώρου κατοικίας σημαίνει πρόσθετο ενδιαφέρον και να διαφέρουν ύψη.

Μια βιβλιοθήκη μπορεί ακόμα να κατασκευαστεί με τη δική σας παραγγελία σχεδιασμό από ειδικούς. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα surround για να κρεμάσετε την τηλεόρασή σας, όταν τελειώσετε με την ανάγνωση σας. Μην ξεχάσετε να εγκαταστήσετε ένα βιβλιοθηκονόμους σκάλα για αυτές τις υψηλές θέσεις στο σύνολο σας μοναδική ράφια τοίχου πάρα πολύ.

Αυτά τα τρία εκτυπώσεις τέχνης, τοποθετημένη στο εμπρόσθιο μέρος της βιβλιοθήκης, να σπάσει την τράπεζα των βιβλίων και τη δημιουργία βάθους στην οθόνη. Προσπαθήστε να κρέμεται δική σας συλλογή έργων τέχνης εκτυπώσεις στις εξωτερικές πλευρές των ραφιών σας για μια νέα ματιά. Η επιλογή αυτή επιτρέπει επίσης να απολαύσετε τη συλλογή σας, χωρίς συμβιβασμούς στην αποθήκη, όπως μπορείτε να στεγάσει πολλά από τα βιβλία σας πίσω από το αγαπημένο έργο τέχνης.

Πολλοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι απλά δεν έχουν χώρο στο σαλόνι τους για μια μεγάλη βιβλιοθήκη στο σπίτι, αλλά να προσπαθήσουμε σχετικά με κάθε διαθέσιμο χώρο. Κοιτάξτε κατακόρυφα και μην ξεχνάτε ότι τα στενά διάκενα μεταξύ των πραγμάτων, όπως τα παράθυρα, μπορεί να προσφέρει άφθονο αποθηκευτικό χώρο του βιβλίου.

Μια παραγγελία βιβλιοθήκη μπορεί να κατασκευαστεί σωστά στις μαρκίζες, μια μεγάλη επιλογή εάν ζείτε κάτω από κεκλιμένες οροφές. Στρατηγικά τοποθετημένο Λάμπες δημιουργήσει διάφορα σημεία για την ανάγνωση.

Αν δεν έχετε την απαιτούμενα χρήματα για μια παραγγελία βιβλιοθήκη τότε υπάρχουν πολλές μεγάλες κυμαινόμενο ή ανεξάρτητος επιλογές, όπως αυτές αυτές ΙΚΕΑ που κοσμούν σκανδιναβικές σαλόνια.

Εάν έχετε ένα κομμάτι των στερεών DIY γνώση που θα μπορούσε ακόμα και να εγκαταστήσετε το δικό σας για να χωρέσει ένα αχρησιμοποίητο δύσκολη χώρο στο σπίτι σας.

Αυτό το πανύψηλο βιβλιοθήκη δίνει μεγάλο βάθος, το ενδιαφέρον και τη ζεστασιά σε ένα μακρύ χλωμό δωμάτιο. Τα βιβλία δημιουργήσει ένα όμορφο τοίχο χαρακτηριστικό, όπως ακριβώς μοτίβο ταπετσαρίας ή ξύλινη επένδυση μπορεί να κάνει, ενώ επίσης έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα να είναι χρήσιμη.

Μια βιβλιοθήκη μπορεί επίσης να δημιουργήσει ένα εύχρηστο και ελκυστικό κυμαινόμενο διαχωριστικό τοίχωμα στην ενότητα δημιουργήσει μια ιδιαίτερα μεγάλη αίθουσα, τον καθορισμό ζωνών μία περιοχή από την επόμενη.

Σε αυτό το σαλόνι βιβλιοθήκη δωμάτιο βλέπουμε αντικείμενα και πολύτιμα αναμνηστικά peppering τη βιβλιοθήκη για να διαλύσει τη θάλασσα των βιβλίων.

Ένα σκούρο γκρι σύστημα ραφιών δημιουργεί μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Clever LED φωτισμός μπορεί να μετατρέψει το βλέμμα της βιβλιοθήκης ράφια ρύθμιση σας.

Θα μπορούσατε να ξεχωρίσω μόνο διακοσμητικά αντικείμενα σας από τον τοίχο στο σπίτι σας βιβλιοθήκη. Αυτή η οθόνη είναι ένα καλαίσθητο συνδυασμός από γυαλί καράφες, περίπλοκα αγγεία, και γεωμετρικά γλυπτά.