Skip to main content

Σχεδιασμός βιομηχανικών Στυλ Σαλόνι: The Essential Guide

Τίποτα δεν λέει αβίαστη δροσερό και εύκολη συντήρηση από ένα σαλόνι βιομηχανικό στιλ. Εκτεθειμένα τοίχους από τούβλα χαιρετήσει μαύρο και άσπρο τυπογραφικές εκτυπώσεις, παράθυρα εργοστάσιο πληρούν δασύτριχο χαλιά, και των σωληνώσεων από σίδηρο συναντά καταπατώντας ξύλινα πατώματα για να δημιουργήσει χώρους διαβίωσης που φαίνονται τέλεια ρίχνονται μαζί. Απελευθερώστε εσωτερικό βιβλιοφάγος σας συσσωρεύονται οροφή του εργοστασίου σας σε υψηλά επίπεδα με τα βιβλία. Κάνετε την ένεση καθωσπρέπει λεπτομερώς, άνετους καναπέδες και όμορφα φωτιστικά σώματα σε ένα χώρο επένδυση σε μπετόν. Ανάψει μια φωτιά στη μέση του σαλονιού σας, το οποίο στεγάζεται σε χαλκό και γυαλί. Σχεδιάστε το δικό σας εσωτερικό βιομηχανικό στιλ, παίρνοντας μια ανάγνωση μέσα από τον οδηγό σαλόνι μας.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τοίχους από μπετόν, με interspersing τους με ξύλο και σχιστόλιθο. Αυτό πολλές υφής διαμέρισμα κρατά το απλό χρησιμοποιώντας μόνο καφέ, γκρι, μαύρο και πράσινο χρώμα παλέτα του. φώτα κάμερα και ένα ξύλινο διάδρομο καθοδηγούν τον τρόπο με τον, ενώ πλέον μενταγιόν κρέμεται στην κουζίνα. Ένας καναπές μπλοκ και τραπεζάκι του καφέ ξύλινο κιβώτιο προσφέρει ένα μέρος για να χαλαρώσετε, ενώ νεότερες κιβώτια παρέχει ένα ενσωματωμένο απέναντι κάθισμα. Μαύρο, chalkboard-esque υφές κάνουν το χώρο να φαίνεται να είναι φθαρμένο και σκισμένα, όπως τηλεόραση προβολέας μπορεί να ικανοποιήσει τις σύγχρονες ανάγκες.

Δημιουργήστε ένα σκοτεινό και ονειρικό βιομηχανική διάθεση διακόσμηση του σπιτιού. Αυτό το ψηλοτάβανο χώρο αντιστρέφει τους ρόλους και γυαλισμένο γραμμές ξύλο το ανώτατο όριο, τραχύ συγκεκριμένα το πάτωμα. Ένα απαλό καφέ L καναπέ παρέχει ένα κάθισμα, που ταιριάζουν με τα ξύλινα τόνους βιβλιοθήκη πίσω. Σειρές από μαύρο ράφια προσθέτουν έναν αέρα διανοητικισμού, αποφεύγοντας έργα τέχνης. Διάτρητη λεπτομέρειες σε ένα one-τροχός τραπεζάκι του καφέ, σειρές φωτισμού και μια σκάλα προσθέτουν πινελιές.

Μια βιομηχανική σαλόνι δεν πρέπει να είναι καφέ και γκρι. Αυτό το μικρότερο χώρο φέρνει σε μια εξόρμηση του λεμονιού, το οποίο αποτελεί περιλήψεις και μια γάτα να περιφέρεται στην κουζίνα. Ένα μαύρο καπιτονέ καναπέ προσφέρει άνεση πριν από ζωγραφισμένα τούβλο στην ίδια απόχρωση. Φως ξύλινα πατώματα δημιουργούν ζεστασιά μέσα σε μπετόν και γκρι, καθώς οι επισκέπτες οδήγησε σε μια σύγχρονη φωτιά πίνακα.

την τύχη να ζήσω σε ένα πατάρι; Χρησιμοποιήστε τα παράθυρα υψηλής εργοστάσιο σε πλήρη ισχύ. Ημιτελής τοίχους μπετόν και ξύλινα δάπεδα παρέχουν μια βιομηχανική καμβά για τολμηρές, σύγχρονες Οθωμανοί, κομψή καρέκλες γκρι περίπτερο και μια εκλεκτική τραπεζαρία. Στοιχεία της κρέμας dot το χώρο αιωρείται λαμπτήρες, απλά βιβλιοθήκες και τραπεζαρία στολίδια. Σε συνδυασμό με λευκά δοκάρια και χαλιά διαφορετικά, υφή, υψηλή παράθυρα λάμψει πάνω σε ένα δωμάτιο και βιομηχανικής και μοντέρνα.

Ρίξτε μια οροφή που εκτείνεται δύο ορόφους; Κάντε τα παράθυρα λίγο μεγαλύτερο, το σκυρόδεμα βιδωμένη και το σίδερο ράγες, και έχετε έναν νικητή, όπως αυτό το κομψό χώρο διαβίωσης. Mirroring την ξυλουργική, ένα γεωμετρικό φως κρέμεται χαμηλά από το ταβάνι, αντλώντας το μάτι σε δύο αλυσίδες της. Ένα μεγάλο, ευάερο χώρος επιτρέπει μαύρο πιπέρι να πλαισιωμένο έργο τέχνης, καθισμάτων και χαλιά, ενώ ένα εκτεθειμένο τοίχους από τούβλα φέρει χρώμα. Μοναδικά ευρήματα σε ένα κίτρινο αυγό στρουθοκαμήλου, χρυσό τηλεσκόπιο και τα σκουπίδια, μπορεί κατσαρόλα προσθέτετε το προσωπικό ύφος.

Θέλετε να δημιουργήσετε δύο ορόφους, όπου έχετε μόνο ένα; Κάντε αρέσει αυτό το σαλόνι και να κατασκευάσει μια σκάλα χάλυβα σε ξυλοπόδαρα. Πλαισιωμένη από ψηλά ταβάνια του βιδωμένη σκυροδέματος, μια σκάλα καταλήγει στο πλιάτσικο, φωτίζονται από μενταγιόν πτώση στο δρόμο. Χαμηλή, καρέκλες δερμάτινες cubby, μια αφηρημένη σκύλος γκάνγκστερ και απλό δοχείο δέντρο φινέτσα το βλέμμα.

Θέλετε να δημιουργήσετε δύο ορόφους, όπου έχετε μόνο ένα; Κάντε αρέσει αυτό το σαλόνι και να κατασκευάσει μια σκάλα χάλυβα σε ξυλοπόδαρα. Πλαισιωμένη από ψηλά ταβάνια του βιδωμένη σκυροδέματος, μια σκάλα καταλήγει στο πλιάτσικο, φωτίζονται από μενταγιόν πτώση στο δρόμο. Χαμηλή, καρέκλες δερμάτινες cubby, μια αφηρημένη σκύλος γκάνγκστερ και απλό δοχείο δέντρο φινέτσα το βλέμμα.

Βιομηχανικοί χώροι δεν πρέπει να είναι ξεχωριστή. Αυτό σαλόνι, κουζίνα και υπνοδωμάτιο χρησιμοποιεί ατσάλι, γυαλί και γυαλισμένο ξύλο για να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα ενός σύγχρονου εργοστασίου. δοκούς οροφής, κορνίζες καναπέ, σκάλες και κόπρανα κουζίνα αναμειγνύεται ξύλο με μέταλλο. Μέσα από μια παράξενα-υψηλή είσοδο, το δάπεδο αποκαλύπτει μεγάλες σωληνώσεις απορροφητήρα, εντυπωσιακά κάτω από ένα διάδρομο από γυαλί. Ένα μοναστήρι των λαμπτήρων ιδέα σχηματίζουν ένα πολυέλαιο και ακμή κατά μήκος του διαδρόμου, φωτισμού μέχρι το χώρο παράλληλα με παράθυρα εργοστάσιο.

Πάρτε βιομηχανική σαλόνι σας κάτω από ένα επίπεδο. Ο χώρος διατηρεί καθαρό και σοφιστικέ σε τερακότα, γκρι και ανοιχτόχρωμο ξύλο αποχρώσεις. Εργοστάσιο παράθυρα συναντηθούν πρόσωπο με πρόσωπο με ένα απόσπασμα από τη θάλασσα. Γυαλισμένο σκυρόδεμα κρατά το δέρμα τερακότα συναντήθηκε με λευκό και ξύλινα τραπέζια, ατσάλινα πόδια τους σύνδεση με μοντέρνα στοιχεία. Γλάστρες με φυτά εκτός από τις ρίζες τους στη φύση.

Δώστε σαλόνι σας ένα καλλιτεχνικό βλέμμα. Σύμφωνα με μια συγκεκριμένη ανεμιστήρες οροφής και οφιοειδή ταλάντωση απορροφητήρα, ένα σταυρωτό ξύλινο πάτωμα διαθέτει μια ποικιλία από αντικείμενα deco τέχνης. Ένα μαύρο αγαλματίδιο σκύλος φυλάει το δέντρο-επένδυση μπαλκόνι. Μια καπιτονέ λευκό δερμάτινο καναπέ και πολυέλαιοι προσθέτουν πολυτέλεια, ενώ ένα καρό πινακίδα όροφο δεσμούς μαύρο και λευκό. Η τελική σύντηξη βρίσκεται στην Κίνα υπουργικό συμβούλιο, βιομηχανικών σε ατσάλινο πλαίσιο, τα παραδοσιακά στα εμπορεύματά της.

Αυτή η βιομηχανική σαλόνι φέρει μια χαλαρή, αποθήκη vibe. Ξεθωριασμένη ταπετσαρία κάθεται δίπλα ασβεστωμένα δοκούς και εκτίθενται τούβλα, δημιουργώντας μεγάλες εκτάσεις που διανθίζονται με κλίση εκτυπώσεις. Δύο γκρίζα δερμάτινοι καναπέδες σύρετε πάνω από ένα γδαρμένο χαλί, ενώ μια συντροφιά από μοναδικά φωτιστικά δαπέδου φροντίσουν πίσω.

Δημιουργία φωτιά στη μέση του σαλονιού σας. Αυτό το σαλόνι χρησιμοποιεί καφέ και γκρι ξύλο με ένα ψέκασμα από τούβλα για να στεγάσει ένα καινοτόμο μοντέρνο τζάκι. Το εστιακό κέντρο του κιγκλιδώματος δωματίου, χαλκό σωλήνα διατηρεί την αίσθηση της βιομηχανικής, ενώ ένα μονοκόμματο S-καρέκλα, τουρκικό χαλί, τιρκουάζ L-θέσιο και κρεμαστό φωτιστικό φέρει στοιχεία από τη δεκαετία του ’70.

Θέλετε ένα δωμάτιο επενδυμένο με ράφια; Αυτή η βιομηχανική εσωτερικό αποφεύγει πίνακες για την πολύχρωμη μορφή βιβλίων, τα οποία ευθυγραμμίζονται δύο πλευρές των δύο τοίχους από τούβλα. Ένα γκρι σύνολο lounge τουίντ και τα χαμηλά προς τα κάτω πίνακας προσθέσετε συνομιλία, ενώ ένα πορτοκαλί-εισόδου μενταγιόν τρούλο και θορυβώδης φωτιά φέρει ζεστασιά. Κόκκινο στοιχεία σε μια καρέκλα την ανάγνωση σουέτ και κεράσι ανθίσει μείγμα με τα χρώματα.