Skip to main content

Σύγχρονη Αρχική Εξωτερικοί Χτισμένο Σύγχρονης Διαβίωσης

Σύγχρονες Κατοικίες Γεμάτο με το μοντέρνο στυλ

Σύγχρονες Κατοικίες Γεμάτο με το μοντέρνο στυλ

Αγαπάμε τα παραδοσιακά, παλιά σπίτια, αυτό που είπε, δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα όμορφα σχεδιασμένο σύγχρονο σπίτι χτίστηκε για τη σύγχρονη ζωή. Σκεφτείτε καθαρές γραμμές, μεγάλα παράθυρα, και πανέμορφο εξωτερικούς χώρους ξεγέλασε έξω με ανθεκτικές στην ξηρασία κήπους ή απολαυστικές ανέσεις από πισίνες σε υπαίθρια καταστρώματα. Ακόμα καλύτερα, τα σπίτια, όπως αυτά έρχονται σε μια ευρεία ποικιλία των μορφών και των υλικών που ταιριάζουν σε κάθε γούστο. Για να πάρετε την ουσία, ιδού τα αγαπημένα μας παραδείγματα σύγχρονα σπίτια, το καθένα είναι ένα αστρικό εμφάνιση της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Σύγχρονη Ranch Σπίτι Με μια ευρωπαϊκή Vibe

Σύγχρονη Ranch Σπίτι Με μια ευρωπαϊκή Vibe

Αυτό το 4.000 τετραγωνικών ποδιών, σύγχρονο σπίτι στυλ ράντσο είναι μια τακτική τόπος συγκέντρωσης για τα παιδιά και τα εγγόνια των ιδιοκτητών, σύμφωνα με την Paige Elise Interiors. Ήταν σημαντικό για το σπίτι για να έχουν ένα ζεστό αλλά κομψό ευρωπαϊκό vibe. Ένα από τα χαρακτηριστικά ελέγχου από αυτό το κουτί είναι το μπροστινό γυαλί είσοδο. Κάνει την κατοικία πιο φιλόξενη, φέρνοντας ένα κομμάτι του μέσα σε εξωτερικούς χώρους. Οι πέτρινοι τοίχοι είναι ένα παλιό κόσμο αφής που ενισχύει την συγκράτηση προσφυγής, παρέχοντας παράλληλα εκείνους μέσα στο σπίτι με την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Δεν σπίτι δεν είναι πλήρης χωρίς υπέροχο τοπίο. Εδώ ανθεκτικές στην ξηρασία παχύφυτα και θάμνους μητρική στους καταπράσινους πράγματα περιοχή επάνω.

Ενεργειακής απόδοσης Σύγχρονη ποταμού Αρχική

Τα καλύτερα σύγχρονα σπίτια ξεγέλασε έξω με χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας, όπως αυτό το πανέμορφο παράδειγμα με τον Stephen Β Όμιλο Jacobs. Αυτό το κομψό κατοικία βρίσκεται κοντά στον ποταμό Κονέκτικατ και ο χαρακτήρας του περιβάλλοντός της είχε ληφθεί υπόψη κατά την κατασκευή. Για παράδειγμα, το σπίτι εκμεταλλεύεται ηλιόλουστες μέρες με κύρια προσόψεις καλύπτονται με μεγάλα παράθυρα που αντιμετωπίζει η νότια και δυτικά. Οι εξωτερικοί τοίχοι είναι επίσης σε μεγάλο βαθμό μονωμένα για την ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης του σπιτιού. Τέλος, ποιο είναι το σημείο από την ιδιοκτησία ενός σπιτιού, αν δεν αξιοποιήσουν στο έπακρο υπαίθριο χώρο σας; Εδώ, πισίνα περιλαμβάνεται για να δροσιστείτε, και ένα ανώτερο κατάστρωμα έξω από το υπνοδωμάτιο προσφέρει αστρική θέα στο ποτάμι.

Προσαρμοσμένη Σύγχρονη σπίτι χτίστηκε για την καθημερινή ζωή

Εδώ είναι μια σύγχρονη αυστραλιανή κατοικία από Προσαρμοσμένο Styled σπίτια. Τα ευμεγέθη παράθυρα επιτρέπουν το φως του ήλιου να φωτίζει κάθε τετραγωνική ίντσα των χώρων στο εσωτερικό κατά τη διάρκεια της ημέρας. skillion στέγη του, η οποία κλίνει προς τα πίσω, είναι ένα κλασικό παράδειγμα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Η μπροστινή πρόσοψη συνδυάζει ένα mashup των εξωτερικών χώρων υφές, συμπεριλαμβανομένων πλινθοδομή και παρακαμπτήριος. Λατρεύουμε το ξύλο καπλαμά μπροστινή πόρτα, η οποία καθρέπτες η σκάλα που φαίνεται μέσα από ένα παράθυρο του δεύτερου ορόφου. Σημειώστε την ελάχιστη εξωραϊσμού σημαδεύτηκαν από έναν τοίχο αντιστήριξης φυσική πέτρα. Συμπληρώνει το σπίτι του καθαρές γραμμές και βιομηχανική-εμπνευσμένο εξωτερικό.

Σύγχρονη Σκυρόδεμα Beachfront Villa Σχεδιασμένο για πλημμύρες

Αρχιτέκτονες μπορεί να πάρει ισχυρό δημιουργικοί με σκυρόδεμα. Αυτό το μοντέρνο παραθαλάσσια βίλα μοιράζονται Glamping Hub είναι ένα γήπεδο-τέλειο παράδειγμα. Επειδή η δομή είναι τόσο κοντά στον ωκεανό, που χτίστηκε από σκυρόδεμα και άλλα υλικά που αντέχουν σε πλημμύρες. Επεκτατική παράθυρα και ένα αξιολάτρευτο δεύτερο κατάστρωμα επίπεδο παρέχει εκπληκτική θέα στο νερό.

Σύγχρονα σπίτια που χτίστηκαν για τα μέρη

Πολλά σύγχρονα σπίτια είναι όλες οι επιχειρήσεις στο μέτωπο και το κόμμα στο πίσω μέρος όπως αυτό το παράδειγμα με την Προσαρμοσμένη Styled σπίτια. Όλα τα πίσω παράθυρα έχουν απεριόριστη θέα στη μεγάλη πισίνα. Ακόμη και το γυαλί φράχτη γύρω από το χαρακτηριστικό είναι διαφανής. Εξωτερικά ενισχύει φωτισμού υπαίθρια απόλαυση, χωρίς να καταστρέφει το περιβάλλον.

Modern Home Made από εμφανές σκυρόδεμα

Ένα μοναδικό στο είδος του σπιτιού από Gottesman Αρχιτεκτονική δείχνει πόσο όμορφη μινιμαλισμός μπορεί να είναι σε κατοικημένες σχεδιασμό με τη χρήση του εμφανούς σκυροδέματος. Παρατηρήστε πως το σπίτι που κάνει το μεγαλύτερο μέρος της ελάχιστης κλίσης του οικοπέδου. Το ήμισυ της περιουσίας αποτελεί έναν κήπο, όπως φαίνεται στο μπροστινό μέρος, ενώ το άλλο μισό που φαίνεται στα δεξιά προορίζεται για ένα 65-πόδι-μακρύ πισίνα.

Tiny Modern Home Ιδανική για υπαίθρια απόλαυση

Tiny σπίτια φορτωμένο με σύγχρονες ανέσεις, μπορεί να είναι το αγαπημένο μας είδος των σύγχρονων κατοικιών. Γυρίστε τα μάτια σας σε αυτό το ακαταμάχητο μικρό καταφύγιο εντοπίστηκε σε Glamping Hub. Ο μικρούλης ρουστίκ εμπνευσμένο κατοικία βρίσκεται σε ένα με τους εξωτερικούς χώρους. Σημείωση πώς συγχωνεύεται με το περιβάλλον του, χάρη σε ένα ευρύχωρο κατάστρωμα της οροφής με ενσωματωμένο LED φώτα και μεγάλες γυάλινες πόρτες συρόμενες που μετατρέπουν το εσωτερικό σε ένα δωμάτιο υπαίθριο.

Παλαιότερα Αρχική μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο Κατοικία

Παλαιότερα τα σπίτια μπορεί να ανακαινιστεί σε βιωτή σύγχρονες κατοικίες, όπως αυτό το πρώην κατοικία saltbox στιλ. σπίτια περίοδο, όπως αυτά είναι γνωστά για επικλινείς στέγες και ξύλινα κουφώματα. Η ομάδα του Joshua Ζίντερ Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού κράτησε μερικά από τα νοσταλγικά στοιχεία του εξωτερικού, όπως η shiplap ενέπνευσε να πλαισιώσει, το οποίο μοιάζει με σανίδες ξύλου. Η νέα skillion στέγη όχι μόνο φαίνεται μοντέρνο, αλλά δημιουργεί επίσης περισσότερο ζωτικό χώρο εσωτερικό. Επένδυση τοίχων με τα παράθυρα είναι μια άλλη σύγχρονη λειτουργία. Σημειώστε τη θέση των παραθύρων στον πρώτο όροφο? να μεγιστοποιήσουν το φυσικό φως, χωρίς κατάπτωση της ιδιωτικής ζωής.

Κλασικό με βότσαλα-Style σπίτι με ένα σύγχρονο twist

Οι φίλοι των παραδοσιακών δομών σπίτι θα εκτιμήσουν αυτό το σύγχρονο στρίψιμο για το κλασικό βότσαλο στιλ παραλιακή κατοικία μοιράζονται Betsy Wentz, ο ιδιοκτήτης του Studio B Interior Design. Πάνω από την μπροστινή είσοδο παράθυρα που εκτείνονται σε δύο ορόφους, φωτίζοντας φουαγιέ και εσωτερική σκάλα στο εσωτερικό του. Ρίξτε μια καλή ματιά στο προβλήθηκε στο μέρος και θα παρατηρήσετε περισσότερα παράθυρα επένδυση στον πρώτο όροφο.

Ρουστίκ και Σύγχρονη Εξοχικό σπίτι

Τα καλύτερα σπίτια Σαββατοκύριακου θα πρέπει να αισθάνονται σαν καλώντας κρησφύγετα, όπως αυτό το σύγχρονο παράδειγμα από τον Justin Krzyston σε Stonehurst σχεδιασμό και την κατασκευή. Μεγάλα παράθυρα εμφανίζεται στα αριστερά και η πίσω πλευρά του σπιτιού ανοίξει το εσωτερικό προς τα ύπαιθρο. Δύο υπαίθρια καταστρώματα και καταπράσινο τοπίο πραγματικά δημιουργούν ένα εξαιρετικό περιβάλλον ιδανικό για χαλάρωση. Εξωτερική φωτισμού είναι απαραίτητη για κάθε σύγχρονο οικιστικό τοπίο. Εδώ, τα φώτα στρατηγικά τοποθετημένα LED παρέχουν καθοδήγηση λάμψη για τη διάβαση πεζών και τα καταστρώματα.

Ενημερώθηκε Mid-Century Modern Home

Η εποχή τα μέσα του αιώνα τον τόνο για το μοντέρνο σχεδιασμό σπίτι. Γι ‘αυτό και θα ήταν παράλειψη αν δεν περιλαμβάνει μια αστρική παράδειγμα από την εικονική περίοδο. Αυτό το σπίτι Palm Springs ενημερώθηκε πρόσφατα από τον κ James δικαστή να αντανακλούν τη σύγχρονη γούστα. Κατ ‘αρχάς, το πλυσταριό, το οποίο βρίσκεται σε εξωτερικούς χώρους, μεταφέρθηκε στο εσωτερικό. Στη συνέχεια, ο χώρος αυλή επεκτάθηκε για την υπαίθρια διαβίωση με μια υπαίθρια εστία αερίου. Στη συνέχεια, φιλτράροντας το ακίνητο με μια σύγχρονη πύλη ξύλο πήχεως και παγωμένος παράθυρα γρονθοκόπησε μέχρι συγκράτηση έφεση.

Συγκρατημένη Σύγχρονη σπίτι χτίστηκε για Country Living

Συγκρατημένη σπίτια μπορεί επίσης να έχει ένα σύγχρονο vibe. Αυτό το σύγχρονο σπίτι χώρα από Rising Sun Κατασκευή διαθέτει ενεργειακά αποδοτικό τοίχους με μονωτικό αφρό. Μια γέφυρα γωνία και βεράντα έξω από το υπνοδωμάτιο μεγιστοποιεί την εξωτερική απόλαυση. Τόσο αποτελούνται από ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες θέσεις κέδρου με ανθεκτικό κτηνοτροφία περίφραξη.

Σύγχρονη τοπίου για ένα σύγχρονο Ranch Σπίτι

Τα φυτά και τα δέντρα ότι το έργο με καλή εμφάνιση ενός σύγχρονου σπιτιού είναι ένα κρίσιμο συστατικό για την τόνωση σπίτι απόλαυση. FormLA τοπίου δημιούργησε αυτό το νόημα τοπίο γεμάτο με φυτά που ευδοκιμούν στην περιοχή συγκεκριμένες Αυτό το σύγχρονο σπίτι ράντσο του.