Skip to main content

Σύγχρονη Σκυρόδεμα Paver Ιδέες διάβαση πεζών

Προκατασκευασμένα ή Πρωταγωνιστές στη θέση του, Αυτές οι κυβόλιθοι Ορισμός «σύγχρονη» για το σπίτι σας

Σύγχρονη Σκυρόδεμα Paver Ιδέες διάβαση πεζών

Είναι μια διάβαση πεζών που τείνει στα σπίτια χάριτος που γίνονται στα σύγχρονα ή σύγχρονο στυλ. Κάθε πλάκα πεζοδρομίου, που ονομάζεται οδοστρωτήρας, είναι κατασκευασμένο από λιτή σκυρόδεμα, είτε προκατασκευασμένα ή ρίχνει στη θέση του. Ο οδοστρωτήρας είναι συνήθως ορθογώνιο? Μερικές φορές τετραγωνικών? σπάνια κυκλικό.

Το μεγάλο «μυστικό» αυτού του ύφους: μπορείτε να αποθηκεύσετε τους τόνους των χρημάτων για τα επιστρώσεων, διότι, σε αντίθεση με φυσική πέτρα βόλτες, το στυλ επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση και το πλαίσιο . Με άλλα λόγια, εάν πρόκειται για την εμφάνιση πλατεία-οδοστρωτήρας, 16″ μπετόν επιστρώσεων (ή εφαλτήριο, όπως ονομάζονται μερικές φορές) θα είναι αρκετό. Απλά ρίξτε μια ματιά στο Δυτικό Σιάτλ πεζόδρομο αργότερα σε αυτό το φωτογραφικό υλικό και «θα δείτε τι εννοώ.

Ενίσχυση Πέτρες σε ένα Lawn

Γι ‘αυτό το Απεικονίζονται τα μέσα του αιώνα σύγχρονο σπίτι, οι επιστρώσεων συνεχίσει την εμφάνιση της επίπεδης και σε ολόκληρη την αρχιτεκτονική του σπιτιού. Μοιάζουν σαν να ανήκουν εκεί. Ωστόσο, φαίνονται επίσης διαφορετικά αρκεί να γνωρίζουμε ότι αυτό είναι ένα ανακαινισμένο σπίτι.

Ένα μειονέκτημα αυτής της προσέγγισης «σκαλοπάτι» είναι ότι κάνει γρασίδι κοπής πιο απογοητευτικό σας.

Υπερσύγχρονα Σκυρόδεμα Paver διάβαση πεζών Σε διακοσμητική πέτρα

Υπερσύγχρονα Σκυρόδεμα Paver διάβαση πεζών Σε διακοσμητική πέτρα

Μια άλλη συγκεκριμένη οδοστρωτήρας εμφάνιση που βλέπετε συχνά: Τα τέσσερα γιγάντια ορθογώνιες πλάκες από σκυρόδεμα που περιβάλλεται από γκρι διακοσμητικά πετρώματα.

Είναι μια ελκυστική εμφάνιση και μια που λειτουργεί καλά με τον τσιμεντένιο τοίχο, φυσικό πύλη ξύλο, και xeriscaping.

Μπορεί να εξωφρενικός για να κρατήσει όλα αυτά τα διακοσμητικά πετρώματα χωρίς φύλλα και άλλα οργανικά υλικά. Έτσι, είναι καλύτερο να ορίσει αυτό το είδος της διάβασης πεζών στην πιο άνυδρα κλίματα.

Αυξημένα Pre-Cast Πλάκα σκυροδέματος διάβαση πεζών

Σκυροδέματος επιστρώσεων δεν χρειάζεται πάντα να ενσωματωθεί στο γρασίδι ή αναπαύεται στο βράχο. Μερικές φορές, οι μετεωρίζεται οδοστρωτήρας πάνω από αυτό το χορτάρι ή βράχο, ή πάνω από την άμμο, χώμα, εδαφοκάλυψης, βότσαλα, ή ακόμα και άλλα σκυρόδεμα.

Εδώ, το χρώμα, φιμέ προκατασκευασμένα επιστρώσεων σκυροδέματος παρέχουν μια υπερυψωμένη διάβαση πεζών στο σπίτι.

Βροχή-Γυαλιστερό Σκυρόδεμα Front πλατεία διάβαση πεζών

Βροχή-Γυαλιστερό Σκυρόδεμα Front πλατεία διάβαση πεζών

Μια απλή, αλλά αποτελεσματική, σύγχρονη διάδρομος από σκυρόδεμα, κατασκευάστηκε από επαγγελματίες, αλλά μια που μπορείτε να αντιγράψετε για το δικό σας σπίτι: 18-20 τετραγωνικών επιστρώσεων που στηρίζεται σε ένα κρεβάτι του ροκ τοπίο. Από την Γη του τοπίου, LLC, μιας εταιρείας West Seattle, WA με βάση το σχέδιο αυτό δεν λειτουργεί μόνο από αισθητική άποψη, αλλά και λειτουργικά, πάρα πολύ, όπως τα σφιχτά μέσα διάστημα ότι κανείς δεν έχει να πηδήξει από οδοστρωτήρας σε οδοστρωτήρας σαν ένα βάτραχο. Είναι ακόμη προσβάσιμα από αναπηρικά καροτσάκια.

Επίσης, αυτό είναι μια διάβαση πεζών που μπορείτε να αντιγράψετε είτε με τα λεία-που αντιμετωπίζουν ή συνολικά-που αντιμετωπίζουν 16″ επιστρώσεων από σκυρόδεμα που βρέθηκαν στο Home Depot.

Σύγχρονη διάδρομο από σκυρόδεμα Μερική Grass και Ροκ

Σύγχρονη διάδρομο από σκυρόδεμα Μερική Grass και Ροκ

Μυθιστόρημα, συναρπαστικό μονοπάτι στο πίσω μέρος του σπιτιού Ντένβερ ανήκει σε δύο κόσμους: τον κατάφυτο, καταπράσινο, οργανικό κόσμο της βελούδινα γκαζόν, σε συνδυασμό με την έντονη, γκρι, ανόργανα κόσμο της πέτρας τοπίο. Είναι μια εκπληκτικά λαμπρή τρόπος για να τραβήξει αυτές τις δύο διαφορετικές ζώνες μαζί. Η ιδέα προέρχεται από το Mile High τοπίου, LLC, μια εταιρεία εξωραϊσμού Denver, CO-βάση.

Απλή Σύγχρονη Eichler σκυροδέματος προκατασκευασμένα διάβαση πεζών

Απλή Σύγχρονη Eichler σκυροδέματος προκατασκευασμένα διάβαση πεζών

Αυτό το μονοπάτι οδοστρωτήρας σκυρόδεμα είναι το πιο σύγκριση προς τα κάτω και απλή έκδοση όλων των άλλων διάδρομοι που εμφανίζονται σε αυτό το άρθρο. Θα κοσμεί το μπροστινό μέρος ενός σύγχρονου Eichler σπίτι μέσα του αιώνα. Αν και δεν μπορώ να προσδιορίσει εάν αυτό είναι πραγματικά περιόδου (πιθανόν να μην είναι, με δεδομένη την εξαιρετική κατάσταση του σκυροδέματος – χωρίς ρωγμές), αυτό το είδος της διάβασης πεζών είναι απολύτως αλήθεια για την εποχή.

Η εικόνα προέρχεται από το εξαιρετικό blog Rebecca Γκονζάλες», Mid-Century Modern αναδιαμορφώνει, που περιέχουν το σπίτι περάσματα, ρετρό σχόλια κατάστημα, και ενημερώσεις αναδιαμορφώνει τη δική της τα μέσα του αιώνα μοντέρνα.

Ανθεκτικό στην ξηρασία από σκυρόδεμα Σύγχρονη Προκατασκευασμένα διάδρομος Σχεδιασμός

 Ανθεκτικό στην ξηρασία από σκυρόδεμα Σύγχρονη Προκατασκευασμένα διάδρομος Σχεδιασμός

Rebecca Gonzalez του Mid-Century Modern αναδιαμορφώνει χτυπά και πάλι, αλλά αυτή τη φορά το δικό της σπίτι της. Cat Annie χαλαρώνει στον ανθεκτικές στην ξηρασία εξωραϊσμού που ακμές του προκατασκευασμένου διάδρομος οδοστρωτήρα σκυρόδεμα.

Αυτό οδοστρωτήρας-μέσα-πέτρα ματιά, συχνά συνοδεύεται από τα παχύφυτα, είναι μια κλασική εμφάνιση. Σημειώστε, επίσης, πως Γκονζάλες κλιμακώνει τις επιστρώσεων για να αποφευχθεί μια άκαμπτη ματιά.