Skip to main content

Υπέροχα χρώματα υπνοδωμάτιο για να δοκιμάσετε την άνοιξη

Οργανικά finsihes και ύφασμα λάβει αυτό το τροπικό υπνοδωμάτιο στο ξύλο και το λευκό σε ένα εντελώς νέο επίπεδο!

Αλλαγή εποχές φέρνουν μαζί τους πολλά οφέλη και κινείται από κρύους μήνες σε θερμότερο φορές αισθάνεται πολύ πιο ειδική. Ναι, οι εορταστικές εκδηλώσεις του Holiday Season θα μπορούσε να είναι πίσω μας, αλλά τώρα μπορούμε να απολαύσουμε τον έξω κόσμο, χωρίς σκέπασμα τους εαυτούς μας στο στρώμα μετά το στρώμα! Φρέσκα πράσινα φύλλα, φωτεινότερο πρωί και ηλιόλουστες ημέρες προσθέτουν νέο χρώμα το οποίο έχει ήδη θαμπό κόσμο και μπορείτε να κάνετε το ίδιο με υπνοδωμάτια σας, όπως καλά! Αυτό είναι σωστό, αυτό είναι μια ματιά στα πιο δημοφιλή και μοντέρνα χρώματα υπνοδωμάτιο της σεζόν και αυτές θα πρέπει να σας εξυπηρετήσει καλά για το υπόλοιπο του 2019, καθώς και. Από την εύκολη και διακριτική με το εξαιρετικό και κομψό, αυτό είναι μια οπτική απόλαυση που δεν θα θέλατε να χάσετε.

Τα καλύτερα χρώματα υπνοδωμάτιο για τους επόμενους μήνες περιλαμβάνουν ένα θαυμάσιο μίγμα των αποχρώσεων που όλοι θα απολαύσουν. Υπάρχει κάτι εκεί για εκείνους που θέλουν μόνο το «πιο trendy» επιλογή, αλλά και μια τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν το μονοπάτι διαχρονικό. Είτε πρόκειται γαλήνια και adapatable ή εντυπωσιακό και κομψό, αυτά τα χρώματα υπνοδωμάτιο δεν θα σας disspoint ένα bit.

Coral στο Brilliant καλύτερά της

Χρώμα Pantone της χρονιάς έχει δει πολλούς ιδιοκτήτες ακινήτων scurrying γύρω για να βρείτε την έμπνευση που θα τους επιτρέψει να προσθέσετε κοράλλια στα σπίτια τους. Ένα από τα καλύτερα μέρη για να γίνει αυτό είναι η κρεβατοκάμαρα και έχετε πολλές επιλογές εδώ για να διαλέξετε. Αν θέλετε μια μεγάλη βουτιά των κοραλλιών στην ουδέτερη κρεβατοκάμαρα, τότε ο τοίχος προφορά είναι το αδιαμφισβήτητο βασιλιά. Αλλά εκείνοι λιγότερο παντρεμένη με το χρώμα μπορούν να χρησιμοποιούν ρίξει μαξιλάρια, εμφάσεις και κρεβάτι για να κάνουν τη δουλειά χωρίς να υποπέσει σε πλήρως.

Βρείτε τη σκιά των κοραλλιών ή ροδάκινο που αγαπάτε

Αριστοκρατικό και μοντέρνο τρόπο προσθήκης κοράλλι και αποχρώσεις του ροζ με το σύγχρονο υπνοδωμάτιο

Αυτού Μεγαλειότητας του Purple αποκαλυπτήρια!

Έχουμε αγαπήσει πάντα μωβ και τη χρήση του ακόμα και στο μικρότερο τρόπους κάνει μια μεγάλη διαφορά στο εσωτερικό σχεδόν αμέσως. Μωβ αισθάνεται κομψό και βασιλική και φέρνει έναν αέρα κομψότητας ακόμη και τον πιο εκλεκτικό υπνοδωμάτιο. Αυτό το έτος, εκ νέου να ανακαλύψουν τη μαγεία του μοβ και πάλι και το κάνουν χρησιμοποιώντας μαζί με το λευκό για να εξασφαλίσει ότι ξεχωρίζει οπτικά. Μωβ κουρτίνες, κλινοσκεπάσματα ή ακόμη και διακόσμηση προσθήκες είναι εύκολο να βρούμε και μια εργασία χρωμάτων δεν είναι ποτέ πολύ μακριά!

Σύγχρονη κρεβατοκάμαρα σε λευκό και μοβ είναι ένα προπέτασμα πλούσια

Chic Καλιφόρνιας υπνοδωμάτιο σε αποχρώσεις του μωβ με λαμπρό φωτισμό

Εντυπωσιακή υπνοδωμάτιο όπου το ανώτατο όριο είναι μοβ!

Πανέμορφο σύγχρονο υπνοδωμάτιο με μοβ τοίχο κεφαλάρι, κουρτίνες και λαμπρή σκάει μπλε όλων γύρω από

Εκπληκτική Jewel Ήχοι

Πηγαίνετε προς τα κάτω ένα μονοπάτι που είναι ένα διαφορετικό κομμάτι, πολύ πιο λαμπρή και γεμάτη ζωηρή γοητεία φέτος την άνοιξη με ένα υπνοδωμάτιο που είναι ντυμένο στο χρώμα πολύτιμων λίθων. Κόσμημα-τονισμένα διακόσμηση μπορεί να μην είναι εύκολο να βρεθεί, αλλά είναι η καλύτερη επιλογή για όσους επιθυμούν να λάβουν αυτή τη διαδρομή πιο φωτεινή. Εάν η κρεβατοκάμαρά σας έχει ένα ουδέτερο φόντο, στη συνέχεια, προσθέτοντας κόσμημα-τονισμένα αποχρώσεις γίνεται ακόμα πιο εύκολη. Πέτα μαξιλάρια στο μαγευτικό μωβ, πράσινο σμαραγδί ή φοβερό ρουμπινί διασφαλιστεί ότι δεν χρειάζεται να επιμείνουμε σε αυτά τα χρώματα σε μακροπρόθεσμη βάση και μπορούν να ανταλλαχθούν έξω γρήγορα, χωρίς να σας κοστίσει μια περιουσία.

Είναι δύσκολο να χάσουμε το χρώμα σε αυτό το υπνοδωμάτιο

Χρησιμοποιήστε το ντεκόρ για να προσθέσετε κόσμημα-τονισμένα ομορφιά στο υπνοδωμάτιο

Χρησιμοποιήστε το κρεβάτι για να εγκαινιάσει τόνους κόσμημα στο υπνοδωμάτιο αυτή τη σεζόν

Serenity των White και Ξύλο

Ξύλο και άσπρο υπνοδωμάτια είναι μια καυτή τάση που έχουμε ήδη μοιραστεί μαζί σας και είναι ένα χρώμα σχεδίου που είναι βέβαιο ότι θα καθίσει στην κορυφή των τάσεων διάγραμμα που όλο το χρόνο. Εάν έχετε άλλα χρώματα στο δωμάτιο με τη μορφή τόνους, απλά να τους αλλάξει και να δημιουργήσει ένα σκηνικό στα λευκά. Απομακρυνθείτε από την γκρίζα υπερβολική δόση των τελευταίων ετών και να επικεντρωθεί σε ξύλο, αντί να δώσει στο δωμάτιο μια ζεστή και άνετη έφεση. Καθώς ο χρόνος περνάει, προσθέτοντας άλλα χρώματα και τονίζει, σύμφωνα με τις μεταβαλλόμενες τάσεις θα είναι εύκολη και ανέξοδη.

Πράσινο εκτός προσθέτει φρεσκάδα σε αυτό το υπνοδωμάτιο σε λευκό και ξύλο

Εξαιρετικά πλούσια προσέγγιση για τη διακόσμηση με ξύλο στο λευκό κρεβατοκάμαρα!

Προσαρμοσμένη DIY κεφαλάρι για την κρεβατοκάμαρα σε λευκό και ξύλο

Κουφώματα προσθέτουν μια πινελιά μαύρου γαλήνιο υπνοδωμάτιο σε λευκό και ξύλο