Skip to main content

Υπνοδωμάτιο Paint Ιδέες Χρώμα: Ποιο είναι το χρώμα προσωπικότητά σας;

Έχετε παρατηρήσει πώς το χρώμα μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σας; Κατά την εξέταση ιδέες χρώμα υπνοδωμάτιο, το σωστό χρώμα υπνοδωμάτιο επιλογή χρώματος θα κάνει μια τεράστια διαφορά στο πώς αισθάνεστε.

Διάσημοι ψυχοθεραπευτή Carl Jung πρωτοστάτησε στην ιδέα της ψυχολογίας χρώματος. Ήταν ενδιαφέρονται για τις ιδιότητες και τα νοήματα χρώματα και πίστευε ότι η πολύχρωμα έργα τέχνης είχε τη δυνατότητα ως εργαλείο για την ψυχοθεραπεία.

Αν και υπάρχουν κανόνες σχετικά με το τι χρώματα είναι καλύτερο για μια κρεβατοκάμαρα, κάθε άτομο έχει τις δικές του προτιμήσεις και τα γούστα. Μπορεί να έλκονται από μια απροσδόκητη χρώμα που έχει ιδιότητες θα πρέπει να έχετε περισσότερα από τη ζωή σας. Ξεχάστε τους παραδοσιακούς κανόνες. Διαλέξτε ένα χρώμα που αγαπάς και να ζωγραφίσει τους τοίχους κρεβατοκάμαρά σας, οροφή, επένδυση, έπιπλα, ή κάτι που σε κάνει ευτυχισμένο.

Ιδέες Paint Υπνοδωμάτιο και Τεχνικές

Ζωγραφική κρεβατοκάμαρά σας είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να διαμορφώσετε το στυλ κρεβατοκάμαρα σας. Για να μεγιστοποιήσετε την κρεβατοκάμαρα του σχεδιασμού χρώμα σας, ζωγραφίσει κάτι περισσότερο από τα τείχη. Μπορείτε να βάψετε οποιοδήποτε σημείο από το ανώτατο όριο υπνοδωμάτιο στον όροφο. Εδώ είναι μερικές ιδέες διακόσμησης που χρησιμοποιούν χρώματα για να πάρει την κρεβατοκάμαρά σας στο επόμενο επίπεδο:

Wall Molding

Εάν αισθάνεστε τολμηροί, προσθέτουν βάθος σε έναν τοίχο συνδέοντας τοίχο χύτευση σε ορθογώνια ή τετράγωνα σχήματα πριν από τη βαφή. Η χύτευση τοίχο προσθέτει μια μοναδική τρισδιάστατη επίδραση στην κρεβατοκάμαρά σας. Για Αντίθετα, επιλέξτε ένα διαφορετικό χρώμα βαφής για τη χύτευση.

Ρίγες και μοτίβα

Για μια δραματική επίδραση, προσπαθήστε ζωγραφική μια λωρίδα ή περισσότερα στους τοίχους σας. Stripes δεν χρειάζεται να είναι ομοιόμορφη ή πάντα κάθετη. Μια λωρίδα μπορεί να τρέξει οριζόντια ή σε ένα μοτίβο.

Ζωγραφική Μεταλλικά Wall

Εάν το δωμάτιό σας είναι φυσικά σκούρα, μεταλλικά χρώματα προσθέτουν μια ζεστή λάμψη στους τοίχους σας. Απαιτούν πολλές στρώσεις να εφαρμόσει, αλλά αξίζει το τελικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να βρείτε εύκολα στη χρήση μεταλλικών χρωμάτων σε μια ποικιλία χρωμάτων. Το τοίχωμα στην παρακάτω εικόνα είναι βαμμένο σε ένα μεταλλικό χάλυβα χρώμα βαφής.

Χρωματίστε το ανώτατο όριο

Ζωγραφική οροφής κρεβατοκάμαρά σας μπορεί να δημιουργήσει περισσότερο οπτικό ενδιαφέρον. Για μια τολμηρή ματιά, ζωγραφίζει κεφαλάρι τοίχο κρεβάτι σας ως μια συνεχή γραμμή που μεταφέρει μέχρι την οροφή, σχηματίζοντας ένα φαινόμενο θόλο, όπως η παρακάτω εικόνα, ή να προσθέσετε λωρίδες στην οροφή, όπως το μαύρο και άσπρο υπνοδωμάτιο παρακάτω.

Φωτιστικά εφέ

Μια απλή DIY έργο που κάνει ένα μεγάλο αντίκτυπο σε ένα ζωγραφισμένο υπνοδωμάτιο είναι ένας διακόπτης dimmer τοίχο. Dimmers είναι φθηνές και να βοηθήσει να δημιουργήσει το σωστό φωτισμό για να βελτιώσετε τη διάθεσή σας. Να είσαι σε θέση να αυξήσετε ή να αμυδρό ένα δωμάτιο ζήτηση είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν έχετε βαμμένους τοίχους κρεβατοκάμαρά σας σε ένα έντονο χρώμα.

Τι Paint Υπνοδωμάτιο Χρώματα λένε για σένα

Δείτε τις παρακάτω χρώματα και να επιλέξετε την αγαπημένη σας. Εμείς πάμε να ρίξουμε μια ματιά στο τι λέει η επιλογή χρωμάτων σας σχετικά με την προσωπικότητά σας ή ό, τι μπορεί να χρειαστεί περισσότερο στη ζωή σας.

Γκρί

Εάν επιλέξετε γκρι ως το αγαπημένο σας, όπως το μινιμαλιστικό σχεδιασμό και τις πιο πρόσφατες συσκευές υψηλής τεχνολογίας. Είσαι σκληρή εργασία και χρειάζονται ένα υπνοδωμάτιο, όπου μπορείτε να επαναφορτίσετε. Ευτυχώς, γκρι δεν είναι μόνο η κορυφή σύγχρονο χρώμα χρώμα σκιά της στιγμής, οι γκρι τοίχοι χαλαρωτικό και ξεκούραστο.

Κίτρινος

Αν είστε έλκονται από κίτρινο, είστε τελειομανής και ονειροπόλος. Πολύ πνευματική, έχετε ένα μεγάλο μυαλό για αφηρημένα θέματα και τις επιχειρήσεις. Είστε πολύ χαρισματικός και κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα στην εταιρεία σας. Επιλέγοντας κίτρινο λέει ότι πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσετε, να σκέφτονται και να ονειρεύονται.

Αν δεν είστε σίγουροι για τη ζωγραφική ολόκληρο φωτεινό υπνοδωμάτιο κίτρινο σας, δοκιμάστε τις παρακάτω συμβουλές:

  • ζωγραφίσει μόνο ένα κίτρινο τοίχο
  • Πηγαίνετε για το χρυσό για να δημιουργήσετε μια πλούσια, καλώντας υπνοδωμάτιο
  • Χρησιμοποιήστε το κίτρινο ως χρώμα έμφασης για κρεβάτι ή εξαρτήματα

Πορτοκάλι

Οι λάτρεις Orange είναι πολύ κοινωνικά και ατρόμητος. Αγαπάτε τους ανθρώπους περιπέτεια, τα ταξίδια και συναντήσεις. τοίχους υπνοδωμάτιο Orange είναι ζεστό και επικαλούνται τον ενθουσιασμό. Είναι ένα από τα κορυφαία χρώματα της επιλογής στο σύγχρονο design. Αν είστε προσοχή στο πορτοκαλί, ήρθε η ώρα να προσθέσετε λίγη διασκέδαση στη ζωή σας (και τους τοίχους υπνοδωμάτιο).

Μπλε

Μπλε μπορεί να έρθει σε μια ποικιλία χρωματικών τόνων, αλλά οι περισσότεροι μπλε λάτρεις έχουν κάτι κοινό: την ανάγκη για την ειρήνη και την αρμονία. Αν επιλέξατε το μπλε, είστε πιστοί, έχουν τη δια βίου φίλοι και σαν ρουτίνα. Μπλε ανεμιστήρες έχουν την τάση να προτιμούν ένα χώρο που είναι καθαρή και οργανωμένη, ώστε να είναι σίγουρος όχι μόνο για να βάψετε τους τοίχους σας, αλλά και προσθέστε λίγο επιπλέον χώρο αποθήκευσης και οργάνωσης στην κρεβατοκάμαρά σας. Θα αισθανθείτε περισσότερο στο σπίτι και να αναπαύονται σε ένα ήσυχο, τακτοποιημένο μπλε υπνοδωμάτιο.

Μόκα

Επιλέγοντας μέσα μόκα είστε κάτω προς τη γη και ειλικρινής. Αξιόπιστη και αυτοπεποίθηση, οι άνθρωποι που σε πραγματικό εαυτό σας. Μπορείτε εκτιμούν τις απλές πολυτέλειες της ζωής και της αγάπης διακόσμηση του σπιτιού σας. Όντας προσοχή στο χρώμα μόκας μπορεί να σας λέει ότι θα πρέπει να επιβραδύνει και να απολαύσετε περισσότερο χρόνο στη φύση.

Μαύρος

Αν το μαύρο είναι το χρώμα επιλογής σας, είστε μυστηριώδης και φλογερή. Κύρος και δύναμη είναι σημαντικά για εσάς. Είσαι ισχυρή, ανεξάρτητη και τον έλεγχο. Οι άνθρωποι που έλκονται από μαύρο προστασία της ιδιωτικής ζωής αγάπη – μαύρο είναι το τέλειο χρώμα για την προστατευόμενη, φιλόξενο χώρο του υπνοδωματίου σας. Αν επιλέξατε μαύρο, ρωτήστε τον εαυτό σας αν θα πρέπει να ρυθμίσετε πιο όρια στην προσωπική και την εργασία σας σχέσεις να αισθάνεται ισορροπημένη και ελέγχου.

Πράσινος

Αν το πράσινο ήταν η επιλογή σας χρώμα, είστε εύκολο να πάρει μαζί με, ασθενής και να αποστασιοποιηθεί από το δράμα. Πράσινο θεωρείται το πιο χαλαρωτικό χρώμα. Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του πράσινου διαθέσιμα, τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν μια χωρίς άγχος περιβάλλον. Είναι η ζωή σας λίγο χαοτική τον τελευταίο καιρό; Αυτό μπορεί να είναι ο λόγος που έχετε επιλέξει πράσινο. Αγκαλιάστε το και δημιουργούν ένα ήρεμο, zen υπνοδωματίων.

Αν θέλετε επίσης ένα περιβάλλον πράσινο δωμάτιο, να επιλέξουν το εσωτερικό χρώματα που είναι χαμηλά-VOC και χωρίς χημικά.

Χρησιμοποιώντας το χρώμα της θεραπείας στην κρεβατοκάμαρά σας είναι τόσο απλή όσο η ζωγραφική στους τοίχους. Αν σκέφτεστε έντονα χρώματα και θέλουν να διευκολύνει στα πράγματα, να αρχίσει μικρό. Βάψτε ένα μόνο τοίχο, προσθέστε ρίγες ή χρησιμοποιήστε το επιλεγμένο χρώμα ως χρώμα έμφασης σας. Μοιραστείτε μαζί μας, τι προσωπικότητα χρώμα επέλεξες;