Skip to main content

Υπόγειο διακοσμεί τις ιδέες για να δημιουργήσετε ένα πολυλειτουργικό Εμβαδόν

Υπόγειο διακοσμεί τις ιδέες για να δημιουργήσετε ένα πολυλειτουργικό Εμβαδόν

Είτε το υπόγειό σας είναι ένα μικρό δωμάτιο ή καταλαμβάνει έναν ολόκληρο όροφο του σπιτιού σας, υπάρχουν πολλές επιλογές όταν πρόκειται για τη χρήση του χώρου αποτελεσματικά. Μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας επίσης σημαίνει να πάρει τα μέγιστα από το δωμάτιο, το οποίο θα μπορούσε να σημαίνει τη δημιουργία λειτουργικών αποθήκευσης για σπάνια-που χρησιμοποιείται διακοσμήσεις ή προσθέτοντας ένα χρησιμοποιήσιμο οικογενειακό δωμάτιο. Αυτά υπόγειο ιδέες διακόσμησης προσφέρουν τρόπους για την επέκταση πώς εσείς και η οικογένειά σας να ζήσουν και να χρησιμοποιούν το χώρο.

Κατ ‘αρχάς, σκεφτείτε τι χρειάζεστε από το δωμάτιο. Θα θέλατε να θέσει εκτός πόλης τους επισκέπτες σε ένα άνετο δωμάτιο, διασκεδάσετε με τους φίλους σας, ή να δημιουργήσετε το απόλυτο παιδιά παίζουν δωμάτιο; Όποια και αν θέλει και τις ανάγκες σας, υπάρχουν πολλές ιδέες διακόσμησης για να σας βοηθήσει να το κάνει να συμβεί.

Το υπόγειο, όμως, μπορεί συχνά να είναι ένα πιο δύσκολο χώρο για να ανακαινίσει γιατί είναι συχνά μια ημιτελή αίθουσα. Ανεξάρτητα από το πόσο σκούρα και προμηνύοντας το χώρο σας μπορεί να είναι, έχουμε μια χούφτα από υπόγειο ιδέες διακόσμησης που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο που θα ανυπομονούν να περάσουν χρόνο στο.

Αποφασίστε τι λειτουργεί Διάταξη καλύτερο

Μόλις κατάλαβα τον προϋπολογισμό σας και πώς σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το χώρο, να καθορίσει ένα σχέδιο ορόφων που θα σας βοηθήσουν να το εκτελέσει. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο, τότε ίσως να θέλετε να προσθέσετε ένα μπάνιο και θα πρέπει να προγραμματίσουν αναλόγως. Εάν ο χώρος σας είναι μεγάλη, μπορείτε να το διαιρέσει σε πολλά δωμάτια που εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες, όποια κι αν είναι. Αν είναι μικρό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για πολλαπλές λειτουργίες με σωστό προγραμματισμό.

χρήση Ουδέτερες

Ισχυρή και έντονα χρώματα πιάσει το μάτι προσθέτοντας δράμα, αλλά κάνουν επίσης ένα χώρο εμφάνιση και αίσθηση μικρότερη. Η χρήση τους στο υπόγειό σας μπορεί να κάνει τα ανώτατα όρια που φαίνονται κάτω και οι τοίχοι αισθάνονται σαν να είσαι κλείνει μέσα. Αντί να βασίζονται σε ελαφρά ουδέτερα χρώματα όπως το γκρι, γκρι και λευκό που κάνουν το χώρο να αισθάνονται πιο επεκτατική. Χρησιμοποιήστε παρόμοια χρώματα για μεγαλύτερα κομμάτια επίπλων όπως ράφια, καναπέδες και τραπέζια. Προσθέστε χρώμα και χαρακτήρα σε αξεσουάρ και επενδύσεις σας, όπως ρίξει μαξιλάρια, κουρτίνες, χαλιά και τα αγγεία.

Επιλέξτε Open Concept

Εάν το υπόγειό σας είναι το μικρότερο, να κρατήσει το χώρο ανοιχτό, αποφεύγοντας την προσθήκη τοίχους. Ορίστε διαφορετικές θέσεις ή ζώνες, χρησιμοποιώντας χρώμα και διακόσμηση έτσι ώστε το υπόγειό σας μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς σκοπούς καλά. Για παράδειγμα, το ήμισυ του υπογείου σας μπορεί να γίνει ένας ενήλικας χώρο χαλάρωσης και αν στηρίζεται από ένα άνετο τομή, μια μεγάλη κουβέρτα περιοχής, και του φωτισμού με dimmer διακόπτες. Το άλλο μισό μπορεί να είναι μια περιοχή σκάφος με ένα μεγάλο και ανθεκτικό τραπέζι, ράφια αποθήκευσης και φωτεινότερο φωτισμό εργασίας.

Δες το φως

παράθυρα Υπόγειο είναι συχνά μικρότερα από ό, τι σε άλλα μέρη του σπιτιού, επειδή ο χώρος είναι είτε εν μέρει ή εξ ολοκλήρου υπόγεια. Φωτισμός όχι μόνο θα κάνουν το χώρο να αισθανθεί μεγαλύτερο, αλλά το έντονο φως θα κάνει για την έλλειψη των παραθύρων. Τοποθετημένος φωτισμός εξοικονομεί χώρο και αν δεν μπορεί να έχει το χώρο ανώτατο όριο (ή τον προϋπολογισμό) για να το φιλοξενήσει. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιήστε απλίκες τοίχου, επιτραπέζιες λάμπες και φωτιστικά δαπέδου. Για να αντανακλούν το φως, κρέμονται καθρέφτες στρατηγικά σε ένα δωμάτιο.

Δημιουργία Λύσεις αποθήκευσης

Αν και το υπόγειό σας μπορεί επίσης να έχει έναν υψηλότερο σκοπό, συχνά καταλήγει να λειτουργεί ως γενικό αποθηκευτικό χώρο. Ενσωματώστε τα ράφια και τα ντουλάπια και να μονάδες σίγουροι αποθήκευσης πάει από το δάπεδο μέχρι την οροφή για να εξασφαλίσει ότι παίρνετε τα μέγιστα από το χώρο σας. Αγοράστε τα έπιπλα που κάνει διπλό καθήκον, όπως Οθωμανοί με ένα κρυφό διαμέρισμα ή κομοδίνα με συρτάρια. Αφιερώστε ένα άκρο του υπογείου σας σε γενικές αποθήκευσης, αποκρύπτοντας ότι η περιοχή με έναν τοίχο από το δάπεδο μέχρι την οροφή που καλύπτει το ίδιο χρώμα με τα γύρω τοίχους.