Skip to main content

Φτιάξτε μια καλύτερη Μπάνιο: Μπάνιο 6 Αναβαθμίσεις αξίζει τα λεφτά του

Οι κουζίνες είναι συνήθως θεωρείται ως η καρδιά του σπιτιού, αλλά τα μπάνια είναι ο μυς . Μια κακώς προγραμματισμένη μπάνιο θα μπορούσε να επηρεάσει τον τρόπο που αισθάνεστε για το σπίτι σας για τα επόμενα χρόνια. Επιπλέον, είναι ένα από τα πιο ακριβά δωμάτια για την ανακαίνιση. Αν είστε οικοδόμηση δικό σας σπίτι, είναι σημαντικό να πάρει το μπάνιο σωστά την πρώτη φορά. Οικοδόμος σας θα πρέπει να έχετε μια λίστα των τυπικών επιλογών και αναβαθμίσεις, αλλά πώς ξέρετε ποια αναβαθμίσεις μπάνιο θα προσθέσει στην αξία του σπιτιού σας;

Επαναλάβετε μετά από εμάς: Μπάνια πρέπει να είναι τα πιο λειτουργικά δωμάτια στο σπίτι. Η επιλογή των σωστών αναβαθμίσεις μπάνιο σημαίνει ότι θα σας αρέσει το μπάνιο σας για τα επόμενα χρόνια – δεν έχει σημασία τι. Επενδύστε σε αυτές τις αναβαθμίσεις μπάνιο για να πάρει την καλύτερη δυνατή αξία για τα χρήματά σας.

Φτιάξτε μια καλύτερη Μπάνιο: Μπάνιο 6 Αναβαθμίσεις αξίζει τα λεφτά του

Κυρίως μπάνιο

Αν επιλέξει κάτοψη σας προσφέρει το κύριο μπάνιο ως επιλογή, το πάρετε. Δάσκαλος μπάνια είναι ένα από τα πιο επιθυμητά χαρακτηριστικά για την αξία μεταπώλησης. Εάν η τρέχουσα διαμόρφωση του σπιτιού σας δεν περιλαμβάνει ένα μπάνιο πλοίαρχος, ίσως να αξίζει τα χρήματά σας για να έχετε αρχιτέκτονα σας για σας. Ως ένα από τα πλέον χρησιμοποιούμενα δωμάτια σε ολόκληρο το σπίτι, ένα master μπάνιο είναι ένας μούστος. Δίνει ενήλικες ένα μέρος για να χαλαρώσετε, να διαχωρίσει τον εαυτό τους από τα παιδιά και να παραμείνει υγιής. Είναι ένα από τα πιο ακριβά αναβαθμίσεις μπάνιο, αλλά τίποτα που ξοδεύετε σε ένα κυρίως μπάνιο θα σας επιστρέψει δέκα φορές στη λειτουργικότητα και τις επενδύσεις.

υπόγειο υδραυλικών εγκαταστάσεων

Η προσθήκη υπόγειο υδραυλικών εγκαταστάσεων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής είναι φθηνή και εύκολη, έτσι ώστε να πληρώσει οικοδόμος σας για να το έχουν κάνει πριν να προχωρήσουμε σε. Σίγουρα, δεν είναι το πιο συναρπαστικό αναβάθμιση. Ακόμα, επιλέγουν για υδραυλικά στο υπόγειό σας – ακόμη και αν δεν έχει τελειώσει – έχει νόημα. Μπορείτε πιθανότατα θα τελειώσει το υπόγειό σας κάποια στιγμή στο μέλλον, και με τα υδραυλικά εγκατασταθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας οικοδόμησης σας εξοικονομεί χρήματα. Όταν είστε έτοιμοι να το τελειώσει έξω, δεν θα πρέπει να χωρίσει από σκυρόδεμα ή σχίσει έξω τείχη για την εγκατάσταση υδραυλικών εγκαταστάσεων. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να συνδέσετε το δικαίωμα στο υπάρχον υδραυλικών εγκαταστάσεων και προχωρήστε μπροστά στην διαμόρφωση και γυψοσανίδας.

Πλακάκια και δάπεδα

Ρωτήστε όποιον έχει ζήσει με την κακή ροζ πλακάκια για 10 χρόνια: Πλακάκια είναι δύσκολο να αντικατασταθεί. Απαιτεί μια σημαντική κατεδάφισης, και, στις περισσότερες περιπτώσεις, θα το αναβάλει ή να μάθουμε να ζούμε με κεραμίδι μισείς. Να μην εγκατασταθούν για πρότυπο κεραμίδι αν δεν είναι κάτι που αγαπάς, γιατί προσπαθούν να την αντικαταστήσει κάτω από το δρόμο είναι δαπανηρή και χρονοβόρα. Αναβαθμισμένη επιφάνειες βελτιώσει την εμφάνιση του μπάνιου σας γι ‘αυτό είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ακολουθήστε την ίδια αρχή με το δάπεδο, την επιλογή μακράς διαρκείας υλικά που θα βρείτε ελκυστικές. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε το χρώμα βαφής και εξαρτήματα, αλλά πλακάκια και δάπεδα θα είναι εκεί για λίγο.

επιπλέον αποθήκευση

Εάν μία από τις επιλογές σας για αναβαθμίσεις μπάνιο είναι αυξημένη αποθήκευση, η απάντησή σας θα πρέπει να είναι ναι. αποθήκευσης μπάνιο είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που δεν μπορούν να σκεφτούν αρχικά, αλλά μπορεί να κάνει τεράστιες βελτιώσεις στον τρόπο ζωής σας. Επιπλέον ντουλάπια, ενσωματωμένο ράφια και διοργανωτές κάνουν τη διαφορά ανάμεσα σε ένα σωριασμένο σπηλιά και ένα γαλήνιο καταφύγιο. Επιλέγουν αναβαθμίσεις που χτίζουν το χώρο που έχετε και να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα μπάνια σας εντελώς οργανωμένη.

καλύτερη φωτισμού

φωτισμού Builder βαθμού είναι σπάνια πηγή έμπνευσης. Είναι συνήθως πρότυπο over-the-καθρέφτη φώτα που είναι φθηνά για να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε. Μπορείτε να αναβαθμίσετε το πακέτο φωτισμού σας για τη δική σας αναθέτοντας την καλύτερη φωτιστικά, ακόμη και το σχεδιασμό για τα φώτα μπορεί. Ενώ ο φυσικός φωτισμός είναι πάντα καλύτερα, τα παράθυρα δεν είναι πάντοτε εφικτές σε ένα μπάνιο. Μακιγιάζ για την έλλειψη του φωτός με αναβαθμισμένο φωτιστικά που είναι εξοπλισμένα με φωτεινά LED φώτα που θα διαρκέσει.

Ξεχωριστή μπανιέρα και ντουζιέρα

Μια από τις πιο απλές αναβαθμίσεις μπάνιο με το οποίο για να πάρετε μια επιστροφή στην επένδυσή σας είναι μια ξεχωριστή μπανιέρα και ντους. Ξεχωριστούς χώρους αυξήσει την αξία του σπιτιού σας και να προσφέρουν περισσότερες λειτουργίες – ιδιαίτερα στον κύριο λουτρό. Ένα πρότυπο μπανιέρα και ντους combo μπορεί να κάνει το κόλπο, αλλά δεν έχει wow factor. Μια ξεχωριστή μπανιέρα και ντους δεν είναι ακριβώς μια ανακαίνιση Σαββατοκύριακο, οπότε αν αυτό είναι κάτι που θέλετε, αναβάθμιση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας οικοδόμησης αντ ‘αυτού. Θα ευχαριστήσω τον εαυτό σας αργότερα.

Οι κουζίνες μπορεί να πουλήσουν τα σπίτια, αλλά κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού μπορεί να σας πει ότι ένα άνετο, λειτουργικό μπάνιο είναι εξίσου σημαντική. Λειτουργία και το στυλ θα πρέπει να έρθει μαζί για να δημιουργήσουν χώρους που διατηρούν την οικογένειά σας οργανωμένη, πρέπει να ψάξετε για αναβαθμίσεις που είναι συμβατές με τον τρόπο που ζείτε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι δαπάνες λίγο περισσότερο σχετικά με τις αναβαθμίσεις μπάνιο σκέψη-έξω μπορεί να αυξήσει την αξία μεταπώλησης του σπιτιού σας – και την ικανοποίηση της οικογένειάς σας.