Skip to main content

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για Βιομηχανικές κουζίνες

Βιομηχανικές κουζίνες είναι κομψή και μοντέρνα, παρόλο που μπορεί να μην είναι για όλους. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν αγροικία ή μεταβατική κουζίνες, και η συζήτηση μαίνεται σχετικά με το τρίγωνο εργασίας της κουζίνας και το αν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ξύλινα πατώματα στην κουζίνα. Ωστόσο, όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι η βιομηχανική στυλ είναι ιδανικό για τους ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν να μαγειρέψουν όπως οι επαγγελματίες. Είναι επίσης μεγάλη για τους ανθρώπους που θέλουν να μιμηθούν την ωφελιμισμό του εμπορικού κουζίνα – ειδικά σε ένα περιβάλλον πατάρι.

«Βιομηχανικά κουζίνες στα σπίτια έρθει για πρώτη φορά στη δεκαετία του ’80 και του ’90, όταν έγινε της μόδας να έχουν μια επαγγελματική εμφάνιση κουζίνα στο σπίτι σας», εξηγεί ο Michael Schienke, Διευθυντής και των Ορκωτών Αρχιτέκτονας στο VORBILD Αρχιτεκτονική στο Λονδίνο. «Αν μαγειρεύετε πολλά, αυτές οι κουζίνες είναι μεγάλη. Είναι πρότυπο για κουζίνες όπου επαγγελματίες σεφ μαγειρεύουν νόστιμα γεύματα όλη την ημέρα.»

Χαρακτηριστικά της βιομηχανικής κουζίνα

Schienke λέει μια επαγγελματική κουζίνα είναι σύγχρονη, με επιφάνειες που είναι εύκολο να καθαριστεί. «Οι περισσότεροι πάγκοι θα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, που τους δίνει η“επαγγελματική”εμφάνιση», εξηγεί ο ίδιος. Updraft απορροφητήρες κουζίνας είναι επίσης ένα κοινό υποστήριγμα.

Έτσι, αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορούσατε να έχετε μια βιομηχανική κουζίνα σε ένα πιο παραδοσιακό σπίτι; «Στην παραδοσιακή ιδιότητες, όπου θα πρέπει να δημιουργήσετε μια υπερ-μοντέρνα διακόσμηση [στυλ] – σκεφτείτε παλιά θολωτή οροφή και όχι-αρκετά-πλήρως ζωγραφισμένο και αποκατέστησε τις ιδιότητες με λεία καναπέδες ιταλικό στιλ και μινιμαλιστικό εσωτερικό», λέει ο Schienke. «Σε αυτές τις περιπτώσεις, για να δημιουργήσετε μια έντονη αντίθεση, ένα all ανοξείδωτο χάλυβα σεφ κουζίνα θα δούμε μεγάλη.»

Sandra L. Steiner-Houck, Πρόεδρος και Senior Designer σε Steiner-Houck & Associates στο Mount Joy, PA, συμφωνεί. «Βιομηχανικές κουζίνες μπορούν να ενσωματωθούν σε οποιοδήποτε στυλ σπίτι αποτελεσματικά», λέει. «Θα ήθελα πολύ να συστήσω σε συνεργασία με έναν επαγγελματία ΧΝΝ (πιστοποιημένα σχεδιαστή της κουζίνας). Αυτό εξασφαλίζει ότι ενσωματώνει σωστά στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού.»Αλλά πιστεύει ότι είναι δυνατόν να επιτευχθεί μια βιομηχανική αίσθηση στην κουζίνα που είναι συνεκτική με και σέβεται το σχεδιασμό του σπιτιού.

Για να Marc Hottenroth στο Café συσκευές, ένα εμπορικό σήμα GE Appliances, μια βιομηχανική κουζίνα βασίζεται σε δύο παράγοντες. «Θεωρώ ότι αυτό που μοιάζει και πώς εκτελεί», λέει ο Hottenroth. «Συνήθως, ένας επαγγελματίας αισθητική ορίζει τη βιομηχανική κουζίνα. Αυτό περιλαμβάνει ισχυρή πόμολα, χερούλια βαρέως τύπου και φινίρισμα από ανοξείδωτο χάλυβα.»

συσκευές βαρέως τύπου

Εκτός από ανοξείδωτο χάλυβα, Steiner-Houck λέει βιομηχανικές κουζίνες θα διαθέτουν επίσης εμπορικές ή επαγγελματικές συσκευές βαθμού. «Είναι σχεδιασμένα για να εκτελέσει σε υψηλότερο επίπεδο, είναι εξαιρετικά λειτουργικό και ενσωματώνει πολύ ανθεκτικό φινίρισμα και επιφάνειες, σαν μια εμπορική κουζίνα,» Steiner-Houck εξηγεί.

Στην πραγματικότητα, οι συσκευές βαρέως τύπου είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό των βιομηχανικών κουζίνες. «Αυτοί είναι οι τύποι των συσκευών που έχουν σχεδιαστεί για να ξεχωρίζουν στην κουζίνα και να τραβήξει την προσοχή, όπως ένα 48-ιντσών ή 36-ιντσών σειρά,» λέει ο Hottenroth. «Αυτές οι περιοχές δεν μπορεί να είναι πραγματικά επαγγελματική τάξη λόγω των κατοικιών τους κανονισμούς ασφαλείας, αλλά θα πρέπει να έχουν βελτιωμένη απόδοση.» Συμβουλεύει ψάχνει για καυστήρες που μπορεί να προσφέρει ένα πλήρες φάσμα των ρυθμίσεων θερμότητας, από ένα εξαιρετικά χαμηλό 140 βαθμούς F σιγοβράσει για μια έντονη 18.000 BTU παραγωγή. «Επίσης, θεωρούν διπλή μοντέλα των καυσίμων με φούρνους και βαρέα ράφια του φούρνου πλήρη έκταση.»

Άλλα ζητήματα συσκευή

Built-in ψυγεία και πλυντήρια πιάτων είναι επίσης χαρακτηριστικά μιας βιομηχανικής κουζίνα. «Σκεφτείτε πολλαπλές συσκευές, όπως τα δύο πλυντήρια πιάτων, μία σε κάθε πλευρά του νεροχύτη ή πολλαπλές κάτω του πάγκου ψυγεία σε όλη την κουζίνα για την εύκολη πρόσβαση των συγκεκριμένων αναγκών γεύματος prep,» Hottenroth συμβουλεύει.

Λέει ότι η τεχνολογία επαγωγικές εστίες κερδίζει δημοτικότητα. «Ψάξτε για επαγωγή εστίες με sous vide. Αυτό είναι ένα είδος μαγειρέματος ακρίβειας στην οποία τα τρόφιμα μαγειρεύονται σε αεροστεγείς σακούλες σε ένα λουτρό νερού ελεγχόμενης θερμοκρασίας,»λέει ο Hottenroth. «Ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας καθιστά Μονόγραμμα cooktops επαγωγής ιδανικό για sous vide και άλλες τεχνικές μαγειρέματος ακριβείας.»

Ένα άλλο δροσερό εργαλείο για να εξετάσει για βιομηχανική κουζίνα: φούρνο πίτσα. «Μπορείτε να φανταστείτε τις δυνατότητες της καλύτερης φούρνο πιτσαρία για να δημιουργήσετε το τέλειο κομμάτι στο σπίτι;» Με το Μονόγραμμα 30-ιντσών Flush Εστία Φούρνος, Hottenroth λέει ότι μπορείτε να αποκτήσετε την απόδοση πιτσαρία ποιότητας. «Συνδυάζει την απόδοση ευθριπτότητας των παραδοσιακών άνθρακα και ξύλα φούρνους πίτσας με ακρίβεια και ευκολία ένα εξελιγμένο κατοικιών συσκευή», εξηγεί.

Ενώ από ανοξείδωτο χάλυβα είναι πάρα πολύ δημοφιλής σε βιομηχανικές κουζίνες, Hottenroth λέει ότι υπάρχει επίσης μια αυξανόμενη επιθυμία για συσκευές που μπορούν να συνδυάσουν πιο αρμονικά με την διακόσμηση του σπιτιού. «Σκεφτείτε Café Ματ Λευκό με πινελιάς λαβές του Χαλκού και πόμολα ή ματ μαύρο με ανοξείδωτο ατσάλι λαβές και πόμολα,» λέει. συλλογή Café περιλαμβάνει επίσης προσαρμοσμένα έγχρωμο λαβή και λαβή σετ με επιπλέον χρωματικές επιλογές της πινελιάς χαλκού και βουρτσισμένο μαύρο. «Τώρα μπορείτε να έχετε το χρώμα και το φινίρισμα που φαίνεται μεγάλη στο σπίτι σας και έχει το βιομηχανικό στυλ που κάνει μια δήλωση.»

Νεροχύτες και βρύσες

νεροχύτες Αγρόκτημα είναι αρκετά μοντέρνα, και Dan Χειρότερη σε Elkay συνιστά το Crosstown από ανοξείδωτο χάλυβα Αγρόκτημα νεροχύτη. «Σας δίνει το χώρο και τις επιλογές στυλ για να ενσωματώσει αυτή τη βιομηχανική αίσθηση σε κάθε κουζίνα, τη» χειρότερη, λέει. «Το μέγεθος του νεροχύτη είναι αρκετά μεγάλη για την αντιμετώπιση της βιομηχανικής μεγέθους των λεσχών, διατηρώντας παράλληλα και μια κομψή εμφάνιση.» Επιπλέον, ο ίδιος λέει ότι οι κλειστές στροφές παρέχει μια νέα, γεωμετρικά και βιομηχανικού σχεδιασμού. «Επίσης, οι ευθείες πλευρικά τοιχώματα και επίπεδο πυθμένα παρέχουν μια σύγχρονη ματιά και περισσότερο ζωτικό χώρο».

wallmount βρύση ποτ πληρωτικό

Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό σε μια βιομηχανική κουζίνα είναι ένα πληρωτικό ποτ. «Η Avado κουζίνα συλλογή βρύση με Elkay συνδυάζει καθαρές μοντέρνες γραμμές με εμπορικά και βιομηχανικά σχέδια που φαίνονται τόσο μεγάλη όσο λειτουργούν,» Χειρότερη εξηγεί. Ένας τοίχος mount βρύση με έναν εύκαμπτο σωλήνα σε μια άλλη μεγάλη προσθήκη. «Αυτή η βρύση αυξάνεται σε δημοτικότητα λόγω της ισορροπίας μεταξύ του ημι-βιομηχανική στυλ, ενώ εξακολουθεί να επαίρεται ένα κομψό και μοντέρνο φινίρισμα που ταιριάζει υπέροχα με τη σημερινή κατοικημένη τάσεις.»

Παρκέ

Βιτρώ σκυροδέματος είναι μια δημοφιλής επιλογή για τις βιομηχανικές κουζίνες. Υπάρχει ένα άλυτο συζήτηση σχετικά με τη χρήση των ξύλινα πατώματα σε κουζίνες (ή / και τα μπάνια), αλλά πολλοί σχεδιαστές χρησιμοποιούν σκληρό ξύλο ή κατασκευασμένο από ξύλο ή κεραμικά / πορσελάνη πέτρα κεραμίδι σε αυτό το είδος του σχεδιασμού της κουζίνας.

Χρωματιστά

Τέλος, ζητήσαμε Jody Finglas, Πρόεδρος της Finglas Ζωγραφική  στο Κρότωνα-on-Hudson, Νέα Υόρκη, για συμβουλές σχετικά με την επιλογή των χρωμάτων. «Βιομηχανικές ή εμπορικές κουζίνες έχουν την τάση να φαίνονται κάπως την κλινική επειδή ένα μεγάλο μέρος της κουζίνας είναι γεμάτη με ανοξείδωτο χάλυβα,» λέει ο Finglas. «Έχουμε επίσης διαπιστώσει ότι επειδή το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής είναι πλακάκια για να επιτρέπουν την εύκολη καθαρισμό και συντήρηση, μπορεί να είναι δύσκολο να εισαγάγει το χρώμα. Αλλά υπάρχουν ευκαιρίες για να κάνει το χώρο πιο συναρπαστικό.»

Συνιστά την εισαγωγή χρωματιστά πλακάκια όπως το κόκκινο και το κίτρινο στους τοίχους. «Αυτά τα χρώματα είναι πολύ δημοφιλή. Βοηθούν να σπάσει το χώρο και να επιτρέψει την κουζίνα για να φαίνονται λιγότερο βιομηχανικά «, λέει.

Finglas σημειώνει ότι βαμμένες επιφάνειες όπως πόρτες είναι επίσης μεγάλες περιοχές για να εισαγάγει το χρώμα. «Μια όμορφη κόκκινη πόρτα σε μια κουζίνα είναι κλασική και ελκυστική. Επειδή είναι ένα που τραβούν την προσοχή χρώμα, θέλετε να είστε προσεκτική σχετικά με το πού θα βάψετε κόκκινα στην κουζίνα, έτσι ώστε να μην το παρακάνετε «, λέει.