Skip to main content

Όμορφη Ιδέες Φωτισμός Living Room

Φωτισμός καθιστικό

Σαλόνια απαιτεί τρεις τύπους φωτισμού: περιβάλλον, εργασία, και προφορά. Το φως του περιβάλλοντος παρέχει ένα δωμάτιο με συνολική φωτισμού, φωτισμού εργασίας κατευθύνει το φως σε ορισμένες ζώνες εργασίας, και τα φώτα προφορά επισημάνετε συγκεκριμένα αντικείμενα. Μέσα σε αυτές τις βασικές απαιτήσεις είναι ένας κόσμος επιλογών. Είτε θέλετε κάτι διασκεδαστικό, όπως αυτό το δωμάτιο από Jonathan Adler, ή κάτι πιο συγκρατημένες, υπάρχει μια σχεδόν ατελείωτη προσφορά των ζωντανών ιδέες φωτισμού δωματίου για κάθε γούστο και ρύθμιση.

Ένα ισχυρό Ποικιλία

Ένα μείγμα από διαφορετικά είδη φωτισμού, τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία του χώρου, είναι απαραίτητη για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού συστήματος φωτισμού σαλόνι. Αν και το πρώτο πράγμα που έχετε την τάση να βλέπετε σε αυτό το δωμάτιο σε Cheyenne Αίθριο του Λονδίνου είναι το κεντρικό δελτίο φωτιστικό, υπάρχουν επίσης τρεις επιτραπέζιες λάμπες, λάμπα του ενός ορόφου, πέντε φώτα κατσαρόλα, και μια ελαφριά έμφαση στην οροφή από την πλευρά παράθυρο το δωμάτιο. Όλα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια πολυεπίπεδη και ισχυρή σύστημα φωτισμού, χωρίς σκιές.

Δύο σε ένα

Όταν πρόκειται για την εναέρια (του περιβάλλοντος) φωτισμό, είναι πάντα μια καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε δύο διαφορετικά είδη. Σε αυτό το κομψό σαλόνι με Su Hodges Interiors, φώτα κατσαρόλα παρέχουν το μεγαλύτερο μέρος του φωτός (το οποίο απλώνεται σε όλη την οροφή), ενώ μια μεταβατική κρέμεται φωτιστικό τονίζει το καθιστικό στο κέντρο του δωματίου.

πολλαπλές Φωτιστικά

Σε ένα μεγάλο δωμάτιο, ένα μονό εναέριο εξάρτημα μπορεί να μην είναι αρκετό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα φώτα κατσαρόλα είναι μια καλή λύση, αλλά αν τοποθετημένος φωτισμός δεν είναι για σας, υπάρχει μια άλλη δυνατότητα. Σκεφτείτε κρέμεται πολλούς αγώνες σε όλη την αίθουσα, όπως και σχεδιαστής Kari Wilbanks έκανε εδώ. Το κλειδί για την πραγματοποίηση αυτής της εργασίας βλέμμα είναι να κολλήσει με αρκετά απλή φωτιστικά που έχουν καθαρό σιλουέτες, και να τα κρεμάσετε σε ένα δίκτυο και όχι σε τυχαία σημεία σε όλη την οροφή.

Ανώτατο όριο Accent

Ο φωτισμός γύρω από την περίμετρο της οροφής μπορεί να παρέχει φως έμφασης καθώς και μια μοναδική λεπτομέρεια δεν είναι κοινές στα περισσότερα σαλόνια. Δεν είναι μόνο το φως έμφαση σε αυτό το δωμάτιο από την Creative Δυτική Αρχιτέκτονες τονίσουν τα αρχιτεκτονικά στοιχεία της οροφής, αλλά προσθέτει μια αύρα κομψότητας σε αυτό το εκλεπτυσμένο χώρο. Όταν πρόκειται για ζωντανό ιδέες φωτισμό του χώρου, δεν πρέπει να φοβόμαστε να σκεφτούν έξω από το κουτί.

Σκεφτείτε μια Arc

Δεν φώτα οροφής; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε μια κεντρική πηγή φωτός με έναν λαμπτήρα τόξου όροφο. Τα τόξα σε αυτούς τους τύπους των λαμπτήρων είναι γενικά αρκετά υψηλό, εξασφαλίζοντας ότι κανείς δεν θα χτυπήσει τους να ακουστεί, όταν τα πόδια κάτω, αλλά θεωρείται η τοποθέτηση εξακολουθεί να είναι σημαντική. Λάβετε υπόψη ότι οι εν λόγω φανοί είναι αρκετά μοντέρνο και λειτουργούν καλύτερα στη σύγχρονη ρυθμίσεις.

Γλυπτική Απλίκες

Κάντε μια τολμηρή δήλωση με μοναδικό απλίκες. Τα μοντέρνα απλίκες σε αυτό το δωμάτιο από Disc Interiors είναι ρυθμιζόμενα, επιτρέποντας στο χρήστη να αλλάξει το μέγεθος, καθώς και όπου το φως κατευθύνεται. Ακόμη πιο σημαντικό, παρέχουν μια μοναδική, γλυπτικό στοιχείο που καθορίζει ένα σύγχρονο ύφος για το χώρο.

Ενσωματωμένο Accent

Συμπεριλαμβανομένων φώτα έμφαση στην ενσωματωμένη ράφια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τονίσει ειδικά αντικείμενα και αξεσουάρ. Σε αυτό το δωμάτιο από την Juliette Byrne, το μάτι αμέσως συντάσσεται με τις φωτίζεται ράφια, κάνοντας για ένα φωτεινό και όμορφο εστιακό τοίχο.

Visual Υπόλοιπο

Ενώ είναι ωραίο να έχουμε ένα τέλος πίνακα και στα δύο άκρα του καναπέ, δεν είναι πάντα δυνατόν (ή κατά προτίμηση). Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να έχετε ακόμα οπτικά ισορροπημένο φωτισμό εργασία χρησιμοποιώντας ένα επιτραπέζιο φωτιστικό από τη μία πλευρά και ένα φωτιστικό δαπέδου, από την άλλη, όπως φαίνεται εδώ σε αυτή τη φωτογραφία είναι ευγενική προσφορά της Barbara Brown φωτογραφίας. Με αυτό τον τρόπο οι άνθρωποι κάθονται και στις δύο πλευρές του καναπέ πάρετε μια ίση ποσότητα φωτός.

Ανακατεψε και ταιριαξε

Σαλόνια απαιτούν πολλές διαφορετικές πηγές φωτός, αλλά δεν υπάρχει κανένας κανόνας λέει ότι πρέπει όλοι να ταιριάζουν. Ανακοίνωση σε αυτό το δωμάτιο από SFA Σχεδιασμός που η πολυέλαιο και απλίκες είναι κλασικό, αλλά οι επιτραπέζιες λάμπες είναι μοντέρνα. Η ανάμιξη παλαιών και νέων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσει ένα δωμάτιο μια πραγματική αίσθηση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας, γι ‘αυτό μην φοβάστε να αναμίξετε στυλ και εποχές.

Κρεμάστε μια δήλωση υποστήριγμα

Ζώντας δωμάτια με ψηλά ταβάνια μπορεί να είναι δύσκολο να διακοσμήσετε και στο φως. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την υψηλή οροφή εξετάσει ένα μεγάλο κεντρικό φωτιστικό σε στυλ take-ειδοποίηση. Το κλειδί για να κρέμονται φωτιστικά σε δωμάτια με ψηλά ταβάνια είναι να βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά χαμηλό ώστε να αισθάνονται σαν να είσαι μέρος του δωματίου και δεν χρειάζεται να στέλεχος λαιμό σας να αναζητήσετε και να δείτε αυτά. Ο πολυέλαιος Σπούτνικ σε αυτό το σαλόνι από τον Robert Dana Design είναι αρκετά μεγάλο και αρκετά χαμηλό ώστε να αισθάνεται σαν ένα μέρος της καθιστικό.

Μεγιστοποίηση Space και Λειτουργία

Συνδυάζοντας ένα φωτιστικό με ανεμιστήρα οροφής μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μεγιστοποιήσουν το διάστημα και τη λειτουργία. Αν και ανεμιστήρες οροφής δεν είναι σίγουρα τόσο δημοφιλής όσο ήταν κάποτε, σε θερμότερα κλίματα είναι μερικές φορές απαραίτητη. Αντί να προσπαθούμε να το παρακάνετε και την εγκατάσταση δύο εναέρια φώτα και τους οπαδούς, να εξετάσει δύο-σε-ένα επιλογές για να μεγιστοποιήσουν το διάστημα. Σε αυτό τα μέσα του αιώνα μοντέρνα δωμάτια, τα ντεμοντέ ανεμιστήρες οροφής ταιριάζει ακριβώς.

Επισημάνετε Αρχιτεκτονικές Λεπτομέρειες

Επισημάνετε αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες με εσοχή ή λωρίδα φωτισμού. Σε αυτό το σαλόνι με την Κ2 Σχεδιασμού, τα εξαίσια φάτνωμα οροφές τονίζεται από το φωτισμό έμφασης που εφιστά την προσοχή σε όμορφες λεπτομέρειες τους.

Εμπιστεύσου τα ένστικτά σου

Όταν πρόκειται για σαλόνι ανάβει το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε λίγη διασκέδαση και την εμπιστοσύνη στυλιστικές το ένστικτό σας. Ενώ τα φώτα σε αυτό το δωμάτιο από τον Jonathan Adler είναι όλα λίγο άγρια, εργάζονται από κοινού υπέροχα ως μέρος του αυτό το διασκεδαστικό, εκλεκτική δωμάτιο.