Skip to main content

Όμορφη σαλόνια με ενσωματωμένο Ράφια

Γιατί Built-Ins;

Σαλόνι ενσωματωμένο ins μπορεί να προσθέσει στυλ και προσωπικότητα, καθώς και την αποθήκευση. Και επειδή ενσωματωμένο ins μπορεί να σχεδιαστεί για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες του νοικοκυριού σας, οι επιλογές είναι σχεδόν ατελείωτες. Το παράδειγμα αυτό προέρχεται από Crisp Αρχιτέκτονες, με τη φωτογραφία από τον Rob Karosis. Αν θέλετε να δημιουργήσετε κλειστές αποθήκευσης, μια ανοιχτή περιοχή της οθόνης, ή προσοχή κλήση σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες έθιμο ενσωματωμένο ins μπορεί να προσφέρει την τέλεια λύση.

Μεγιστοποίηση Space

σπίτια A-πλαίσιο μπορεί να προκαλέσει ορισμένες επιπλοκές όταν προσπαθεί να διακοσμήσει και το χώρο μεγιστοποίησης. Η γωνία των τοίχων μπορεί να κάνει δύσκολη τη χρήση προκατασκευασμένα γραφεία χωρίς να προκαλούν μια οπτική διάλειμμα. Στην περίπτωση αυτή, προσαρμοσμένη σαλόνι ενσωματωμένο ins μπορεί να προσφέρει μια εξαιρετική λύση. Εδώ που ασκήθηκαν σε όλη τη διαδρομή μέχρι το ανώτατο όριο, μεγιστοποιώντας το χώρο και με βάση το μάτι προς τα πάνω.

Δύο Tone χρώμα

Προσαρμογή του built-in ράφια δεν πρέπει να σταματήσουμε με τις μετρήσεις. Ζωγραφική ενσωματωμένο ins, έτσι ώστε να έρχονται σε αντίθεση ή φιλοφρόνηση άλλα χρώματα σε ένα δωμάτιο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε ενδιαφέρον σε ένα δωμάτιο και να δημιουργήσει ένα κομβικό τοίχο.

Κρατήστε το Classic

Παραδοσιακό λευκό χτίζω-INS με κλειστά αποθήκευσης στο κάτω μέρος και ανοιχτή στην κορυφή είναι τόσο ευέλικτο ώστε να μπορεί να χωρέσει σε μόνο για κάθε στυλ σαλόνι. Επιλέγοντας ένα απλό ύφος υπουργικό συμβούλιο θα εξασφαλίσει ότι αν τα γούστα σας αλλάξουν και να αποφασίσετε να ανακαινίσουμε, οι εσωτερικές εντολές θα ταιριάζει πάντα.

Ράφια wraparound

Η ομορφιά του ενσωματωμένο ins είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει ένα σπίτι ή συγκεκριμένες ανάγκες του ιδιοκτήτη σπιτιού. Σε αυτό το δωμάτιο από την Ομάδα Wendt Σχεδιασμός, τα ράφια τυλίξτε γύρω από το δωμάτιο, που παρέχει έναν τόνο της αποθήκευσης και του χώρου προβολής. Μια κενή περιοχή αφέθηκε πάνω από τον καναπέ για να επιτρέψει για απλίκες και την τέχνη. Η χρωματική αντίθεση καταφέρνει να δημιουργήσει ένα κομβικό σημείο στη μέση του όλα τα ράφια.

Λιγότερο είναι περισσότερο

Σαλόνι ενσωματωμένο ins δεν πρέπει να είναι υπερβολικά διακοσμητικά ή περίτεχνα για να κάνει μια δήλωση. Το βελτιωμένο περίγραμμα του σχεδιασμού εσωτερικού μονάδα από την Angela Ελεύθερο Σχέδιο είναι εντυπωσιακή με γεωμετρική απλότητα της και προσθέτει στη συνολική σύγχρονη αίσθηση του δωματίου.

Κοντός και γλυκός

Όταν πρόκειται για σαλόνι ενσωματωμένο ins, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να οικοδομήσουμε πάντα από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Στην περίπτωση αυτή, γίνεται από την Pickell Ομάδα κτίριο Orren, ενσωματωμένο στα γραφεία εγκαταστάθηκαν περίπου στα μισά του δρόμου μέχρι τον τοίχο, κάτω από τα παράθυρα στις δύο πλευρές ενός πεζούλι. Καταφέρνουν να μεγιστοποιήσετε το διαθέσιμο χώρο, ενώ πλαισιώνουν το κομβικό σημείο και να μην μπλοκάρει το φως.

Επισημάνετε μια συλλογή

Built-in ράφια έρχεται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Και δεν χρειάζεται να στεγάσει μόνο βιβλία. Πολύτιμες συλλογές και καλοσχηματισμένα αξεσουάρ μπορεί να πάρει το κεντρικό στάδιο, όταν εμφανίζεται προσεκτικά και τονίζονται με φωτισμό έμφασης. Αυτό το παράδειγμα από Wilson φωτισμός αναδεικνύει τέλεια.

Αρχιτεκτονική Highlight

Προσαρμοσμένο ενσωματωμένο ins μπορεί να σχεδιαστεί για να τονίσει και να συμπληρώσει αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, όπως αυτή από Keith Bruns. Εδώ τα ράφια ελήφθησαν κοντά στο ταβάνι και ταιριάζουν με τα πλάτη των τόξων της οροφής. Οι απολήξεις στην κορυφή του στα ράφια των καταστημάτων λειτουργεί ως συνδετικό δύναμη μεταξύ των χτίζω-INS και τις καμάρες, που τους καθιστά εμφανίζονται σχεδόν ως μία μονάδα.

Ψηλός και Στενά

Μερικές φορές λιγότερο είναι περισσότερο, ιδιαίτερα σε χώρους όπου δεν υπάρχει πολύς χώρος τοίχο. Ψηλός, περιορίσετε ενσωματωμένο ins όπως αποδεικνύεται από Michael Abrams Σχεδιασμός μπορεί να βοηθήσει το πλαίσιο τζάκι και να ενισχύσει ένα κομβικό σημείο, ενώ παρέχει ακόμα κάποιο χώρο προβολής και αποθήκευσης. Ο φωτισμός έμφασης βοηθά να σχεδιάσετε το μάτι εκεί που θα έπρεπε να πάει.

Πλαϊνή όψη

Ενώ η συμμετρία είναι φυσικά ελκυστική στο μάτι, δεν είναι πάντα η σωστή απάντηση. Σε αυτό το δωμάτιο από Portico Σχεδιασμός, μια ενσωματωμένη μονάδα εγκαταστάθηκε στη μία πλευρά του μανδύα για να στεγάσει την τηλεόραση και άλλα αντικείμενα. Αντί για το τζάκι είναι το μοναδικό σημείο εστίασης, γίνεται μέρος ενός τριγώνου σε σχήμα εστιακό χώρο με την τέχνη κρέμεται πάνω, και την τηλεόραση.

Χτισμένο σε Καθιστικό

Ο όρος «ενσωματωμένο» δεν αναφέρεται μόνο σε ράφια. Καθιστικό μπορεί επίσης να είναι ένα συστατικό. Αυτή η ενσωματωμένη μονάδα γίνεται από MK Ανάπτυξης έχει το καλύτερο και των δύο κόσμων, με κλειστά ντουλάπια από τη μία πλευρά και ένα ενσωματωμένο κάθισμα με συρτάρια κάτω από την άλλη.

Πλωτή Ράφια

Δημιουργήστε μια σύγχρονη ματιά με απλό κυμαινόμενο ράφια. Η έλλειψη υλικού και διακοσμητικά στολίδια κρατά το καθαρό βλέμμα, ενώ το σκούρο χρώμα προσθέτει δράμα. Μια ματιά από το State Street σχεδιασμού, όπως αυτό είναι αρκετά εύκολο να αντιγραφεί χρησιμοποιώντας κομμάτια κομμένα ξύλα σε μέγεθος, αλλά για να πάρει το βλέμμα να είναι σίγουρος για να ζωγραφίσει τον πίσω τοίχο ένα παρόμοιο χρώμα στα ράφια.

Σκεφτείτε έξω από το Τείχος

Built-in δεν χρειάζεται να είναι πάντα ενάντια σε έναν τοίχο. Μερικές φορές μπορεί να ενσωματωθεί σε άλλες περιοχές του δωματίου κατά τρόπο που καθιστά πολύ πιο λογικό. Αυτά τα ράφια που είναι χτισμένο σε μια σκάλα είναι μια μεγάλη χρήση του χώρου από τη λεωφόρο Β εξελίξεις. Δεν επιβάλλουν στο υπόλοιπο του δωματίου και να παρέχει άφθονο χώρο αποθήκευσης για τα βιβλία και τα αξεσουάρ.

Δεν frills Built-Ins

Μερικές φορές η απλότητα είναι το καλύτερο. Αυτές οι μη-frills, χωρίς πλαίσιο ενσωματωμένο ins από Memar Αρχιτέκτονες Inc παρέχει άφθονο χώρο, ενισχύοντας παράλληλα μια σύγχρονη αισθητική. Οι καθαρές γραμμές παρέχουν μια ωραία αντίθεση με τις καμπύλες γραμμές των επίπλων, η οποία είναι σημαντική για τη δημιουργία ενός αίσθηση του βάθους.