Skip to main content

Όμορφη Σκυρόδεμα Patio ιδέες, σχέδια και υποδείγματα

Η ευελιξία του σκυροδέματος

Από όλα τα διαθέσιμα κατασκευή βεράντες υλικά, σκυρόδεμα είναι το πιο παραδοσιακό αλλά και ευέλικτη επιλογή. Είναι λείο, καθαρό, μπορεί να ρίχνει και να διαμορφωθεί σε καμπυλόγραμμα ή γεωμετρικά σχήματα, και, με την προσθήκη των αποχρώσεων, μπορεί να γίνει οτιδήποτε άλλο εκτός από το κλασικό ανοιχτό γκρι.

Άλλα οφέλη: προσφέρει μονιμότητα, την αντοχή, και είναι αρκετά φθηνή, ακόμα περισσότερο αν το κάνετε μόνοι σας, αρκεί να ξέρετε τι κάνετε και είναι περισσότερο από ικανό να πραγματοποιήσει την εργασία. Για την έναρξη do-it-yourselfers, δεν είναι εύκολο έργο, ούτε είναι δουλειά ενός ατόμου. Αν δεν είστε σίγουροι μπορείτε να αντιμετωπίσουμε ένα έργο αίθριο συγκεκριμένα για τη δική σας, προσλάβετε έναν εργολάβο.

Δεν μπορείτε να πάει στραβά με ρίχνει μια απλή πλάκα από σκυρόδεμα, αλλά αν θέλετε να προσθέσετε υφή ή ένα μοτίβο, ορισμένες τεχνικές μπορούν να εφαρμοστούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ωρίμανσης. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να προσθέσετε υφή είναι να εφαρμόσει μια σκούπα σκληρό πάνω από το σκυρόδεμα στέγνωμα, μία φορά σε κάθε κατεύθυνση, η οποία θα δώσει στην επιφάνεια κάποιο «δόντι» και να κρατήσει από το να γίνει ολισθηρό όταν είναι υγρά.

εύκολη κυβόλιθοι

Σκυροδέματος επιστρώσεων είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία σχημάτων, μεγεθών, χρωμάτων και υφές, και μπορούν να τοποθετηθούν πάνω σε ένα κρεβάτι του γεμάτο άμμο. Εάν φοβούνται την ιδέα των ζιζανίων ή εθελοντή φυτά που αναπτύσσονται μεταξύ των χώρων, επιστρώσεων μπορεί να χτυπιούνται μεταξύ τους για μια ομαλή, συνεχής επιφάνεια. Αν έχετε επιλέξει την πιο παραδοσιακή μέθοδο αφήνοντας κενά μεταξύ των επιστρώσεων (Αυτό σημαίνει ότι θα αγοράσουν λιγότερα επιστρώσεων), που μπορεί να γεμίσει με μικρό χαλίκι, βότσαλα, ή ένα στενό, χαμηλής ανάπτυξης κάλυψη του εδάφους.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά εντυπωσιακά και ποικίλες υπαίθριες βεράντες από σκυρόδεμα.

Ινδικό Φαράγγια

Όμορφη Σκυρόδεμα Patio ιδέες, σχέδια και υποδείγματα

Σκυρόδεμα βεράντες βασιλεύει στο Παλμ Σπρινγκς, ειδικά όταν ο ήλιος δύει πίσω από τις κορυφές του San Jacinto. Είναι μια έρημο κοινότητα με λίγες βροχοπτώσεις, πολύ ήλιο και υψηλές θερμοκρασίες, και αυλές με πιο hardscape από softscape. Τα φυτά που κάνουν ευδοκιμούν σε αυτό το κλίμα περιλαμβάνουν το νερό-σοφός παχύφυτα και κακτοειδή.

Μια Midcentury Σύγχρονη σπίτι στην περιοχή του Ινδικού Φαράγγια Palm Springs’, που σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες William Krisel και Stan Sackley, έλαβε ενημέρωση από Monty Collins Interior Design για να το φέρει στον 21ο αιώνα. Αυτό το αίθριο διαθέτει ένα κλασικό σκούπα-σάρωσε φινίρισμα. Το λευκό φύλλο μετάλλου σύνολο αίθριο είναι Topiary συλλογή Richard Schultz για Knoll και είναι διαθέσιμο σε άλλα χρώματα.

Νερό-Wise Σχεδιασμός

Νερό-Wise Σχεδιασμός

Τα χρώματα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό είναι συνέχεια έξω για τη σύνδεση των χώρων του σπιτιού Αριζόνα. Σχεδιασμένο από Coffman Studio, το ναυπηγείο διαθέτει οξύ φινίρισμα βεράντες σκυρόδεμα και επιστρώσεων, ένα σκουριασμένο λάκκο πυρκαγιάς μετάλλου, έντονα κίτρινα και Aqua τοίχους, rusticated γλάστρες χάλυβα, διακοσμητικές χλόες, παχύφυτα, και ένα κάλυμμα για φιλτράρεται σκιά.

Αυτός είναι ο Simon χαλάρωσης στο συνθετικό χλοοτάπητα.

Ρίζες Midcentury

 Ρίζες Midcentury

Ένα νέο σπίτι με Midcentury Σύγχρονη επιρροή βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου στο Λος Άντζελες, όπου μια ιστορική Lloyd Wright (γιος του Frank Lloyd Wright) δομή χτίστηκε και αργότερα μετακόμισε στο Colburn Σχολής. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από Bonura κτίριο, το μεγάλο κατοικία περιλαμβάνει μια γεωμετρική πισίνα και ένα αίθριο σκυρόδεμα με καθαρές, οριζόντιες γραμμές.

Χύνεται στη θέση

Υψόμετρο Αρχιτέκτονες σχεδίασαν το σπίτι, αυλή, και το τοπίο για αυτό το πανέμορφο σύγχρονο σπίτι στο Healdsburg, Καλιφόρνια. Οι πλάκες από σκυρόδεμα χύθηκαν στη θέση του και πλυθεί με οξύ. Αυτές οι λωρίδες πρασίνου κάλυψη του εδάφους είναι διαβολάκι το θυμάρι, η οποία αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, παραμένει συμπαγής και μπορεί να περπατήσει επάνω. Η αυλή πλαισιώνεται με λευκό, γκρι και μαύρο μικρό χαλίκι.

Αυτή η ομαλή μετάβαση

Ομαλή μετάβαση αίθριο

Η ιδέα μέσα του 20ου αιώνα από το σχεδιασμό μιας μετάβασης απρόσκοπτη από εσωτερικούς χώρους σε εξωτερικούς χώρους είναι αυτή που συνεχίζεται και πάντα φαίνεται μοντέρνο. Ο σχεδιασμός έχει περισσότερο νόημα με τα σπίτια το ένα-ιστορία, επιτρέποντας στους επιβάτες να περπατήσει έξω από ανοικτή συρόμενη γυαλί ή γαλλικά πόρτες και σε μια αυλή με λίγη προσπάθεια και να προχωρήσουμε μπροστά και πίσω με ευκολία. Για μια ομαλή, μετάβαση επίπεδο, τίποτα δεν κτυπά σκυρόδεμα, ειδικά αν το υλικό και το χρώμα εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους είναι τα ίδια ή τουλάχιστον φαίνεται να είναι.

Αυτό το σπίτι του Σιάτλ που χτίστηκε το 1950 ανακαινίστηκε από Lane Williams Αρχιτέκτονες και διαθέτει δύο μεγάλες συρόμενες πόρτες που ανοίγουν το κρησφύγετο και τα δωμάτια τραπεζαρία στο αίθριο του ίδιου επιπέδου.

Παλμ Σπρινγκς Αίθριο

Παλμ Σπρινγκς Αίθριο

Μια κακή 1980 αναδιαμορφώνει του σπιτιού Αλεξάνδρου στο Παλμ Σπρινγκς είχε αποκολληθεί από H3K Σχεδιασμός Ανακαίνιση να αποκαλύψει Midcentury Σύγχρονη ρίζες του. Μια ως επί το πλείστον από σκυρόδεμα αυλή ενσωματώνει ένα λάκκο φωτιά που είναι στο ίδιο επίπεδο με το έδαφος, δεδομένου ότι είναι μια σπάνια χρησιμοποιείται το χαρακτηριστικό. Σε μηδενικό επίπεδο, ένα μπαρ ή επιπλέον τραπέζι μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από το λάκκο για ένα κόμμα, με το από τη φωτιά, φυσικά.

Νίκαια Pads

Acid-πλύθηκε φυσικό-γκρι χύθηκε-in-place μαξιλάρια σκυροδέματος

Acid-πλύθηκε φυσικό-γκρι χύθηκε-in-place Τα μαξιλάρια σκυρόδεμα interplanted με ένα μείγμα από θυμάρι, Scotch, και Irish moss καλύψεις εδάφους. Σχεδιασμένο από πτώση Waters Τοπίο, το αίθριο, στην περιοχή Kensington του Σαν Ντιέγκο, διαθέτει IPE ενσωματωμένο καθιστικό, αρχιτεκτονικά γλάστρες, και ένα λάκκο φωτιά με έναν πίνακα-μορφή φινίρισμα.

βορειοδυτικά Σύγχρονη

Βορειοδυτικά Σύγχρονη αίθριο

Με σκούρο αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, όπως μια στέγη ψευδαργύρου, θέσεις χάλυβα, ένα υπαίθριο τζάκι επενδυμένα σε Choctaw ψαμμίτη, ένα μαύρο βότσαλο τελείωμα σε επιφάνειες πισίνα, και μαύρο γρανίτη στις άκρες κάτω από την ίσαλο γραμμή, μια καθαρή, ανοιχτόχρωμη αίθριο είχε νόημα να WA Σχεδιασμός Αρχιτέκτονες. Η εταιρεία σκυρόδεμα Berkeley-based με λευκό τσιμέντο Portland για αυτό το ειδικά σχεδιασμένο αίθριο στο Saratoga, California.

Χρωματιστά Σκυροδέματος

Χρωματιστά αίθριο σκυρόδεμα

Οι Freeform χρωματιστές πλάκες από σκυρόδεμα που μοιάζουν με μεγάλες επιστρώσεων πλακόστρωτα διαχωρίζονται με χαλίκι κανάλια σε αυτό το σχεδιασμό αίθριο με Stout Build-Σχεδιασμός. ο σχεδιασμός βρίσκεται σε Playa Del Rey, Καλιφόρνια, διαθέτει ξηρασία ανεκτική εξωραϊσμού, ένα ενσωματωμένο φωτιά λάκκο με καθιστικό, και ένα ενσωματωμένο μπάρμπεκιου.

Απηχώντας Σχήματα

Απηχώντας Σχήματα

Τα γεωμετρικά σχήματα του παρόντος ανακαινισμένο σπίτι επαναλαμβάνεται στο αίθριο σκυρόδεμα και πισίνα surround, η οποία συνδυάζει και τις εσωτερικούς χώρους με τους εξωτερικούς χώρους. Ένα έργο ομάδα που περιλάμβανε Βασικά Κατοικία, Πισίνα Περιβάλλοντα, Jason Osterberger σχέδια, και Randy Angell σχέδια, ο υπαίθριος χώρος περιλαμβάνει ένα γραμμικό τζάκι και εστία που απλώνεται στην αρχιτεκτονική σιντριβάνι.

Mod Patio και Wall

Mod Patio και Wall

Οτιδήποτε άλλο εκτός από ένα απλό, λείο σκυρόδεμα αίθριο θα δούμε απασχολημένος και να ανταγωνίζονται με τα άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία αυτού του ναυπηγείου, όπως η αμοιβάδα / τοίχο ελβετικό τυρί και έντονα χρώματα έπιπλα εξωτερικού χώρου. Το τοπίο για αυτό το κατάλυμα Όρεγκον σχεδιάστηκε από Anita Van Asperdt της LandCurrent και μείγματα μοντέρνα στοιχεία με τις γύρω πλαγιές.

Πλωτή κυβόλιθοι με μικρό χαλίκι

Πλωτή κυβόλιθοι με μικρό χαλίκι

Οι Ομοιόμορφα τοποθετούνται σκυροδέματος επιστρώσεων βυθίστηκε σε ένα κρεβάτι από στρογγυλό χαλίκι για ένα μείγμα από υφές. Σκυροδέματος επιστρώσεων μπορούν να αγοραστούν ή cast-in-place και γίνονται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη.

Μικρές Space-Λύση

 Μικρές Space-Λύση

Επειδή townhomes και τα σπίτια αίθριο έχουν περιορισμένη υπαίθριο χώρο, είναι λογικό να έχουν εξωτερική δάπεδα που είναι απλό και εύκολο να περπατήσει. Ακόμη και σε μια μικρή αυλή, το Σαν Φρανσίσκο με βάση το Bella Vita Κήπος Design επιδέξια ενσωματωθεί φύτευση κρεβάτια για χρυσό βαρέλι κάκτος, γλυπτά και άλλα παχύφυτα. Ένα χαμηλό τοίχο επιτρέπει την θέα στα γύρω βουνά.

Από τη Νότια Αφρική

Ένα αίθριο σκυρόδεμα σχεδιάστηκε από LevEco Αρχιτέκτονες της Νότιας Αφρικής με ένα κάλυμμα κατασκευασμένο από IsoPine, το οποίο είναι ένα σύνθετο υλικό πολυστερίνης. Όπως και πολλά σύγχρονα σπίτια, το δάπεδο σκυροδέματος είναι στο ίδιο επίπεδο όπως σε εσωτερικούς χώρους, δημιουργώντας μια μετάβαση άνευ ραφής στην αυλή.