Skip to main content

Апартамент Decorating Идеи от нулата и с ограничен бюджет

Преместване в първия си апартамент е голям. Така е в списъка със задачи, особено ако сте украсили от нулата – и с ограничен бюджет. Преди да правиш нещо, не забравяйте да промените адреса си с USPS . След като направите това, вие сте готови да се мисли за декориране на новия си апартамент. Тези апартаменти декориране идеи идват с основния списък за пазаруване, за да започна. Списъкът се фокусира върху елементите във всяка стая, които създават най-големия взрив за вашия бюджет.

При преместване в нов апартамент, първата ви задача е да се избере две места, които искате да се даде приоритет на първо място. В дневната и спалнята има вероятност двете най-важни пространства в своето място. Те могат също така да бъдат двете стаи, които изискват най-много инвестиции. Независимо кой стаи, който искате да се справи на първо място, се визуализира как ще се използва помещението, за да го представи. Съсредоточете се върху качеството, а не количеството. За да започнете, да разгледаме тези жилищни де идеи и да видим кой ще ви даде най-вдъхновение.

Обща апартамент декоративни идеи

Апартамент Decorating Идеи от нулата и с ограничен бюджет

Има няколко елемента, които трябва да имат предвид като към всяка стая в апартамента. Те са достъпни, и те правят голяма разлика в облика на помещението.

Обща списък за пазаруване за новата си апартамент:

 • лечения прозорец за всяка стая
 • Две осветителни тела за стая

лечения на прозорци

Нищо не прави един поглед стая недовършен по-бързо от голи прозорци. Да не говорим, ще бъде лишена от личния живот. Дали ще върви с щори или пердета и прости прът завеса, не забравяйте да добавите лечения прозорец към всяка стая в новия си апартамент. Не знам какъв ще е той? Изберете един прост неутрален нюанс. Винаги можете да добавите втори завеса панел в геометрична печат или смели цветове.

Осветителни тела

Периодичната размяна на скучни, основните осветителни тела може да направи огромна разлика в това как вашата стая изглежда и функционира. Някои осветително тяло идеи включват:

 • Висулка светлини
 • А по-стилен, подмяна режийни осветително тяло
 • стенни аплици
 • Настолни лампи
 • А лампиони
 • Захранван с батерии, LED осветление под-кабинет

Като правило, се опитват да имат два различни източника на светлина във всяка стая. Например, добавете лампиони и отгоре осветително тяло в собствения си хол, настолна лампа и висулка в спалнята си и отгоре осветително тяло и осветление под-шкаф в кухнята.

Купете всички тела едновременно, за да се създаде усещане за потока в апартамента. Ако сте под ръка, можете да ги инсталирате сами. Или ако предпочитате да не работи с електричество, извикайте електротехник или се възползвайте от нова линия дома услуга на Amazon.

Апартамент декориране идеи за новия си антрето

Имате ли определена входа? Възползвайте се от пространството чрез добавяне на някои функции към него.

Антрето списък за пазаруване:

 • Тясна маса, шкаф или пейка
 • Огледало
 • стенни куки

Тесен маса, шкаф или пейка

Това ще бъде Вашето входа фокусна точка и за всякакви неща за ключове, чанти и поща. Тясна позиция ще поддържа зоната от чувството затворен вътре. Потърсете парче, което има допълнително място за съхранение, като чекмеджета, рафтове или шкафове. Ако имате нужда от място, където да седнете и да се премахне или постави на обувките си, помислете за добавяне на една пейка, че могат да работят като маса за влизане и тоалетка пейка. Изберете един с място за съхранение, или един с високи крака, където можете да завия кошници за обувки и други предмети.

огледало

Дръж огледало над вашата маса или пейка. Огледало добавя вертикална височина до настройката и ви позволява да си направите проверка, когато сте идват и си отиват. Огледала също направи страхотна работа за разширяване на малки пространства.

стенни куки

Добави серия от стенни куки или багажник стена от входа за организиране якета и раници. Ако имате много по-малки елементи като чадъри и шапки, виси торба платно на една от куките да ги задържи.

Апартамент декоративни идеи за всекидневната

Как ще използвате хола? Най-вероятно ще се нуждаят от качество на диван и някъде да рита краката си. Ще има ли телевизор в хола си? Къде ще отидат вашите устройства?

Дневна стая списък за пазаруване:

 • Диван
 • Масичка за кафе или табуретка
 • стена изкуство
 • ТВ шкаф / библиотека

Диван

Диванът е звездата на хола, така че инвестира внимателно. Това е разумно да се избере най-голямото от вас може да се побере в пространството. Не се притеснявайте, ако сте се занимават с малък хол; има много малък апартамент дивани, които са също толкова стилно и удобно, както по-големите. Ако бюджетът ви е ограничен, отидете втора ръка пазаруване за вашия диван. По-стари или винтидж дивани са добре направени, и винаги можете да хвърлят калъф за един, за да го освежите.

Масичка за кафе

Следващото парче да се помисли да служи двойно мито: масичката за кафе. Не се чувствайте ограничени от думата “маса”, или; табуретка е чудесен заместител. Ако мястото позволява, изберете един тесен, правоъгълна табуретка, която работи като една пейка или маса. Можете да добавите тава на върха, за да настроите напитки. В допълнение, много османците идват с вътрешна памет за одеяла и списания.

стена изкуство

Вероятно имате голям бяла стена зад дивана си пространство, за да се справят с. Ако сте под наем, боядисване или тапети може да не е възможно. Въпреки това, стратегически поставяне на колекция от предмети или рамкирани снимки, галерия стил, може да е всичко, което трябва. Алтернативно, виси върху килим или гоблен на стената, за да добавите малко цвят и текстура на вашия хол.

Телевизионен кабинет

А медиите или шкаф за телевизор е чудесна мебел за включване в първоначалния си план хол де, дори и да стенен монтаж вашия телевизор. Тя добавя съхранение на вашия хол за нещо повече от вашите медии. Изберете тесен стил с много рафтове, врати и чекмеджета за оптимално използване на пространството.

Апартамент декориране идеи за кухня / трапезария

Може да имате определен трапезария, или може би само една малка за закуска или кухня с остров и бар столове. Какъвто и да е случаят, има няколко от първа необходимост за извършване на максимума от трапезария и кухня.

списък Кухня / трапезария пазаруване:

 • Маса и столове
 • Таблица бегач

Маса и столове

Изберете универсален таблица, която може да служи много цели – ще го използвате често. Похвалете на масата и за употребявани столове гледам, ако не може да си позволи и двете. Ако вашата кухня ще служи като вашия кът за хранене, прекалено, тогава помислете за добавяне на една от тези идеи кухненски остров с изпражнения или висок бар маса, вместо маса за хранене. А по-висок настройка на маса може да служи като си за хранене и маса за закуска, храна подготовка и място за съхранение и мини офис площи.

Таблица бегач

А бегач маса е дълга лента от плат, който добавя поп на цвят или стил на вашата маса. За разлика от покривка, която покрива цялата повърхност, маса бегач добавя ивица край на масата за по-модерен вид. Просто, включващо плъзгач могат да добавят усещане за дизайн на вашата маса и да направи вашата маса за определяне по-интересно.

Апартамент декориране идеи за спалнята

Вашата спалня трябва да си светилище. Съсредоточете се върху запазване на пространството подредена, кани и спокоен. Не попадайте в капана на закупуване на целия комплект спалня; е по-добре да има възвишен легло и една или две нощни шкафчета, отколкото набор от спалня претоварена, шест части.

Нов списък апартамент пазаруване за спалнята:

 • Матрак
 • лицева дъска
 • Нощното шкафче (или две)
 • Closet организация предмети

Матрак

Инвестирайте в най-добрите и най-удобни матрака можете да си позволите. В края на краищата, вие ще прекарват повече време на вашия матрак, отколкото навсякъде другаде в новия си апартамент. Запазване на вашите творчески бюджетиране за останалата част от стаята.

лицева дъска

Таблата е готино, модерна и идеален за малки спални. Дори и да не разполагате с пространство или бюджет за bedframe, никога не пропуснете таблата; тя завършва външния вид на вашата спалня като нищо друго. Ако пари в брой е стегнат, вижте тези таблата идеи.

Нощни шкафчета

В зависимост от размера на новата си спалня, можете да изберете една малка масичка или традиционен шкафче. Не се чувствам като трябва да се получи съвпадение на двойка, или; смесване и съвпадение нощни шкафчета е забавно избор дизайн.

организация Closet

Ако не използвате вашия килер ефективно, дрехи, обувки и различни изделия неминуемо ще попаднат в спалнята си пространство. Няколко килер организация елементи, за да бъдат разгледани, са:

 • Висящи организатор за обувки (чудесно за нещо повече от обувки)
 • Кутии и контейнери
 • Врати, монтирани организатори
 • стелажи
 • куки

За повече идеи за това как да организирате гардероба ви, особено ако то е малко, се запознайте с тези малки килер и не дрешник идеи.

Започнете с тези от първа необходимост и да живее с тях за известно време. Както можете да се запознаете новия си апартамент, ще излезе с идеи за това какво още може да се наложи. Продължи да слой си пространство с повече елементи като бюджетът Ви позволява. Кои стаи ще ви украсяват за първи път в новия си апартамент?