Skip to main content

Бял с тире на Индустриален Charm: CLOUD за съвместна работа в Барселона

Съвременни офиси са далеч от тези скучни кабини на 90-те, които изглеждат ограничаващи както и безлична. Днешните офиси се чувстват много по-различни, индивидуални и привлекателно. Те са внимателни смесица от тихи, работни станции, които подобряват производителността на труда и отворени, социални зони, които насърчават споделянето на идеи и опит. Индивидът е толкова важно, колкото екипа и обратно. Привеждане именно тази философия на Coworking ведомство CLOUD в Барселона е великолепен дизайн от MESURA че ви пренася в един свят на лъчиста бяло!

Съвременно CLOUD за съвместна работа офис площи в Барселона

Офисът на 750-Sqaure метра в Барселона притежава десет частни офиси, 70 индивидуални работни станции и две просторни зали за срещи, заедно с релаксиращ общите части на сградата, които носят служителите заедно. Белият цвят е цветът избор за фона и поток от естествена светлина от Принос за това има “голяма” външен вид. На закрито растения и комуникационни възли жълт цвят носят в неутрално пространство, докато бетонни колони и стъклени кубчета вратар в текстурни контраст. Има известна присъща индустриална настроението по време на офиса и да го наднича през уреденото, съвременен финала, където е възможно.

Откритите бетонни колони и стъклени стени оформят частните офис площи

Light попълнено и бяло офис съчетава частни и обществени зони

Стайни растения носят зеленина на съвременната офиса

Track осветление в бели смеси в неутрален фон

Дърво и бетон вратар в текстурни красота

Тъмната рамките на стъклените стени котви светлина, прохладна интериора с дълги коридори и вградени дървени пейки, предоставящи импровизирани зони за бърз разговор. Гъвкавост при подреждане на работните зони и прекрасна песен осветление постави последните щрихи на стилна и спокойна офис, който е непременно свързан с прогонят вашите понеделник сутринта блус.

Килими и столове донесе цвят настройката на неутрален офис

Slim дървена пейка осигурява комфортен кът за пространство в офиса

Общата площ за почивка на съвременния офис в Барселона

Стъклени кабини осигуряват една спокойна и тиха работно пространство

Десет частни офиси и седемдесет работни пространства, сгушени вътре CLOUD за съвместна работа