Skip to main content

Великолепната средата на века модерни жилища дизайнерски идеи

Защо Mid-Century Homes са Трайна Любими

Това, което прави модерни жилища автентични, средата на века, така неустоими след всички тези години? Може би това е така, защото на техните основно опростени форми. Помислете елегантни линии или органични криви, често прекъсвани от големи прозорци, които обединени интериорни пространства с прекрасен пейзаж.

Движението за дизайн средата на века, която започна през 1940-те и увит в началото на 1960, празнува сватбата на форма и функция с минимален и често скромно проектиран жилищен архитектура и декорация на дома. Той също така е периодът, който постави началото на ерата на дома наслада, които продължават и до днес. За първи път, средните собственици започнаха персонализиране на техните жилищни пространства както вътре, така и извън него, за да се отрази техния вкус и начин на живот. Може би това честване на себе си у дома защо модерни жилища средата на века са все още архитектурен любим. За да получите нашата същност, ето следните примери.

Очарователна средата на века Cabin

 Очарователна средата на века Cabin

типична къща от средата на века е известен със своята един етаж и в близост до земята дизайн често белязан от значителни прозорци. Въпреки това A-рамка домове, като този Калифорния кабина черта на Glamping Hub, бяха също толкова популярни като втори дом. Това жилище е с открита план етаж, на два етажа с горната същество лофт, и разбира се с големи прозорци. минимално озеленяване Дворът също се корени в естетиката на средата на века. Външните пространства се чувства като разширение на жилището, поради е остъклен фасада.

Класически двуетажна средата на века модерна къща

 Класически двуетажна средата на века модерна къща

Ето един класически жилище средата на века застроена през 1951 г. и наскоро актуализирани от архитект, карибски Даниел Мартин. екстериора на дома носи някои от стандартните детайли на класическия стил. Обърнете внимание на големи групи от прозорци, ниска височина фронтон покрив успоредно на фасадата на и микс от сайдинг материали, тухли, дърво и метал, като всички добавка визуално привлекателни модели и текстури. Интериорът се отличава с отворен живее договореност гарнирани с високи сводести тавани.

Елегантен и модерен Модифициран Ranch House

 Елегантен и модерен Модифициран Ranch House

Професионална къща флипер Джеймс съдия възстановен този средата на века модерен ранчото си бивш, красива слава. Blue и бяла боя набра кода на тухла екстериора. Елегантният трева и камъче двора комбинира със стилен матирано фехтовка предприеме ограничаване на обжалване на дома в нов шик ниво. Глазура за този пословичен кексче е много голям брой улицата вземане това жилище истински запушалка трафик.

Разтегнат средата на века Modern Ranch House

 Разтегнат средата на века Modern Ranch House

Вграден през 1962 г., този модерен красота средата на века споделя от Terrie О’Конър брокерите е разтегнат ранчо къща Преливаща Mad Men обжалване. Стъклени стени и прозорци clerestory двете отличителните белези на висок клас фермерите, наводнение интериора с естествена светлина през деня. Интериорът се отличава с отворена концепция, която, ако не сте в течение със, се превърна в нещо по време на движение модернистичния.

Woodland Home Вдъхновен от бунгало на средата на века

Woodland Home Вдъхновен от бунгало на средата на века

Обратно през 1950, скандинавски шик беше също толкова широко достъпна, колкото е днес. Това средата на века кабина забелязан на Glamping Hub, напомня на скандинавско бунгало. Външната му представлява драматична скатен покрив и таван високи прозорци. Последните се ожени за красива гледка открит с главния закрит жилищна площ. Тесте изработен от кедрови извайва от изключително приятен външен стая, която е идеална за лятна трапезария или рита назад с гореща сайдер през есента.

Средата на века Ranch House

 Средата на века Ranch House

Къщата за Ranch стил е класически за средата на века. малка едноетажна къща за кратко време се превръща в основен в Южна Калифорния през 1940-те и след това се разпространява на изток. Глада, като този пример от Glamping Hub имат поразителни ниски профили, тъй като на техните почти плосък наклонени покриви и в близост до изграждането на земята.

Красавеца Ретро прекроява

 Красавеца Ретро прекроява

Ето още един зашеметяващ ретро прекроявам от Джеймс съдия. Целта на този проект е да се запази оригиналната, модернистична чар обителта, допълвайки я с чисто напляскване нови подробности коригиране на епохата. Имайте предвид, умно използване на летва, панели. Тези, точно пред дома си, предлагат сянка и личния живот, като същевременно на ламелите на покрива прикрие една непривлекателна кондензатор на климатичната-гениално нали? Всеки дом трябва да има външно осветление. Тук глобус медальон осветява номера на улицата през нощта, докато кредитирането малко Дон Дрейпър стил.

Средата на века Dome Home Създаден за Устойчив начин на живот

 Средата на века Dome Home Създаден за Устойчив начин на живот

Може да се каже, домът купол е един от най-мечтател видове средата на века, жилищни структури. Архитект и изобретател Бъкминстър Фулър замислена тези високоефективни Adobes за устойчив начин на живот. Тяхната сферична форма се възползва максимално от своя отпечатък чрез предоставяне на по-годен за живеене квадратен метър в сравнение с традиционните домове. Тези извити домове са също по-енергийно ефективни благодарение на тяхната повърхностна площ към обем.

Този терен идеален пример за купол дом е построен през 1953 г. Това е исторически шедьовър наречен слънчоглед. Тя е проектирана от Джеймс Dresser бивш Франк Лойд Райт чирак. Едно от уникалните му екстериор е в своя пик, геометрични прозорци, които позволяват на естествена светлина, при отстраняване на остри преките лъчи. Това видео от акции Modern Mode Realty Network повече за този единствен по рода си у дома.

Средата на века Модерен дом с много ограничаване на обжалване

 Средата на века Модерен дом с много ограничаване на обжалване

Пътят пред Xeriscaping стана нещо, собствениците на жилища, които живеят в топъл климат са имали чакъл покрит с дворове в цялата 50-те, 60-те и 70-те. Този дом средата на века ремонтирана от Джеймс съдия включва нова модернистична, вдъхновени пейзаж подходящ за суха на района и буйна време.

Средата на века Modern Butterfly Покрив

 Средата на века Modern Butterfly Покрив

А пеперуда покрив, който имитира формата на крило на насекомото, е друга обща черта наблюдават и при някои домове средата на века като този забелязан на Палм Спрингс Homes. Външната функция обикновено в двойка с високи прозорци, удължен вътрешността на височината на тавана на драматични нива. Обърнете внимание на кръгла алеята-веднъж скоби за големи имоти да се превърне в covetable функция за suburbanites средата на века с доста голям дворове.

Къща в средата на века Modern Подразделение

 Къща в средата на века Modern Подразделение

Има много квартали в цялата страна, пълна с класически домове средата на века, някои възстановени в първоначалния им блясък.

Arapahoe Acres в един град, наречен Енгълуд в Колорадо е един пример. Изграждане на класически жилищата на средната класа, населяващи квартала започна през 1949 г. и приключи през 1957.

Работата на Франк Лойд Райт дълбоко вдъхновени проектираните от тези домове като този, например, снимана от Butterbean. Къщата е с ниска талия покрив, и прозорец покрити отпред, както отличителните белези на жилищна архитектура от средата на века. Запознайте се отблизо с фасадата и известието, че конструкцията е съставена от стоманобетонни блокове и стомана дограма. И двете строителни материали се считат за напълно модерни по това време.

Standard средата на века скромна къща

 Standard средата на века скромна къща

Всеки крайградски квартал, който е най-малко на 75 години има няколко къщи скромни средата на века с традиционни островърхи покриви и приложените гаражи. Допълнителни стандартни функции в тези структури, които обикновено са с по-малко от 1200 квадратни фута, включват картини прозорци и добре озеленен, но просто преден двор и алеята.

Средата на века къща с плосък покрив

 Средата на века къща с плосък покрив

Палм Спрингс е известен със своите прекрасни и луксозни къщи-малко средата на века с плоски покриви, както е показано. Важно е да се отбележи, че къщи с топери ниво са подходящи само за топъл климат. Това е така, защото плоски покриви не насърчават дренаж и имат сложни улука системи. Както може да се окаже проблем, когато става въпрос за четири сезона области, които се занимават с мъртви листа и сняг.