Skip to main content

Всичко, което трябва да знаете за Индустриални кухни

Индустриални кухни са елегантни и стилни, въпреки че те не могат да бъдат за всички. Някои хора предпочитат ферма или преходни кухни и дебата бушува по отношение на работата в кухнята триъгълник и дали трябва да използвате дървени подове в кухни. Въпреки това, всички ние можем да се съгласим, че промишленото стил е идеален за собствениците на жилища, които искат да се готви като професионалисти. То също е чудесно за хора, които искат да подражава на утилитаризма на търговска кухня – особено в обстановка таванско помещение.

“Индустриални кухни в домовете пристигнали за първи път през 80-те и 90-те години, когато стана модерно да имат професионално изглеждащи кухня в дома си”, обяснява Майкъл Schienke, директор и експерт-архитект в Vorbild архитектура в Лондон. “Ако се готви много, тези кухни са страхотни. Те са по модел на кухни, където професионалните готвачи приготвят вкусни ястия през целия ден. “

Характеристики на промишлена кухня

Schienke казва професионална кухня е съвременен, с повърхности, които са лесни за почистване. “Повечето плотове ще бъдат от неръждаема стомана, което им дава, че” професионален “поглед”, обяснява той. Въздушно течение качулки гама също са обща тела.

Така че, това означава ли, че не може да има промишлен кухня в по-традиционен дом? “В традиционните имоти, където можете да създадете ултра-модерен интериор [стил] – мисля, че на старите сводести тавани и не-съвсем-напълно боядисани и реставрирани имоти с хлъзгав дивани италиански стил и минималистичен интериор”, казва Schienke. “В тези случаи, за да се създаде пълен контраст, изцяло от неръждаема стомана” готвач “кухня ще изглежда страхотно.”

Сандра Л. Щайнер-Houck, президент и главен дизайнер на Щайнер-Houck & Associates в планината Joy, PA, се съгласява. “Индустриални кухни може да бъде включена в всеки стил дом ефективно”, казва тя. “Бих силно препоръчваме да работите с професионален ХБН (сертифициран кухня дизайнер). Това гарантира, че той интегрира правилно в интериорния дизайн на дома. “Но тя смята, че е възможно да се постигне промишлен усещане в кухнята, която е последователна с уважава и дизайн на дома.

За да Marc Hottenroth в кафене техника, а GE уреди марка, промишлен кухня се основава на два фактора. “Смятам, че това, което изглежда, че и как тя изпълнява”, казва Hottenroth. “Обикновено, професионален естетически определя индустриалния кухнята. Това включва солидни копчета, тежки дръжки дежурства и покритие от неръждаема стомана. “

Тежкотоварни уреди

В допълнение към неръждаема стомана, Щайнер-Houck казва индустриални кухни също ще разполагат с търговски или професионални клас уреди. “Те са предназначени за извършване на по-високо ниво, да бъде изключително функционална и се включи много трайни облицовки и настилки, който много прилича на търговска кухня”, обяснява Щайнер-Houck.

В действителност, тежкотоварни уреди са основна характеристика на промишлени кухни. “Това са видовете уреди, които са предназначени да се открояват в кухнята и биват забелязвани, като 48-инчов или 36-инчов гама”, каза Hottenroth. “Тези диапазони не може да бъде наистина професионален клас, защото на жилищни норми за безопасност, но трябва да имат добри резултати.” Той съветва търсите горелки, които могат да осигурят пълен спектър от настройки на топлина, от ултра-малък от 140 градуса по Фаренхайт къкри за интензивна 18000 BTU изход. “Също така, помислете за двойна модели на горивата с конвекторни печки и тежкотоварни стелажи пълно изтегляне на фурна”.

Други съображения уреди

Вградени хладилници и миялни машини са също така разполага с промишлен кухня. “Помислете за повече от един уред като две миялни машини, една от двете страни на мивката или множество undercounter хладилници целия кухнята за лесен достъп на специфичните нужди на храна подготвям”, Hottenroth съветва.

Той казва, че технологията индукция готвене набира популярност. “Вижте за индукционни котлони с су виж. Това е вид на точност готвене, в който храната се приготвя в херметически затворени пликове в контролирана температура на водна баня “, казва Hottenroth. “Прецизен контрол на температурата прави монограм индукционни котлони идеални за су виж и други техники за прецизно готвене.”

Друг хладен уред да се помисли за промишлена кухня: пица фурна. “Може ли да си представите като възможностите на най-добрата пицария фурната да се създаде добра парче у дома?” С Monogram 30-инчов Flush Hearth фурна, Hottenroth казва, че може да получи изпълнение пицария-качество. “Той съчетава изпълнението зачервяване на традиционната преработка на въглища и дърва фурни пица с прецизност и лекота на изискан жилищен уред”, обяснява той.

Докато неръждаема стомана е изключително популярен в индустриални кухни, Hottenroth казва има и нарастващото желание за уреди, които могат да се съчетават по-безпроблемно с интериора на дома. “Помислете Café Matte White с полиран бронзови дръжки или матово черно с неръждаема стомана дръжки”, казва той. събиране Café включва и потребителски цветни дръжки и ръкохватката комплекти с допълнителни цветови избор на Brushed мед и полиран черен. “Сега може да имате цвета, а в края, че изглежда страхотно в дома си и има индустриален стил, който впечатлява.”

Мивки и смесители

Farmhouse мивки са доста модерни, и Дан Най-лошото в Elkay препоръчва Crosstown неръждаема стомана стара мивка. “Това дава пространство и възможности за стил, за да се включи, че индустриалната усещане във всяка кухня”, казва най-лошия. “Размерът на мивката е достатъчно голям, за да се справи с индустриални размери бъркотии, като същевременно се поддържа стилен външен вид.” В допълнение, той казва, че най-остри завои осигуряват свеж, геометрични и промишлен дизайн. “Също така, прави стени и плоско дъно осигуряват модерна визия и по-полезна площ.”

За монтаж на стена кранче пот пълнител

Друга полезна функция в промишлена кухня е пот пълнител. “Avado кухня кранче колекция от Elkay съчетава семпли модерни линии с търговски и промишлени дизайни, които изглеждат толкова голяма, колкото те функционират,” Най-лошото обяснява. Стенен монтаж, кранче с гъвкав маркуч в друга чудесно допълнение. “Това кранче е нарастващата популярност като се има предвид баланса между полу-индустриален стил, докато все още се похвали с елегантен и модерен външен вид, който се вписва в красиво с днешните жилищни тенденции.”

Подови настилки

Мръсна бетон е популярен избор за промишлени кухни. Има един нерешен дебат относно използването на дървени подове в кухни (и / или бани), но много дизайнери използват твърда дървесина или трислоен паркет или керамични / порцелан камък плочки в този вид кухня дизайн.

Цветове

И накрая, ние попита Джоди Finglas, председател на Finglas живопис  в Croton-он-Хъдсън, Ню Йорк, за съвети относно избора на цветове. “Промишлени и търговски кухни имат тенденция да изглеждат малко по клинична тъй като голяма част от кухнята е изпълнено с неръждаема стомана”, казва Finglas. “Ние също така открихме, че тъй като повечето от площта е облицована да се даде възможност за по-лесно почистване и поддръжка, може да е трудно да се въведе цвят. Но има възможности да направят пространството по-вълнуващо. “

Той препоръчва да се въведат цветни плочки като червено и жълто по стените. “Тези цветове са много популярни. Те помагат да се разбият на пространството и да позволи на кухнята, за да изглежда по-малко индустриални, “казва той.

Finglas отбелязва, че боядисани повърхности като врати са също големи области за въвеждане на цвят. “Красива червена врата в кухнята е класически и привлекателен. Защото това е грабваща вниманието цвят, който искате да обмислите Рисуването червено в кухнята, така че не прекалявайте, “казва той.