Skip to main content

Дневна Ideas Room – Проектиране на ресурса The Ultimate Ръководство

След като влезете в офиса ви, първата стая Вашите гости и членове на семейството, е невъзможно да е вашия хол. Можете домакин събирания в собствения си хол, снек на дивана, докато гледате телевизия, да слушат децата да практикуват музикални инструменти, и изобщо ще излизаш в този мултифункционален пространство. Начинът, по който се проектира вашия хол да настроите дизайн усещането за целия си дом. Можете също така да промените вашия хол декор в различни периоди от годината, за различни празници и сезони.

Защото вие прекарвате толкова много време в своя жилищни пространства, физически и визуален комфорт е важно. Вие не трябва да се правят компромиси със стила и декор в полза на комфорта, обаче. Всъщност, можете да попълните вашия хол с мебели, която е толкова функционална, тъй като тя е красива. По същия начин можете да изберете парчета акцент и подови настилки, които да се похвали и комфорт и използваемост.

Друг важен аспект, за да се вземат предвид при проектирането на вашето жизнено пространство е издръжливост. Поради големия трафик вашия хол-вероятно ще опит, струва си да прекара малко повече за по-високо качество на мебели и подови обзавеждане да реализира продължителна употреба и не изисква постоянен ремонт, ремонт или почистване. Изберете платове, които са едновременно приятен и траен. В допълнение, изберете цветове, които преход добре, когато сте изложени на нови продукти декор всеки сезон.

По-обширни ремоделиране проекти хол могат да включват структурни промени. Те могат да включват промяна на прозорци и врати, подмяна на стени с греди на тавана, за да се създаде една отворена концепция и Refacing или подмяна на камини. Ако вашият проект включва тези дълбочинни промени, ще трябва да проучите местните строителни норми и позволяващи изисквания. Промени, които включват електрически или водопроводни работа може да се наложи да работи с лицензиран професионален силата на специални разрешения. Ако вашите интериорни промени въздействат върху екстериорен дизайн, също се консултирате с вашия домоуправител да се гарантира сте отседнали в рамките разпоредби.

Без значение колко много начини да използвате вашето пространство или колко пъти всяка година промените вашите tchotchkes, можете да намерите живеещи идеи стая в колекцията на вдъхновение парчета, които сме събрали и споделена по-долу. От ултра-официално да ултра-удобни, вашия хол може да се превърне в празен лист, на който ви запозная дизайн на Вашия дом.

Всекидневна центърът Идеи

Както и при всички уникално проектирани стаи в дома си, вие ще искате да има фокусна точка за вашия хол. Това фокусна точка е мястото, където очите ви веднага се съставя, когато влезете в стаята. Без фокусна точка, стая може да се чувства заляха като микс от декориране на теми, като всеки се конкурира с следващия за внимание.

А центърът е чудесен начин да се създаде фокусна точка във вашата всекидневна. Дневна центърът идеи могат да включват флорални дизайни, сложен дизайн парче като монограм или зашеметяващ камина. Вашият собствен мебели може да бъде чудесен начин за създаване на вашия хол центърът. Класически дизайн обикновено поставят мека мебел или места по стените, създавайки празно пространство в средата на стаята. Вместо това можете да центрирате мебели за сядане, за да създадете и двете страхотен визуален и уютен разговорен област. Не се страхувайте от ъгли, или, когато се организира вашите мебели. Често, поставяне изправени парчета по диагонал може да промени целия усещане на вашия хол.

Малки идеи Всекидневна

Максимално увеличаване на жизнено пространство с минималистичен дизайн, умни парчета декор, които правят малко пространство да се чувстват по-големи или парчета, които изпълняват различни роли. Когато става дума за малък хол идеи, общата тема е, че малко е повече, както в цветовете, които избирате за вашите стени и мебели, която запълва пространството. Извънгабаритни мебели може да се направи вече малка стая се чувстват още по-тесен, както и промяна на място с голям потенциал за пространство не можете да чакате, за да излезете. По същия начин, прекалено ярки цветове бои могат да направят стените ти изглеждат като те са приближават към стаята си.

Вместо това, се стреми към светла и просторна, чувствам, с по-малък или по-изящна, мебели, и да се подчертае светлина и ярки чрез неутрални нюанси, много естествена светлина и огледала, за да създадете илюзията за допълнително пространство. Wicker или викториански мебели от дърво може мигновено да се отвори малко пространство. Леки сини и жълти могат да направят тесен пространство изглеждат по-големи и по-малко антикварни Брач ​​от вашите маси и стени може да създаде подредена и гостоприемна дизайн.

Всекидневна Decorating Идеи

Можете да избирате между една от двете школи на мисълта за хол декоративни идеи – различни парчета, които всички се отрази една обединена тема или прост дизайн, който може да се разглежда и декор парчета, представляващи много стилове. Да започнем проектирането на вашия хол прекроявам, буквално започва от нулата. Ако вашия хол и е част от много по-голямо отворено пространство концепция в рамките на вашия дом, можете да изберете друг тип настилка, като килим площ, за да тръгна жилищната площ. От друга страна на този проект, ако имате малък хол, обединяването на настилката с околните райони може да доведе до усещането за много по-голяма площ.

В допълнение към тип настилка, можете да промените на стила и цвета на вашата подова настилка за създаване на различни чувства. Ярък геометричен дизайн е едно чудесно допълнение към модернистична пространство, докато Refinished дървени подове могат наподобяващи тези във минало историческо дом. Можете да използвате допълнителни нюанси между вашите подове и стени за създаване на цялостната цветова палитра.

Всекидневна боя Идеи

Кутия боя е един от най-лесните, най-бързите и най-евтините начини да се промени изцяло външния вид на вашия хол. Две страхотни идеи за рисуване хол включват добавяне акцент стена и добавяне на текстура на вашите стени. Ако вашия хол липсва фокусна точка, или ако искате да се засили още повече фокусна точка, една стена акцент може да укаже определена сянка, или бихте могли да използвате допълнителен дизайн като ивици или две нюанси, разделени с един стол железопътен транспорт. В една малка стая, която ярък тон може да смаже, вие все още може да се включи любимата си сянка върху една от стените, докато другите могат да се похвалят с по-неутрален цвят. Ако вашите декор парчета най-добре може да бъде описан като еклектичен, една стена акцент може да вдигне на обща оттенък и да направи всеки елемент поп.

Релефни стени също са чудесен начин да се промени усещането на вашия хол. Можете да използвате визуален или физическа структура за изпълнение на тази идея. С визуален текстуриране, вашата стена може да се отличават с перце дизайн с контрастиращи боя за основен цвят на стената. Този тип дизайн е все още равен срещу стената и често се нарича изкуствена живопис. За физически текстуриране, крайната си дизайн може да включва вид на мазилка, вихър ефект, средиземноморска или испански текстура с нож, или почти всяка друга текстура ума си да си представите. След като изберете цялостния дизайн на стаята си, текстура на стените ти е чудесен начин да го покаже.

вдъхновение

Ако сте се борят да намерят най-добрите идеи хол, за да актуализирате вашия дом, използвайте нашата огромна библиотека с дизайн вдъхновение, за да започнете. За еклектични колекции, прочетете за създаването на един уникален ретро усещане. Когато дойде време да пребоядисвам за празниците, използвайте нашите Коледа дизайнерски идеи за вдъхновение. Ако не мога да разбера къде трябва да се постави на телевизора, ние имаме съвети за това. И не забравяйте да погледнете нашата инфографика, която дава насоки за оформление на мебели постигане на максимални резултати. Когато прекарвате повече време замислено планирането на вашия проект, вашия хол ще се превърне в чудесно посрещане пространство, което искате да бъде.