Skip to main content

Дневни дизайнерски идеи за Book Lovers

Въпреки, живеещи в тази дигитална ера на електронни четци, нищо не се сравнява с вековния опит на прелиствайки страниците на, пленени в познатото ухание на хартия и мастило. Начало библиотеки и кътчета за четене все още държат тяхната популярност, тъй като човешки същества ние просто обичат да са сред тези хартиени бряга на знания, приключения и романтика.

Голяма домашна библиотека преминава на няколко стени може да се чувства като голяма прегръдка около своята жител и може да побере цял живот на четене, който позволява на собственика да се рови в миналото джобовете на информация; проява на тяхното обучение и изследвания. Така че, нека да разгледаме различните стилове на дневни за любителите на книгата …

Дневни дизайнерски идеи за Book Lovers

Перфектно място за инсталиране на специално извисяващ библиотека в жилищна площ отворен план има да бъде около една стълба. Повишаващите се тъпче едно перфектно изкачване до върха на дървото на познанието, което позволява спирки на всеки рафт по протежение на пътя. Ако стълбище си у дома е на по-традиционния сорт и пространството е ограничено, а след това все още може да се използват неизползваните пространството под нея за колекцията си книга. изискан Иймс монолитен шперплат стол играе ролята на акцент столове тук.

Нашите дневни са готови място за релаксация, в която да салон с хубава книга в края на един дълъг ден, или през един мързелив уикенд. Чрез преместването диван само малко разстояние от стената, в посока на центъра на стаята, може да се създаде достатъчно пространство за инсталиране на набор от лавици, които стоят зад него. Тесен книга рафтове няма да доведе до огромен изваждане на площ от стаята. Можете да смекчи изражението с поставянето на някои декоративни листни закрито стайни растения означава добавена интерес и да се различават висоти.

А библиотеката дори може да бъде изградена до моята поръчка дизайн от специалисти. Можете да създадете съраунд, в която да се мотае на вашия телевизор, за когато сте готови с вашия четене. Не забравяйте да инсталирате библиотекари стълба за тези високи места на вашия набор от уникални рафтове стена също.

Тези три художествени репродукции, монтирани в предната част на библиотеката, разбиване на брега на книги и създават дълбочина на дисплея. Опитайте виси своя собствена колекция от художествени репродукции на външните краища на вашия рафтове за нов външен вид. Тази опция позволява и да се наслаждавате на вашата галерия, без компромис по отношение на пространство за съхранение, тъй като все още можете да приюти много от книгите си, които стоят зад любимия произведения на изкуството.

Много хора могат да мислят, че те просто нямат място в дневната им за голяма домашна библиотека, но опитайте се има предвид всяко едно свободно място. Виж вертикално и не забравяйте, че тесните пролуките между неща, като прозорци, може да осигури достатъчно пространство за съхранение книга.

А по поръчка библиотека може да бъде вграден направо в стрехите, една чудесна възможност, ако живеете под скосявания. Стратегически разположените настолни лампи създават различни места за четене.

Ако не разполагате с резервни пари за по поръчка библиотека след това има много големи плаващи или свободностоящи опции, като тези на IKEA такива украсяване скандинавските дневни.

Ако имате малко твърдо DIY знания бихте могли дори да инсталирате собствена да се поберат един неизползван неудобно пространство в дома си.

Това извисяващ библиотека дава голяма дълбочина, лихви и топлина за дълго бледо стая. Книгите създават красива черта на стената, точно както шарени тапети или дървена ламперия може да се направи, като в същото време има допълнителното предимство, че са полезни.

А библиотеката може да създаде удобна и атрактивна плаващ разделителна стена раздел нагоре особено дълъг стая, зониране една област от следващата.

В този хол библиотека виждаме артефакти и ценни спомени peppering библиотеката да се разбият в морето от книги.

А тъмно сиво система от рафтове създава изтънчен външен вид.

Clever LED осветление може да преобрази външния вид на вашата библиотека стелажи уговорка.

Можете да разчитам само на вашите декоративни елементи от дома си библиотека стена. Този екран е изискана комбинация от стъклени гарафи, сложни вази, и геометрични пластики.