Skip to main content

Експертни съвети за това как да декорирате Neutral Всекидневна

Забавлявайте се с неутрални цветове

Експертни съвети за това как да декорирате Neutral Всекидневна

Помислете неутрални цветови схеми са скучни? Нищо не може да бъде по-далеч от истината. Неутрални стаи могат да бъдат спокойни и релаксиращи да, но те също могат да бъде забавно, енергичен и пълен с живот. Ключът е да се използват различни допълващи се нюанси, смесете материали, и да играе с модели-просто, както се прави всяка друга палитра.

Модела и Texture

Когато закичи с неутрална цветова схема, това е наистина важно да се въвеждат в най-различни модели и текстури. Чрез прихващане груб с мека, блестяща с матова и груб с гладка, това е възможно да се създаде дълбочина и лихви, което прави стаята по-динамичен. Помислете за използване на текстури като бельо, велур е, кадифе, кабелни плетива, овчи и повече. Когато става дума за използване на текстури в неутрална дневна, вие почти никога не може да има твърде много. Моделите са сходни с това, че имате нужда от да се създаде контраст, но се опитайте да се придържате към редовните правилата за смесване модели.

Създаване на отпускащата атмосфера

Ако искате да създадете спокойна отстъпление, неутрална цветова палитра, може да бъде начин да отида. В този свеж още успокояващ стая черта на доходи от собственост, голяма бельо цвят сечение запълва един ъгъл и се засилва от колекция от възглавници. Забележете, че възглавниците са всички различни нюанси на подобни, леки неутрални – достатъчно, за да се създаде малък интерес, без да причинява визуална елементарно. Въпреки че има нюанс на синьото включен, това е достатъчно мека, за да се чете като неутрален (хитър трик, който може да бъде постигнато с почти всеки пастел сянка). А тъмносиво площ килим седи върху основа от тъмно дърво, създавайки малко контраст и стените, лечение прозорец и аксесоари са всички различни нюанси на слонова кост, бежово и сиво. Заедно те създават успокояващ среда, която да насърчава почивка и релаксация.

Добави Изтънченост с Грей

Изтънченост е лесно да се постигне при използване на неутрални тонове. На тази снимка, тя работи особено добре в резултат на използването на един сив тон, който е бил ударен с луксозни детайли. От пода до тавана, завеси, бутон за образуване на сноп и отразяващи повърхности допринасят за облика на лукс и създават атмосфера на елегантност. Въпреки, че сивата използва, за да се мисли като мрачен и скучен, в последните 10 години, или така нагласи за сив са се променили, и това е в момента на горещото движение-в неутрално положение. По-елегантен от кафяво и по-гъвкав, отколкото тъмносиво, сив нюанс е гъвкава, които могат да работят в почти всяка стая.

Включи архитектурни детайли

Има какво още да се закичи неутрални стаи не само мебели и цветове на стените. За да добавите интерес към неутрална стая мисля за включително архитектурни детайли, като греди на тавана, shiplap, ламперия, декоративни колони и дори да е просто короната формоване. Тези неща могат да имат значително въздействие върху стаи, които са без много цветове. Не забравяйте също, че неутрална не трябва да означава, бяло. Рекултивирани дървени греди в тази стая осигуряват известна разлика от всички бели декор прави помещението визуално динамичен.

Създаване на Семеен приятелска атмосфера

А неутрална дневна може да бъде много годна за живеене и за семейства, както се вижда тук от хол Сидра е. Част от причината в стаята се дължи на използването на по-тъмни неутралните като кафяво и черно, и използването на модели. Толкова много хора свързват с неутрални бели, а има и още доста дебат за това как да се определи “неутрален”, когато става въпрос за цветове, но те обикновено се считат за такива, които не се яви върху цветното колело. Така неутрална дневна може да бъде бял, черен сив, или нюанси на кафявото и тъмносиво. За разлика от всичко-бяла стая, стая, пълна с тъмни неутрални кани хората да се отпуснете и да се отпуснете, без страх от все неща мръсна.

Създаване на Luxe Look

Въпреки някои преобладаващите мнения, неутрална дневна не трябва да бъде скучен. В действителност, всички неутрален стаи могат да бъдат супер шик и дори бляскави. Тази стая използва комбинация от елементи, за да създаде ефект. Приложни формоване по стените, бутон за образуване на сноп на дивана, както и използването на отразяващи повърхности като стъкло, огледало, хром, сребро и всички съчетават, за да се създаде луксозна атмосфера. Само защото една стая има неутрална цветова палитра, не означава, че не може да има малко блясък!

Направете го Modern

Ако вашият стил за декориране навежда към модерен или съвременен, неутрална цветова схема е нещо, което трябва сериозно да помисли. Черно, бяло бежово, сиво и се поддават много добре за простотата на съвременен и средата на века модерен интериор. Но както винаги, не забравяйте да включите различни текстури и цветове, за да го предпази от препъване плоска.

Всичко е в детайлите

Неутрални дневни могат да бъдат също толкова топли, удобни и уютни и техните по-цветни колеги. Но ако не се обърне внимание на малките детайли, вие рискувате да се стигне до едно скучно и отегчително пространство. Въпреки че тази стая е много малко в нея, най-дребните детайли, като например текстурирана функция стената и газела възглавниците е пречка за нейното скучно. Тя запазва своята простота, но все още е много удобно.

Уют и топлина

Всяка стая неутрален, без значение дали е светло или тъмно, има нужда от малко топлина. Има няколко начина да постигнете това. Един от тях е чрез използването на меки текстури, които се чувстват приятно на допир. Помислете за използване на кадифе, вати, chenilles и дори microsuedes. Друг е чрез използване на неутрални с топли оттенъци. Например, ако сиво е вашият неутрален избор помисли нещо с кафяви оттенъци, вместо сини оттенъци. И накрая, за да добавите топлина, която искате да включите някои дървесни тонове. Дърво добавя дълбочина на всяко пространство, така поп в някои дървени маси или страничните столове с дървени крака. Малко може да се извърви дълъг път. Въпреки това, ако дървото не е вашият стил топли метали като мед и бронз също може да помогне да добавите топлина.