Skip to main content

Закичи с светодиодна лента светлините: Кухни с енергийно ефективен Radiance!

Ремоделиране стария си кухня или планиране за нов е всичко за намирането на идеалния баланс между естетика, ергономичност и изключителност. Независимо от стила, темата и размера на вашата кухня, осветление е несъмнено това, което прави или се развали неговото обжалване. И в сърцето на всеки осветен модерна кухня са светодиодна лента светлини , които съчетават удобство с енергоспестяващи пълномощията и пулсиращ блясък. Гъвкав и невероятно “в тенденция”, LED луминисцентно осветление определено е един от най-трябва-имащите от 2018 кухня и ние тук, за да ви покажем как!

 

Според кабинета светодиодна лента светлини, използвани за осветяване на кухненски плот

LED осветление е бил наоколо за известно време, но стриптийз светлини определено са взели тези енергийно ефективни осветителни тела на изцяло ново ниво. Светеща и най-неудобни ъгли на тези адаптивни светлини могат лесно да бъдат включени в проекта на съществуваща кухня с малко шум. От красивите рафтове и интелигентни шкафове до функционални плотове и впечатляващи острови кухня, светодиодна лента светлини могат да се използват навсякъде и навсякъде.

По-кабинет LED луминисцентно осветление

единици Кухня за съхранение са едни от първите неща, които се установяват по време на планирането на нова кухня. Монтира на стена, кухненски шкафове с модулна лекота могат да трансформират вашата кухня в един миг. Но да приемате това до следващото ниво е под-кабинет LED луминисцентно осветление, което ви позволява лесно да поставите тези персонализирани шкафове точно над кухненския плот в малка кухня. За тези, кратко на вертикално пространство или дори търсят начини, по които те могат да донесат по-добро осветление задача на кухненския плот, светодиодна лента светлини предлагат удобен и ценово-ефект опция.

Светодиодна лента светлини отдолу топ кухненски шкафове светват на кухненския плот и да показват по-долу

Стилна модерна кухня от Rempp с дървени шкафове и под шкаф LED луминисцентно осветление

Те осветяват рафтовете или плота под шкафовете по-равномерно, отколкото издълбана светлини и определено бие Бра както по отношение на практичност и перфектно осветление. А най-хубавото от всичко е, че тези гениални светлини също носят кухня предпазния плот жив, без изобщо да пречи!

Под кабинет светодиодна лента светлини са популярна тенденция в contemporarry кухни

Изискана съвременна кухня в мрамор и дърво от Decker

Кухненският остров с отворен shelfe и красива LED осветление

LED осветление за Кухненски рафтове

Следващият най-популярен вариант, когато става дума за използване на светодиодна лента светлини в кухнята са плаващи рафтове и хладилни витрини. Плаващи стъклени рафтове с светодиодна лента светлини имат определен сюрреалистично обжалване, което ги превръща в един миг фокусна точка. Стриптийз светлини също ви позволяват да осветява всеки отделен рафт с плаваща и дори най-ниската от всички тях е перфектно осветена, което премахва всякаква перспектива на грозни сенки. Дали показване фантазия Китай или просто кроя красив фон, светодиодна лента светлини и отворени кухненски шкафове е мач, направени в дизайна рай!

LED луминисцентно осветление идеи за отворен рафтове в кухнята и по-нататък

Светодиодна лента светлини правят за голям акцент осветление, за да се подчертае кухненски шкафове

Зашеметяващи съвременната кухня в бяло и сиво с плаващи рафтове и LED луминисцентно осветление

Apple зелено и светодиодна лента светлини носят яркостта на съвременната кухня

Дори и най-малките кухни и най-тъмните ъгли могат да се съживява с LED светлини стриптийз

Свързване на кухненски бокс с дневна Space

Мисля си за начина, по които можете да се простират хол естетически в кухнята, без всъщност да се променя твърде много? LED луминисцентно осветление е забавно и шик опция, която прави точно това, без да се опитва твърде трудно. Просто използвайте съвпадение светлини за рафтовете хола, забавления единица, пространство за фон за хранене, кухненски шкафове и островни, за да се създаде хомогенна схема осветление. Това не е толкова много за използване натоварвания на LED осветление, тъй като е за изящно подчертава правилните архитектурни особености и за установяване на визуален свързаност.

Светодиодна лента светлини могат да действат като визуално обединяваща елемент между кухнята и Всекидневната

Рафтове осветена с помощта светодиодна лента светлини създават общ елемент в дизайна, навсякъде в него отворен живите план

Смарт под шкаф LED луминисцентно осветление в кухнята е функционален избор

Елегантен всички бели съвременна кухня с просторна трапезария

Осветление за интелигентно Kitchen

Не се ограничавайте да се съблича светлини само при пазаруване за кухня осветителни тела. Отделно от обичайната доза висулки, които заемат централно място с над кухненския плот, помислете LED издълбана светлини за създаване на елегантен и енергийно ефективни модерна кухня. Всички LED осветителни тела по своята същност са по-планета лесен в сравнение с традиционните КЛЛ и със сигурност ще се намалят на консумацията на енергия на Вашия дом значително. Така че защо да чакаме да се кача на банда LED?

Комбинирайте LED светлини издълбана с стриптийз ligjts да създаде перфектния кухненския плот

Определете кухненски рафтове и плотове с ярки LED светлини стриптийз

Маркирайте най-невероятни архитектурни особености на Вашата кухня с LED светлини стриптийз

LED луминисцентно осветление е едновременно удобен и елегантен, когато се използва полето

Акцент осветление достигне ново ниво с възхитителни светодиодна лента светлини в този елегантен кухня, пълни с дърва