Skip to main content

Изграждане на по-добро Баня: 6 Баня ъпгрейд си струва парите

Кухните са обикновено се наблюдава като сърцето на дома, но баните са на мускула . Лошо планирано баня може да повлияе на начина, по който се чувствате у дома си за години напред. Нещо повече, това е един от най-скъпите стаи за обновяване. Ако изграждането на вашия собствен дом, това е важно, за да получите банята правото за първи път. Вашият строител трябва да има списък със стандартни възможности и подобрения, но как да знае кои баня ъпгрейди ще добави към стойността на Вашия дом?

Повторете след нас: Бани трябва да са най-функционални стаи в дома. Изборът на подходящи подобрения баня означава, че вие ​​ще се влюбите в банята си за години напред – без значение какво. Инвестирайте в тези надстройки за баня, за да получите най-много за парите си.

Изграждане на по-добро Баня: 6 Баня ъпгрейд си струва парите

Главна баня

Ако избрания от Вас план предлага главната баня като опция, вземи го. Магистърски бани са един от най-желаните функции за цена при препродажба. Ако вашият настоящ дом оформление не включва майстор баня, може би си заслужава парите си, за да имате своя архитект дизайн за вас. Като един от най-използваните стаи в целия дом, майстор баня е задължително. Тя дава възрастни място, където да се отпуснете, да се отделят от децата и да остане нормален. Това е един от най-скъпите ъпгрейди за баня, но всичко, което прекарват на майстор баня ще ти ги върна десетократно по функционалност и инвестиции.

Мазе водопровод

Добавянето мазе ВиК време на процеса на изработка е евтино и лесно, така че плащате си строител, за да го направи, преди да се движите. Разбира се, това не е най-вълнуващото ъпгрейд. И все пак, изборът на водопровод в мазето си – дори и ако това не е завършен – има смисъл. Най-вероятно ще завърши мазето си някога в бъдеще, и като водопровод инсталирана по време на строителния процес ще ви спести пари. Когато сте готови, за да го довърша се, няма да се налага да се разбият бетона или откъснете стени, за да инсталирате водопровод. Вместо това можете да се свържете директно в съществуващия водопровод и прескочите до рамкиране и гипсокартон.

Плочки и настилки

Попитайте всеки, който е живял с лошо розови плочки за 10 години: Плочка е трудно да се замени. Тя изисква сериозна събаряне, и, в повечето случаи, ще го отложи или да се научат да живеят с плочки ви мрази. Не се примирявайте стандарт плочки, ако това не е нещо, което обичаш, защото се опитва да го замени по пътя е скъпо и отнема много време. Подобрени повърхности подобряване на външния вид на вашата баня, така че това е нещо специално. Следвайте същия принцип с паркет, избора и дълготрайни материали, които намирате привлекателна. Винаги можете да промените цвета боя и тела, но теракот и паркет ще бъде там за известно време.

Допълнителното място

Ако една от опциите си за ъпгрейди за баня се увеличава съхранение, вашият отговор трябва да бъде да. съхранение Баня е една от функциите, които не могат да мислят за първоначално, но могат да реализират огромни подобрения в начина ви на живот. Допълнителни шкафове, вградени рафтове и организаторите да направят разликата между затрупана пещерата и спокойна отстъпление. Отказ за подобрения, които да спомогне за развитието на пространството, което трябва и да ви помогне да запазите вашите бани напълно организирана.

По-добро осветление

Builder клас осветление рядко е вдъхновяващо. Това е обикновено стандартните светлини над най-огледалото, които са евтини, за да купуват и инсталирате. Можете да обновите вашия осветление пакет по своему, като осигурява по-добри тела и дори планира за флакона светлини. Докато естествено осветление винаги е най-доброто, прозорци не винаги са изпълними в баня. Грим за липса на светлина с модернизирани тела, които са оборудвани с ярки LED светлини, които ще траят.

Отделни вана и душ

Един от най-простите надстройки за баня, с които да получат възвръщаемост на парите си е отделна вана и душ. Отделни пространства увеличават струва на Вашия дом и предлагат по-голяма функционалност – особено в основната баня. Стандартният вана и душ комбо може да свърши работа, но тя не разполага с уау фактор. Отделна вана и душ, не е точно обновяването на един уикенд, така че ако това е нещо, което искате, ъпгрейд време на строителния процес, вместо. Ще благодаря себе си по-късно.

Кухните могат да продават жилища, но всеки собственик на жилище да ви кажа, че удобни, функционални баня е също толкова важно. Функция и стил трябва да се обединят, за да създадат пространства, които държат на семейството си, организирана, така че за подобрения, които са съвместими с начина, по който живеем изглежда. В повечето случаи, харчат малко повече от обмислена ъпгрейди за баня може да се увеличи препродажба стойност на Вашия дом – и удовлетвореността на семейството ви.