Skip to main content

Изобретени Идеи за това пространство под стълбите

В малък дом, на всеки един квадратен инч, от миниатюрните спални, за да стесните коридорите на малки бани. Това също така означава, че ще трябва да се получи много креативни с вашите възможности за съхранение.

Но не се бойте, ти си в час. Ако има някой на разположение под вашите стълби пространство, тя не трябва да просто да седнете там непокътната. Има много неща, които можете да правите с това пространство, като например облекчаване на вашите неволи за съхранение или да създадете допълнителни места за сядане. Или, ако се чувствате наистина смели, дори можете да инсталирате винарска изба.

Не позволявайте това пространство под вашите стъпала седят пренебрегван вече. Можете да настроите нещо себе си, или да наемете дизайнер за създаване на собствени вградени модули. Тези 10 дизайнери и собственици поставят своите мислене капачки на и получиха находчиви с тези случайни петна под стълбите-се пригответе да се чувствам вдъхновен да се сложи това място, за да работят в собствения си дом.

Създаване на градина

Ако имате няколко слаба светлина стайни растения, можете да създадете уютен малък кът за тях точно под вашите стълби, точно както растение обичащи Кейт на племето и да ни е направил тук. Като се започне с вградени рафтове, тя вплита в своите заводи сред декоративни елементи като кошници и книги, превръщайки че случайно място в мини зелен рай.

Съберете библиотека

Това е още един случай, при който вградени рафтове е по-удобен с тези пространства по стълбите. Екипът на Ригън Бейкър Design създаде впечатляваща библиотека под стълбите, в непосредствена близост до трапезарията и о-толкова-стилни с малки, декоративни предмети, смесени инча Ако имате съкровище от книги, които седят в една кутия, това е фантастичен начин да им даде светлината на прожекторите.

Инсталирайте мокър бар

Когато ви забавлява, тя може да бъде удобно да има мокър бар на ръка, за да занаят измислиците или пляскане отворен бутилка вино. Това мокър бар, проектиран от Cortney Епископ Design, е удобно правото на разстояние от дневната и стои в готовност за коктейл часа и вечерни партита с приятели.

Организирам се

Това място под стълбите е опция за дома управляван когато става въпрос за умни съхранение. Това е толкова лесно, колкото да инсталирате няколко прости шкафове или чекмеджета, трансформиране, че място в изискан начин за съхраняване от първа необходимост. Джон Байнъм Персонализирани Homes използват това пространство под стълбите като склад за домашен любимец трябва-имащите.

Създаване на работна област

Мелиса на @thislittlehouseofours погледна това пространство под стълбите и видя възможност да се създаде стилен работно място. Дръжте го минимално с бюро, което лесно се побира в пространството, и ако искате, можете да го вземете с една стъпка напред, а също и изграждане на кът за четене като Мелиса направих тук.

Посочете предмети за украса

Ако се радвал на място, където можете да покажете декоративни елементи, които са близки и скъпи за вас, но нямате много място, не далеч от това пространство под стълбите. Construct някои рафтове и покажете вашия любим декор. В този случай, бял интериор съпоставя красиво срещу черно рафтове в пространство заловен от фотограф Маделин Толе.

Магазин за вино

Как е това за малко лукс? Ако сте любител на виното, сте сигурни, да се вдъхновяват от този под-на-стълби вино пещерата създадени от договора развитие Inc. Инсталирайте стъкло, така че можете да видите колекция от вина в обикновен поглед, който със сигурност ще бъде един разговор стартер сред вашите гости.

Вземи Някои дрямка

Когато човек живее в един наистина малък дом, дори и малък дом може би, всеки залък на пространството е ценно. Ето защо този конкретен пространствено решение от Общото събрание е толкова гениално: когато областта не се използва като работно място, на кабинета се отваря и осигурява сгъваемо легло. Това е невероятно удобен, особено ако трябва да вземете няколко ZZZ в между работни проекти.

Изработете Corner детски


Тя може да бъде трудно да се намери достатъчно място за скривалище играчки на децата “и други важни неща, ето защо тази идея от Лорна на @ for.the.love.of.greige е толкова брилянтен. Тя напълни пространството под стълбите с стая за игри нужди на дъщеря й, като книги, плюшени играчки и други предмети точно изпълнена в контейнери.

Построява се пране Space

Вместо да се посвети цяла стая за пране, защо просто не го слагат под стълбите? Използването на специално изградена слотове изработени от Brickhouse кухни и бани, на пералня и сушилня се вписват перфектно в това пространство, което означава, собствениците на жилища да използвате превърне че перално помещение в бърлогата или офис. Сега това е интелигентен дизайн.