Skip to main content

Индустриален стил Всекидневна Дизайн: The Essential Ръководство

Нищо не казва усилие хладно и лесна поддръжка от хол индустриален стил. Откритите тухлени стени поздравяват черно-бели печатни щампи, фабрични прозорци отговарят рунтави черги, и желязо тръбопроводи срещне погазват дървени подове, за да създадете жилищни пространства, които изглеждат перфектно хвърлени заедно. Дайте воля на скритите книжен плъх стоварят си фабрични тавани високо с книги. Инжектират Прим и правилното подробно, удобни дивани и красиви осветителни тела в пространство облицована в бетон. Запалете огън в средата на хола си, който се помещава в мед и стъкло. Създай свой собствен интериор в индустриален стил, като се вземат за четене през нашия салон ръководство.

Възползвайте се максимално от бетонни стени, като ги редува с дърва и шисти. Това много консистентни апартамент продължава да го прости, като се използва само кафяво, сиво, черно и зелено в своята цветова палитра. Камера светлини и дървена писта ръководят начина, по, а по-дългите висулки висят в кухнята. Един блок диван и дървена щайга масичка за кафе предлагат място за почивка, докато по-новите щайги осигуряват вграден обратната седалка. Черно, Черна стил текстури правят стаята изглеждат износени и скъсани, като проектор TV обслужва съвременните нужди.

Създаване на тъмно и замечтан индустриална настроение интериора на дома. Този висок таван пространство обръща роли като полирано дърво линии на тавана, груб бетон на пода. Мек кафяв L диван осигурява седалка, отговаряща на дървени тонове на библиотеката след себе си. Редици от черен рафтове ще прибавят на интелектуализма, които изоставят произведения на изкуството. С шаблон детайли в масичка за кафе с едно колело, редове на осветление и стълбище добавят финалните щрихи.

Индустриална хол не е задължително да е кафяво и сиво. Тази по-малка пространство носи нотка на лимон, който формира резюмета и една котка slinking в кухнята. Черна ватиран диван предлага комфорт преди боядисана тухла в същия нюанс. Light-дървени подове създават топлина сред бетон и сиво, като гости са довели до съвременния панел огън.

достатъчно късмет да живеят в таванско помещение? Използвайте своите високи фабрични прозорци, за да има пълен ефект. Незавършени бетонни стени и дървени подове осигуряват промишлен платно за смели, модерни дивани, лъскав сив щанд столове и еклектична маса за хранене. Елементи на крем разпръснати пространството в кръжи лампи, прости библиотеки и маса за хранене орнаменти. В комбина с бели греди и различна текстура килими, високи прозорци греят над една стая и двете промишлени и модерни.

Има таван, който се простира на два етажа? Направете прозорците малко по-широк, по хукна бетона и желязото на релси, и сте се погрижили за победител като този елегантен жизнено пространство. Mirroring дограмата, геометрична светлина виси от тавана, изготвяне на окото към двете си вериги. Голяма и просторна пространство позволява черен пипер на рамкирани произведения на изкуството, с мека мебел и килими, докато открити тухлени стени донесе цвят. Уникални находки в жълто щраус яйце, златен телескоп и отпадъчни консервени кутии, пот добавите личен стил.

Ако искате да създадете два етажа, където ще имат само един? Уверете се, като този хол и изграждане на стоманена стълба на кокили. На фона на високи тавани на болтове бетон, вита стълба се озовава до плячката, осветена от падащи висулки по пътя. Ниска, кожа Cubby столове, абстрактен гангстер куче и просто саксийни дърво финес на външния вид.

Ако искате да създадете два етажа, където ще имат само един? Уверете се, като този хол и изграждане на стоманена стълба на кокили. На фона на високи тавани на болтове бетон, вита стълба се озовава до плячката, осветена от падащи висулки по пътя. Ниска, кожа Cubby столове, абстрактен гангстер куче и просто саксийни дърво финес на външния вид.

Индустриални площи не трябва да бъде отделен. Това хол, кухня и спалня използва стомана, стъкло и полирано дърво, за да се създаде настроението на модерна фабрика. Таван греди, диван рамки, стълбища и кухненски столове смесват дърво с метал. Чрез обезпокоително-висок вход, етаж разкрива голям аспиратор тръбопроводи, впечатляващ по писта от стъкло. А обител на идея крушки образуват полилей и ръб по дължината на пистата, осветявайки пространството заедно с фабричните прозорци.

Отделете индустриална всекидневна с едно ниво надолу. Това място го поддържа чист и изискан в теракота, сиво и светло дърво нюанси. Фабрика прозорци отговарят лице в лице с резюме на морето. Шлайфан бетон притежава теракота кожа се срещна с бели и дървени маси, техните стоманени крака обвързване в модерни елементи. Саксийни растения до ослушвам обратно в природата.

Дайте салон артистично излъчване. В условията на бетонен покрив и аспиратор виещата фенове, а кръстосват дюшеме притежава разнообразие от арт деко обекти. А черно куче статуетка охранява дървета от двете страни балкона. А ватирани бял кожен диван и полилеи добавят лукс, докато кариран етаж Decal връзки в черно и бяло в. Окончателно синтез се намира в Китай кабинет, промишлени в своята стоманена рамка, традиционна в своите изделия.

Този промишлен салон носи спокойствие, склад настроението. Faded тапети седи до белите греди и изложени тухла, създаване на обширни осеяни с облегнат отпечатъци. Две сиви кожени дивани плъзгат надраскани черга, а орляк на уникални подови лампи запази гледам назад.

Създаване на огън в средата на хола си. Този салон използва кафяво и сиво дърво с поръсване на тухла в къщата на иновативна модерна камина. Акцентът центъра на парапета на стаята, мед тръби държи усещането индустриални, докато една част S-стол, турски килим, тюркоаз L-местен и висулка лампа въвеждат елементи от 70-те години.

Искате ли една стая облицована с рафтове за книги? Това промишлени интериор избягва картини за пъстрия формата на книги, които се редят на две страни на две тухлени стени. Сивият туид салон комплект и ниско надолу в таблицата се добавят разговор, а оранжево-входящ купол медальон и ревящ огън донесе топлина. Червените елементи в велур четене стол и черешов цвят комбинация в цветовете на.