Skip to main content

Италианската Апартамент Мисли в кутията

AIM Studio  се изправят пред предизвикателството да изработи творчески апартамент в бивша офис сграда в Милано, Италия. Въпреки че бразилският Вкус излъчва хармоничен дизайн, изцяло, неговите функционални пространства – кухня, трапезария, хол и учи – са добре дефинирани.

“Собственикът ни помоли да се мисли за един елегантен, свеж, гъвкаво пространство, което ще комуникира с множество растения, тяхната основна страст”, каза архитектите. Оформлението е с нов дизайн според съвременните жизнени потребности на клиентите.

Проектът е разработен около бял бетон бокс, дневна, която е формулирана и затворен от три страни. Вътре белите смола покритие отскача светлина от стените, за да помогнете на растенията се развиват. Разнообразие от еклектичните мебели направи стаята домашен уют и приветлива.

Останалата част от апартамента на 2153 кв м има няколко текстури, включително стени, тъмно дърво подови настилки, лъскава, модерна кухня и баня, както и – добавяне на едно докосване на тропиците – изобилие от растения. Какво мислите за този творчески апартамент?