Skip to main content

Как да избера най-Perfect Трапезария Черга

Колко трудно възможно ли е наистина да изберем килим трапезария ? Това е една от първите реакции, които получавате от собствениците на жилища, които все още не са започнали да пазаруват за един. Но те скоро осъзнават, че това е наистина много по-сложни, отколкото изглежда, и това включва много повече, отколкото само естетика. Изборът на правилната трапезария чергата включва справедлива стойност на планиране, които разбират вашите нужди, и разбира се, че неуловим баланс между форма и функция, която всеки от нас след това.

Днес, ние се опитваме да направим този избор много по-лесно и много по-малко сложен от вас да е насочен в правилната посока с няколко умни съвети “килим пазаруване. С началото на ваканционния сезон носейки със себе си някои невероятни сделки, това е най-категорично в точното време, за да пазарувате за този стилен и практичен трапезария килим винаги сте искали. Така че, защо да чакаме?

1. преценяваше трапезарията

Много прилича в случай на избор на десния масата за хранене или хол диван, това е добра идея да се измерват размера на вашия трапезария и съществуващата си маса за хранене, преди да започнете да разглеждате много черги, които се предлагат. Килимът трябва да е поне 24-28 инча по-голям от размера на масата за хранене, за да се настанят на председателите на маса за хранене, както добре. По-голяма трапезария с повече пространство между стените и масата ви дава възможност да се откажете за още по-голям килим, който отива отвъд това минимално изискване.

Отстояние то точно в трапезарията с черга

Кой казва, трапезария килими трябва да бъде обикновен и скучен

2. Монтиране с Атмосферата

Ако искате да покажете, че прекрасна твърда настилка в трапезарията, докато добавянето на килим до него, след напускане на известно разстояние между килима и стените на стаята е идеалният компромис. Това е и предпочитан вид в най-ексклузивните трапезарии, и то определено допринася за атмосферата на настройката. Помислете за стила на трапезарията, формата на вашата маса за хранене и съществуващата декора в стаята, преди да изберете стила на самата килима. Не забравяйте, че има не строг правило , което казва квадратна маса за хранене работи само с един квадратен килим и кръгла маса отива с кръгла един!

Бяло и синьо килим допълва стила плаж на трапезарията перфектно

Нетрадиционен договореност в трапезарията позволява на килим блясък чрез

3. Лесен за почистване

Това може да не звучи като важна малко нещо, когато всъщност купуват килима, но скоро ще разберем, че една черга, че е по-лесно за почистване ще надживее една блестяща колега с дебел тъкан, която изисква много поддръжка. Синтетичен, закрит-открит килим с плоска тъкан е безопасен и надежден вариант в пространство за хранене с много движение, а по-официална трапезария, която се използва рядко, може да бъде домакин на повече килим с висока поддръжка. Килими, изработени от естествени влакна също са доста лесни за почистване, което го прави добре си струва допълнително тестото ще похарчите за привеждане гол.

Плосък тъкат килими добавя прост модел и стил на трапезарията

Multi цвят килим привлича вниманието ви моментално

4. Започнете с килима!

Докато ние говорихме по-рано за пазаруване за килим, който се вписва стил и цветовата схема на съществуващата си пространство за хранене (или дневен тракт) на, противоположен подход за тези, които напълно Козметичен ремонт тяхната трапезария е чудесна възможност, както добре. Започнете с килима в трапезарията и го оставете да се свързват заедно различните елементи, които добавяте към настройката след това. Това определено прави пазаруването за нова трапезария килим много по-оптимизирана с ясна визия за това какво точно искате и какво ще работи в трапезарията.

Трапезария отнема цветова схема и реплика от прекрасната килима

Занаятчийска стил трапезария с красива област черга

5. Модела и нюанси

Говорете за избора на нов килим, и повечето от нас първо поговорим за цвят, модел и цена. Това е вярно; най-съществените аспекти като размер, материал, тъкането и поддръжка винаги имат задната седалка на очевидните естетиката. Това е разбираемо тенденция, но ние отново се предполага, че първият ти мине през първите няколко основни стъпки, преди да скочи в цвят и модел. Твърди цветни килими и черги overdyed момента са гореща тенденция, и те ви позволи лесно да добавите цвят към неутрална, съвременна трапезария. Класически средиземноморски килими с марокански вдъхновени модели или съвременни шедьоври с абстрактни щампи дойдат следващите по ред.

Fabulous overdyed килим в блестящ лилав краде шоуто тук

Colorful начин за утвърждаване на еклектичен трапезарията

6. се обособят в Стил

Има много случаи, когато говорихме за бавната смърт на изключителната трапезария, както и повечето съвременни домове само изглеждат искам случайни трапезария пространство, което се намира до кухнята на жилищната площ. Красив и пъстър килим е идеалният начин да се дефинира и очертае тази област, той даде собствена идентичност, и го правят без основен ремонт, постоянни приспособления, или дори извънредно високите разходи. Той също така ви позволява да създадете един остров на екзотичен, отделен стил в по-голям жизнено пространство, което е ясно модерно.

Vintage смесица килим за пространството за хранене в дневен тракт

Един лесен начин да добавите цвят акцент в трапезарията

7. Начин на живот избор!

Колко често използвате трапезарията? Има ли я вижда само по време на празниците, или е изпълнен с приятели, роднини и гости почти всяка събота и неделя? Тези, които използват техния трапезария пестеливо да се откажете за пухкав, уютен вид килим в бели или по-светли нюанси на сивото или сметана. Това е добър подход в домовете, където трапезарията се използва по-скоро като домашен офис или детски кабинет, или занаяти стая. Ако сте пазаруването за килим за този малък кът за хранене, която ще се използва редовно, или ако просто не може да си разрови приятел далеч от килима, по-евтин и надежден избор е пътят напред.

Съвременна трапезария с плисък на синьо сиво и светъл цвят килим

Плюшени Делос килим за преходна трапезария