Skip to main content

Как да използвате рум Паравани в малки пространства

Ако имате малко пространство, може да се мисли, че последното нещо, което ви трябва, е елемент като подвижна врата, която беше буквално направи, за да се затвори и отделни помещения. Но стая разделители са чудесно допълнение към всеки малко пространство. Те са добър начин да се раздел на разстояние и да организират малки пространства, които често имат повече от един отворен план етаж. И с отворен дизайн разделители означава, че можете да получите по-организиран пространство визуално, без да затваряте зони на разстояние един от друг напълно.

Стая разделители също са с ограничен бюджет дизайн допълнение към една стая. Те може да струва някъде от $ 60 до. И тъй като за времето, може да отнеме по-малко за няколко часа, за да се реши на десния разделител за вас, тя се върне в къщи и го поставете в стаята. Така че независимо дали търсите акцент забавен стил или трябва да добавите функционална организация на пространството си, погледнете по-долу за различни начини за използване стая разделители.

Паравани Визуално Open Стая

Като докосна по-горе, стая разделители не трябва да визуално затвори интервал. Снимката по-горе показва разделител стая, която е с открита модел. Дизайни като тези са идеални за добавянето на някои концептуални организация между райони в малки с отворен план пространства. И те не правят пространството чувствам клаустрофобия.

Дизайни, като те също се предлагат в широка гама от модели. Подобен модел разделителя на стая в снимката по-горе, добавя някои интересни геометрия на пространството. Други открити стая разделители имат повече извити и свободно течащи модели към тях. Има един модел за всеки дизайн вкус.

Отиди Концептуален

Снимката по-горе показва, че дели стая може да се направи от почти всеки материал. Можете да получите креативни с вида на материалите, които използвате. Например, една проста дървена текстура пост и някои тежки вертикално въже даде на външния вид на разделител стая в снимката по-горе. Тя добавя визуална организация на тази артистична, спокойна пространство без визуално затваряне на зони на разстояние един от друг.

Идеята горе показва също как можете да добавите зеленина да си стая разделител. Лозите на въжето добавят повече от визуален блок, но отново без напълно да затварят пространствата. И лозята добавят естествено усещане, който съвпада с цвете в саксия на заден план. То също е обичайно да се видят лозя добавени към твърдите стая разделители.

Ако искате да отидете за концептуална идея за разделяне на пространството си, ето няколко идеи за неконвенционални стая разделители:

  • Стелажи, където можете да видите от едната страна към другата
  • Пълна багажник дрехи
  • Sheer гоблен или завеса
  • Open рафтове с цистерни за риба поставени върху рафтовете
  • Линия на висок растителен живот

Това са само няколко идеи, за да получите тези творчески сокове течащи.

Използвайте Стая Паравани като Акценти

То също е обичайно да се видят стая разделители се използват като декоративни акценти. Ако имате по-малко пространство, предпочитате да не се затвори, помислете за поставяне на разделител стая в някой ъгъл. Можете да видите на концепцията в действие на снимката по-горе, където яркосин стая разделител добавя шок от цвят на иначе скучно ъгъл. Може да се направи тази идея с някой ярък цвят акцент, като черешово червено или ярко лилаво.

Също така, не е нужно да се придържаме към плътни цветове. Има стая разделители с удебелен изкуство отпечатани върху тях. И разделител стая с пълен изкуство сцена върху него дава оптична илюзия, че си малко пространство е по-голям, тъй като тя се чувства като, което търсите в един прозорец в друг свят.

И помнете, отделете време да се оценят възможностите. Има много различни видове стая разделители там.