Skip to main content

Как да Персонализирайте един апартамент под наем по Бюджет

Интериорен дизайн ентусиасти знаят добре колко далеч силата на замислено стил и умело подреден дом може да ни го вземе, мотивира, стимулира и ни вдъхновява всеки ден, както и демонстрира нашата уникална индивидуалност на всеки, който ви каним свърши.

Но ако сте като толкова много хора, които живеят в къща или апартамент под наем, а след това тя може да се чувства като малко предизвикателство, за да персонализирате и персонализирате вашия дом до съвършенство, без да се нарушава наемодателя. За щастие, това всъщност е много по-лесно, отколкото си мислите да се култивира вашия перфектен интериор, дори и в наета площ.

Ако търсите да си под наем вярно отражение на вашия личен стил, следвайте тези прости (и обратими!) Съвети за персонализиране на вашия дом.

Включване Подвижен Wallpaper


Wallpaper вижда голямо възраждане на интериорния дизайн сцена, и това е убиец начин за трансформиране на външния вид на вашия дом. Ако се притеснявате, че няма да бъде в състояние да го махна, когато дойде време да се движат, не гриза! Тези дни, има един тон на супер шик и много подвижен тапети, които могат да работят дизайн магия и да бъдат отстранени, без следа, когато е време за ново пространство.

Включете вашето светлинно

осветление на дома Ви носи много на тегло, когато става въпрос за отглеждане на цялостното настроение ви вид е. Ако в момента се работи с остарели осветителни тела, или просто осветление не ви харесва, да ги сменяте за нов медальон светлина или геометрични полилей, като този модерен един от Сара Стейси дизайн за бързо и напълно се превърне вашия естетика.

Новини: Килими

Не само, че черги веднага се стоплят си дизайн, но те са също убиец начин да покажат своята индивидуалност. А има толкова много различни видове да избирате при всяка точка на цените, че е изключително лесно да се намери този, който е напълно подходящ за вашия стил на чувствителност. Бонус точки, ако се наслоят две от тях като тези в тази стая от Triibe, за модерен докосване.

Дайте любов към Вашите Стени

Wallpaper не е единственият начин вашите стени могат да преобразят облика си. От галерия стени на фибри изкуство, декор на стената ви може да направи много тежък за вдигане на предната личен стил. И ако имате място във вашия под наем, която искате да определи по-ясно, като това еспресо бар от Design Любовта Fest, интегриране галерия стена е невероятно прост и ефективен начин да го направят.

Отнасяйте се към Windows

Дали ще изберете лека и прохладна или дълъг и драматичен, вашите прозорци неща са, че няма да се провали начин да се подобри външния ви вид. И ако сте като толкова много от нас, които работят с по-малко квадратен метър, отколкото ние бихме искали, инсталирането на прът за завеса над прозорците и да инвестират в по-дълги завеси, както и меките розови показаните тук от Сузи Hoodless, ще сериозно увеличите визуално пространството, като си тавани изглеждат по-високи.

Играйте с растения

Растенията са без конкуренция в своята способност да се направи къща се чувствам като у дома. Те пречистват въздуха си, да добавите текстура към естетическото и кисна си пространство с всички видове чувствам добре вибрации. Плюс това, вазите и съдовете те са държани в са опаковани с много персонални декор потенциал.

Променете Up Your Хардуер

Голяма част от шкафове, която идва с наем на жилища оставя много да се желае. И докато най-вероятно не може да инсталира чисто нови поръчкови шкафове без да се нарушава хазяина, можете значително да се подобри техния стил просто чрез промяна на хардуера. От изискан кожа дърпа, като тези от Emery Gray Design до причудливи ахат копчета, има безкрайни разновидности от които да избирате.

Той донесе със Книги

любителите на книги, радвайте се! В допълнение към вас хранене със знания и разширяване на вашата гледна точка, любимите си книги също може да значително подобряване на стила на Вашия дом. Ако не разполагате с лавица за книги, помислете за инсталиране на някои плаващи рафтове като тези от не просто домакиня за малка поддръжка, ненатрапчив начин за показване на любимите си истории.

Новини: Оборудване за баня

Тъй като това може да е толкова скъпо, бани, често са на последно място наемодател ще бръкне за пари за ремонт. Ако ваш търси сив или остаряла, всичко, което трябва да се обнови облика са някои нови тела. Месинг и злато неподвижни елементи за баня, както и тези луксозни такива от Marcus Проектиране, са супер популярни в момента, но всичко от матово черно с четка сребро може да направи чудеса към подобряване на цялостния облик на вашата баня.

Сложи си за съхранение на работа

Търсите начин да се организира и да се максимизират своя стил в същото време? После включи някои стилни тела съхранение на къщата си различни изделия. Те не само ще си осигурите място остава чист и без претрупване, но те също идват заредени с потенциал да се покаже любимите си съкровища. Само погледнете в тези поразителни Cubbies от La Mode.