Skip to main content

Как да се изработи Малка трапезария

Само защото вашия дом не разполага с възможност за пълно, официална трапезария, не искаш да кажеш все още не може да създаде голямо пространство за забавление. Работа с малко пространство за хранене може да бъде трудно, но с малко планиране и предвидливост, можете да направите почти всяка сума на квадратен метър да работи за вас.

Не ни ли вярвате? Продължете да превъртате. Ние ви донесе най-добрите ни съвети за това как да се изработи една малка трапезария, без да го оставя усещане за прекалено тясна. Прочетете, за да видите кои идеи ще работи най-добре в собствения си дом. С наша помощ, можете да създадете пространство, което се чувства еднакво целенасочено и привлекателно.

Определяне на пространството

Първата стъпка за създаване на всяко пространство е да се определи. Ако вашето място за хранене е част от друга стая, като кухнята или всекидневната, вие ще искате да стане ясно, че това пространство има своя цел. Това ще спомогне за по-функция на пространството кристално чистия, което е от решаващо значение за успеха на всеки интериорен проект.

Що се отнася до това как да се справят, има няколко начина да се смлени пространство сама по себе си. Можете да добавите висящи осветителни тела с подобно на тази на снимката по-горе, което също ще помогне да донесе по-визуален интерес в пространството. Освен това, можете да изберете да се включат с площ килим под масата за хранене. Използване на едно или и двете от тези методи е близък до завършек, който ще помогне на вашия трапезария чувствам като пълен мисъл, а не маса и столове, които са били изложени само в стаята.

Бъдете креативни с места за сядане

Понякога, когато работите с малки пространства, не е нужно да си позволя лукса, след традиционен дизайн. Докато един нормален официална трапезария обикновено се включват дълга маса облицована от двете страни със столове, тя не трябва да изглежда по този начин. Имате свободата да се творчески с мека мебел и да се намери механизъм, който работи добре за вас.

Имайки предвид това, мислят извън кутията. Е вашата трапезария в неловко ъгъл, които биха могли да се възползват от заоблени сядане вместо традиционния правоъгълник или квадрат? Може ли да се използва пейки вместо столове да заемат по-малко пространство, като цяло? Ако сте наистина в тесни помещения, бихте ли се възползват от многофункционална мека мебел, която служи и като хранилище?

Изберете светли мебели

В интериорния дизайн, това е важно да се помисли дял, или връзката в размера между всички обекти в пространството. Въпреки че може да звучи неясно, това просто означава, че трябва да направи усилие да се снабдяват с предмети, които изглеждат в подходящ размер за стаята, а не на парчета, които се чувстват като те са били пълнени или са удавяне в открития космос.

В малки пространства, можете да помислите за светлина мебели, което означава, че тя изглежда светлина по отношение на визуалната тежест. В общи линии, това означава, избиращи мебели, която има крака. Да бъдеш в състояние да види светлината дойде чрез мебелите, вместо да се налага да го затваря и седи тежко на земята, дава илюзията за да има повече пространство.

Дръжте го уютна

И накрая, не забравяйте, че трапезарии са интимни пространства. Те са места, предназначени за хора, за да седнат и да говорят с часове, докато се наслаждавате добра храна. Малките пространства по своята същност се добавят към това чувство за интимност, така че няма причина да не го прегърне. За да извлечете максимума от вашата малко пространство за хранене, трябва да направи усилие, за да го чувстват комфортно и уютно.

Очевидният отговор за това как да се направи това е чрез въвеждането на текстил. Добавете няколко възглавнички за сядане си и ако имате възможност, някои възглавници, като показаните по-горе. Освен това, най-подходящите аксесоари, също могат да донесат усещане за уют в пространството. Помислете за инвестиране в някои успокояващи изкуство стена или получаване на хубав централен елемент за масата, която може да се превърне в фокусна точка.