Skip to main content

Как да украсят дрипав Chic Спалня

 Как да украсят дрипав Chic Спалня

Изключително популярна през 1990-те години и е запазена марка на дизайнера Рейчъл Ashwell през 1989 г., дрипав Chic комбинира най-добрите аспекти на вила стил, ретро чар, бюджет-приятелски Repurposing на мебели и други предмети, както и случайни, женствен стил. Външният вид в крайна сметка падна от популярността си, може би е жертва на своето изобилие от къдри и елементарно. Но настроението на дрипав Chic не напълно изчезват. И, отново, тя се превърна в любим декориране тема. Основите са същите, както и външния вид е адаптиран, за да отрази съвременните вкусове за по-малко шум и притеснява. Но едно нещо никога няма да се промени, за случайни, комфортна и приятна настроението на този весел стил за декориране.

Simple Style

Дрипав Chic вчерашния прегърна къдри на спално бельо, лечение прозорец и възглавници; сложени кристални зърна цяла абажури; множество колекционерска през помещението; и изобилие от произведения на изкуството. Днес, на външния вид е далеч по-малко претрупана. Намалявам колекционерска Вас и само онези неща, които обичате, да забравите за всички къдри и мъниста, и нека някои отворено пространство стена блесне. Резултатът е една спалня, която е очарователна и много по-спокоен.

Променя предназначението с цел

Едно нещо, което не се е променило от 1990-те години е използването на променяно предназначението предмети и винтидж мебели в спалнята дрипав Chic. Това го прави лесно да се украсяват, без да се счупи на бюджета и дава своето пространство чудат чар и индивидуалност. Дрипав Chic обхваща индивидуалност и не е стил за производство темплейт маса.

Например, в тази стая си представи, подредени винтидж куфари заемат мястото на традиционните нощни шкафчета. Обърнете внимание на много други начини да се upcycle или творчески повторно елементи в спалнята:

  • Използвайте стари капаци на мястото на таблата.
  • Поставете голям набор бас барабан на една страна да се направи своеобразен нощно шкафче.
  • Променя предназначението античен стол да задържате нощна лампа.
  • Опитайте участък от стачен пост огради или декоративна желязна порта за степенка легло.

Обновено цветова палитра

Един от отличителните белези на дрипав Chic стил е много бяла, а това не се е променило. Но докато пастели са преобладаващи нюанси на цвят през 90-те години, днес, са също толкова вероятно да се намери по-тъмни нюанси акценти, като например тъмносин използва в романтичната спалнята на снимката тук. Този стил се основава на бяло и меко усещане за цвят. Преосмисляне използването на този стил, ако обичате черно, сиво, супер-ярки цветове, или искате да поставите акцент върху неутрални в спалнята си.

Дрипав Chic Goes Минималистичен

Може да изглежда, че дрипав Chic и минимализъм са преки противоположности, но всъщност можете да се слее двата стила в един прекрасен хибрид. За доказателство, разгледайте спалнята на снимката тук. В най-вече бели палитра с акценти от розово, меки текстури, селски багажника и променяно предназначението нощно шкафче (стара щайга мляко се обърна на една страна) са чисто дрипав Chic. В същото време, чист, открит и ведър настроението е чист минимализъм.

Не Ultra Feminine Anymore

В миналото, дрипав Chic взе женски до максимума с истинска експлозия от розови, цветя, мъниста и къдри. В актуализираната днешния облик, външния вид е много по-подходящ за спалня сподели с партньор, с различни вкусове. Докато състарено дърво, боядисани мебели, флорални щампи, мека палитра, и уютни материи са все още налице, те са не по-на върха по-дълго, което прави стила далеч по-гъвкави и привлекателни за другите.

Serene и изискан

А чисто бяла спалня се чувства много спокойна и успокояващ, но тя може да бъде стерилен, ако не е направено правилно. За щастие, всичко-бял дрипав Chic спалня е достатъчно просто текстура, интересни линии, както и нюанси на романтика, за да се запази облика приветлива и спокойна, без следа от скованост или застой. В стаята е показано, архитектурния таблата е богато украсен, както са осветителни тела и мебели, но простотата на палитрата и липсата на модел поддържа цялостната настроението чувство изискан и спокоен.

Леглото си като звезда

Вашето легло в спалня дрипав Chic определено трябва да бъде звездата. Купчина го високо с възглавници и Шамс върха уютна завивка, юрган, или утешител над удобни чаршафи и ще им е трудно да се изчака преди лягане да се изкачи във всяка нощ. Докато през 1990 г., всички от постелята вероятно ще бъде розово и покрита с рози, днес, той е също толкова вероятно да е бял или друг мек цвят украсен със смес от модели. Най-голямата разлика от тогава до сега е, че вече няма да има акцент върху къдри или екстравагантен тапицерия.

Микс и мач Модели

Обикновено, дрипав Chic интериор съчетава няколко модела в една стая. Докато рози зеле или големи флорални мотиви от недалечното минало са все още доста в малки дози, те със сигурност не са само на вашите възможности. Днес, не се колебайте да се съчетаят с флорални мотиви, райета, геометрични, причудливи дизайни или полка точки. Можете дори да пропуснете флорални мотиви, съвсем като на снимката тук. Стига да изберете модели, които работят добре заедно и се допълват си цветова схема, стилът може да работи за вашата спалня, също.